Slik DM en jente: 15 ting å unngå å DM høyre og skyv rett inn

Innholdsfortegnelse:

Slik DM en jente: 15 ting å unngå å DM høyre og skyv rett inn
Slik DM en jente: 15 ting å unngå å DM høyre og skyv rett inn
Anonim

Å vite hvordan å DM En jente er vanskelig, men ikke mer enn noen kommunikasjon i den nye alderen av sosiale medier. Direkte meldinger er hvor det er, så gjør det riktig!

Hva er DM? Direkte melding, selvfølgelig. Hvis du lurer på hvordan du DM en jente, er det ikke så komplisert som det virker. Det pleide å være at du trengte en forbindelse til en jente for å få henne til å gå ut med deg. Men i dag, hvis du har en datamaskin eller en smarttelefon, kan du nå ut til noen fra hvor som helst og tenne et forhold.

Hvis du vil vite hvordan du DM en jente rett, så bør du si noe oppriktig uten å komme over som klossete. Vær sjarmerende nok til å få henne til å ta deg alvorlig.

Som en kvinne vet jeg når jeg får en melding fra en fyr, det første jeg gjør er å analysere hva de er etter, hvem de er, og om jeg er interessert i å forfølge videre kommunikasjon med dem.

I likhet med online dating, kan den første kommunikasjonen du har med en jente være maker eller breaker. Hvis du ikke sier den rette tingen rett ut av porten, så kan du finne deg selv ute av drift. Det er derfor å ta skritt for å gjøre det riktig er så kritisk.

Hvordan DM en jente - 15 kan du bare ikke overse

Enten det er LinkedIn, Twitter, Instagram eller Snapchat, må meldingen være målrettet og ikke påtrengende. Jenter blir stadig oversvømt av vennskapsforespørsler fra gutter de ikke vet. Hvis du ikke ønsker å få det samme andre blikket, så legg inn litt innsats for å få henne til å se på to ganger.

Noen ting gjør henne til deg, og andre ting får deg slått av eller blokkert. Å vite forskjellen mellom de to er nøkkelen til å ikke blåse ditt eneste skudd.

# 1 Ikke vær skummel. Ikke si noe som er innenfor randen av skumle. Ting som kvalifiserer som skumle er ting som gjør henne ubehagelig som å kommentere noe om hennes seksuelle utseende eller si noe som indikerer at du kanskje har en skrue løs. Hvis du har løst etter henne, er det best å ikke la katten ut av posen.

Hold det lys og ikke si noe som skremmer henne eller gjør henne til å føle at hun må blokkere deg for sin egen beskyttelse. [Les: 10 skumle gutter, alle jenter unngå å snakke med]

# 2 Ikke hør som en stalker. Ikke si ting om hva du allerede vet om henne. Nøkkelen til DMing en jente er å få det til å lyde faktisk, ikke som om du vet alt om henne. Det skriker bare stalker.

Uansett hva du vet, la deg ikke vite noe og så henne og trodde du ville si «hei». Ting, som å snakke om å se henne på jobben, eller se henne mer enn i forbifarten, gir henne inntrykk av at du følger henne, og hun kjenner deg ikke engang. Det gjør en jente urolig! [Les: Hvordan fortelle en jente du liker henne og ikke komme over skumle]

# 3 Ikke vær for ivrig. En jente liker en fyr som finner henne attraktiv, men hun liker også litt av et mysterium og en utfordring også. Hvis du vil at hun vil bli kjent med deg, kan du ikke være for ivrig og få det til å høres ut som om du er desperat.

Hold det overflaten som å si "Hei, hva synes du om å møte?" Er et bedre alternativ enn "Jeg virkelig, virkelig vil møte deg ut … vær så snill." [Bustle.com: De 23 typer meldingene hver kvinne kommer fra menn]

# 4 Ikke vær seksuell opp foran. Det er greit å helt ønsker å komme i buksene hennes, vi vet at du gjør det, men hold det til deg selv først. Du gjør jenter urolig når du begynner å snakke om seksuelle ting for tidlig.

Det er ikke slik at vi ikke vil at du skal overføre våre eiendeler, vi vil bare ikke at du skal snakke om dem som en introduksjon til oss. Hvis du liker formen på hennes rump, hold den til din indre stemme og si noe ikke-seksuell å begynne. [Les: 18 uformelle ting å skrive en jente og la henne avhengige av deg]

# 5 Ikke vær for alvorlig. Når du DM en jente, hold det morsomt og vittig. Ingen jente vil bli truffet med noe super alvorlig. Det betyr at du bør tenke på noe unikt og morsomt i stedet for noe seriøst og grav.

En fin linje å gå, du vil ikke gjøre det cheesy og plukke opp liney, heller bare noe smart og vittig å få henne til å smile litt og vil svare på deg.

# 6 Ikke legg alt ut der. En jente vil ikke lese et helt avsnitt fra en fyr som er interessert. Hun vil ha en en liner som hun leser raskt og reagerer på. Hvis du gir for mange detaljer eller for mye informasjon, tror hun du er for mye arbeid, og kanskje ikke ønsker å sette så mye innsats på noen hun ikke vet.

Hvis du liker henne mye, så si det ikke i tusen ordsoppgave. Si noe kort, søtt og direkte. [Les: 50 flørtende tekstmeldinger som er sikker på å få henne til å smile]

# 7 Ikke la det være slik at hun ikke er tvunget til å svare. Hvis du gir henne en beskjed som ikke er i form av et spørsmål eller noe hun vil retortere tilbake til, gir du ikke henne incitament til å svare.

Det kan gå uten svar fordi hun ikke vet hvordan du svarer på deg eller vet ikke at du er ute etter en. Når du DM en jente, sørg for at det er noe som krever at hun svarer hvis hun er interessert. Det kan bety å stille henne et spørsmål eller si noe tankevekkende som interesserer henne for å sette inn henne to cent.[Les: Slik holder du en samtale med det motsatte kjønet]

# 8 Ikke nå ut mer enn en gang med mindre hun svarer tilbake. På samme måte som i teksting, ringer eller annen form for kommunikasjon, hvis hun ikke svarer på deg, må du ikke feilaktig anta at hun bare ikke fikk det.

Når du sender DM, lene deg tilbake og vent på at hun svarer. Hvis hun ikke svarer, vil det ikke gjøre henne mer interessert hvis du fortsetter å nå ut. Det forlater henne bare med en skummel følelse, og du er bundet til å bli blokkert.

# 9 Ikke spill spill. Hvis du DM en jente og hun svarer deg straks, ikke vær en pikk og vent til å svare på ryggen hennes. Hvis du er heldig nok til å få henne til å svare på meldingen din straks, bør du være høflig nok til å returnere favør.

Det er ikke noe attraktivt om en fyr som sender deg en melding, så begynner å spille spill rett utenfor flaggermuset. Det føles som et slag i ansiktet. Og det gjør oss ikke lyst til å ta forholdet eller kommunikasjonen videre. [Les: Hvor ofte skal du skrive en jente? 17 oversett tekstregler]

# 10 Ikke vær tilfeldig, vent på sjansen din. Når du er DMing en jente, så vil du vente på din sjanse. Hvis du ser på hennes mat, så se etter et bilde du kan kommentere eller noe hun legger inn som du kan komplimentere henne på.

Tiden er avgjørende når du ønsker å bryte isen gjennom chat-meldinger til en jente.

# 11 Ikke bare DM etter ønske, vent på øyeblikket. Hvis du vil vite hvordan du DM en jente, prøv å velge en tid på dagen hvor du legger merke til at hun har vært tilgjengelig. Hvis du DM henne når du vet at hun er der, har du større sannsynlighet for å få henne til å svare deg tilbake i stedet for å la det glide og tenke at hun vil gjøre det senere. Det gir større sannsynlighet for at hun glemmer det, og du, helt og holdent. [Les: Hvordan tull en jente og få henne til å falle for deg]

# 12 Ikke bli funnet ut når du forsker eller ser på hennes sosiale medier. Hvis du vil DM en jente, gjør din forskning, men bare når du er i skjult modus.

Hvis hun ser litt ujevn, ser hele tiden på profilen hennes eller hennes mat, gir du deg bort. Uansett hva du sier eller DM, vet hun at du har fulgt henne og det er ingen bueno.

# 13 Ikke vær politisk, religiøs, eller send noen andre konfliktutfordrende meldinger. Hold det ikke-politisk, religiøst, eller noen andre emner av samtale som slår henne av rett utenfor flaggermuset.

# 14 Ikke vær usikker. Når du sender en DM, må du sørge for at du er sikker på at du ikke er kresen *. Det er greit å la henne få vite at du tror hun er varm, men sørg for at hun vet at du er ganske ønsket også.

En vanskeligere ting, vær ikke en pikk eller innrømmet, men selvavskrivning er ikke attraktiv helt oppe. [Les: 13 trekk med usikre menn som får jenter til å kjøre den andre veien]

# 15 Gi henne ikke din CV. Det største tipset når det gjelder å vite hvordan å DM en jente, hold den kort. Hun vil ikke ha en liste over dine prestasjoner. Du intervjuer ikke for en jobb. Du prøver bare å overbevise en jente for å tro at du er verdt å kommunisere med eller potensielt til og med å bli kjent med.

Det er ingen magisk ting du sier å lage en jente som deg, men det er noen ting du kan si for å sikre at hun aldri vil gi deg en sjanse, ikke engang om du var den siste sosiale media brukeren på jorden.

[Les: Hvordan starte en tekstsamtale med en jente - 15 regler for å imponere]

Følg disse don'ts hvis du vil vite hvordan du DM en jente rett, og få henne til å gå av av datamaskinen, og på deg.

Populært emne