Slik gjør du en hengende kneløft

Hvis du har prøvd å skape en seks-pakke i fortiden, vil du sannsynligvis være mer enn kjent med crunches. Men denne øvelsen alene vil gjøre svært lite for å bygge abs. Crunch-stil trekk bare virkelig mål på overkanten, så du kan - med lavt nok kroppsfettnivåer - bygge en to-pakke, men du vil være fire kort av full monty. Derfor er det viktig å dedikere så mye treningstid til det nedre abs som det er for dine øvre, og det er få trekk bedre for det enn det hengende benet heve.

ANBEFALT: Lower Abs Workout

Det kan være en av de mest grunnleggende abs-bevegelsene, men det er også en av de beste, for så vel som å jobbe med nedre abs, aktiverer den også hele kjerne for å utvikle styrke i de dypliggende stabiliserende musklene i midseksjonen din - og det utfordrer ditt grep og underarmer også.

Slik gjør du en hengende kneløft

Heng fra en bar med kroppen din rett, ved hjelp av et overgrep. Bøy knærne og bruk nedre abs for å heve bena til lårene er parallelle med bakken. Lavere under kontroll. Målet for høy-rep-sett for å utmatte målmuskulaturene, og jo tregere du kan utføre hver rep - under full kontroll - jo bedre blir resultatene, og jo raskere ser du dem.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar