Hvordan gjøre en Diamond Push-Up

Når du mestrer de store kroppsvektøvelsene, vil du bli overrasket over hvor velutstyrt treningsarsenet ditt er, fordi det bare tar små tweaks til standardversjonen av hver for å endre vanskeligheten av bevegelsen og hvilke muskler den målretter mot.

Diamant push-up er et godt eksempel på dette. Mens alle slags push-ups jobber brystet, skuldrene og triceps, beveger hendene dine nærmere enn i en klassisk push-up setter fokuset på triceps. I motsetning sprer hendene dine brede fra hverandre for å målrette brystet.

Diamond push-ups er også en betydelig oppgang i vanskeligheter fra standard push-up, så vær ikke overrasket hvis du mislykkes etter å gjøre halvparten så mange diamond push-ups som du normalt kan klare.

Hvordan gjøre en Diamond Push-Up

Kom på alle fire med hendene sammen under brystet. Plasser indeksfingrene og tommelen slik at de rører, danner en diamantform, og strekker armene dine slik at kroppen din er forhøyet og danner en rett linje fra hodet til føttene.

Senk brystet mot hendene, slik at du ikke blusser albuene ut til sidene og holder ryggen flatt. Stopp like før brystet berører gulvet, og trykk deretter tilbake til startposisjonen.

Diamond Push-Up Variasjoner

Diamant-push-up er vanskelig, så hvis du finner det vanskelig å komme gjennom mer enn en håndfull av dem om gangen, vær ikke redd for å slippe på knærne for å fullføre noen flere representanter. Hvis du virkelig sliter, går du tilbake til den klassiske versjonen av øvelsen for å bygge opp styrken din, en annen kunnskapsrik strategi.

På den annen side, hvis standard diamond push-ups ikke er vanskelig nok for deg, kan du prøve å gjøre dem med føttene høye. Sett føttene på en benk eller, enda tøffere, en treningsball og gjør øvelsen. Ustabiliteten til å støtte deg selv på en treningsball vil gjøre en streng test av kjernestyrken din mens du fullfører oppstartene dine.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar