Hvordan beskrives kjærligheten: De forskjellige typene og hvordan deklareres dem

Det er i alle sangene du hører på, filmene og viser deg, og bøkene du leser, men når du blir spurt hvordan du beskriver kjærlighet, hvordan ville du gjøre det?

Det er langt ikke det enkleste ordet å beskrive. Det er ikke som å definere et gressblad, eller en teacup. Kjærlighet er en følelse, en tilstand av å være. Hvordan beskrives kjærlighet når du ikke kan se eller røre ved det?

Jeg føler at dette er noe vi alle sliter med når vi er unge fordi kjærlighet til noen utenfor familien vår er et nytt konsept. Hva virker kjærlighet? Hvordan vil jeg vite når jeg er forelsket? Elsker jeg virkelig dem?

Hvordan beskrive kjærlighet

Dessverre kan ingen svare på disse spørsmålene for deg. Og du kan ende opp med å føle at du elsker noen, til år senere, når du virkelig blir forelsket. Du kan se tilbake og innse at du aldri elsket den personen i det hele tatt.

Personlig daterte jeg et par gutter i videregående skole som jeg sverget jeg elsket, men da begynte jeg å danse min nåværende kjæreste * tre år sterk! Yay! *, Og jeg ser tilbake og var som "Wow, hva tenkte jeg? Jeg har selv kjent de dudene. Jeg elsket absolutt ikke dem. "

Jeg har kommet til å innse noe over tid. Jeg tror at kjærligheten endres, og jeg tror også at det finnes forskjellige typer kjærlighet, for forskjellige tider i livet vårt - og alle er viktige. Disse er ikke i noen bestemt rekkefølge, da alle lever et annet liv som fører dem i forskjellige retninger. [Les: 13 vitenskapsbaserte måter å vite om hva du føler er kjærlighet]

# 1 Den første "Ikke-kjærligheten."Dette er det du sa var din første kjærlighet-til du faktisk møtte din første kjærlighet. Du daterte i tenårene dine, hang på skolens sportsbegivenheter, gikk for kaffedatoer, og det var alltid noe ungdommer om dette forholdet.

De lærte deg at kjærlighet eksisterer, og mens du trodde det var det du følte for denne personen. Du vil til slutt innse at det ikke var sann kjærlighet. Men du gjordeelsk dem, bare ikke på samme måte. Du elsker dem for alt de har lært deg, og for de erfaringene du delte sammen. [Les: Hvordan din første kjærlighet påvirker dine fremtidige relasjoner]

# 2 "Jeg vil-det-å-være-kjærligheten."Dette skjer ofte når du er beste venner med noen, og du føler at det kan være mer.Bør være mer.Dette har skjedd med meg, og det har skjedd med mange av vennene mine ...

Personlig hadde jeg en barndoms beste venn som jeg fortalte meg selv, elsket meg fordi det føltes riktig. Det var som om jeg tvang det forholdet, fordi det bare var fornuftig, og ingenting annet syntes å fungere. Dette fungerte, men det var ikke kjærlighet. Ikke i tradisjonell forstand uansett. Jeg elsker ham fortsatt for å være min beste venn og hjelpe meg å vokse. Men jeg var ikke forelsket i ham, og jeg tror ikke jeg kunne være. [Les: 15 ledetråder for å fortelle deg om du virkelig er forelsket eller ikke]

# 3 "Dette-har-å-være-det-kjærligheten."Når du når et punkt i livet ditt der relasjoner bare holder sviktende og sviktende, blir du desperat. Minst hadde jeg. Jeg begynte å danse en mann som egentlig var beste venn med min "første ikke-kjærlighet", så han hadde eksistert i årevis. Han hadde gjentatt interesse for meg gang på gang, og jeg var bare ikke interessert. Han var alltid så fin, så en dag gav jeg ham en sjanse. Jeg ble hyggelig overrasket. Han var seriøst så romantisk og omsorgsfull.

Dette gjorde fornuft riktig? Ingenting hadde jobbet, han hadde vært der rett foran meg i flere år, og nå da jeg gav ham et skudd, var det perfekt. Dette må være det. Ingenting annet har virket, og dette føltes bra - dette må være kjærlighet. Men det var det ikke. Jeg elsket ham for å være en fantastisk venn, og forstå, FORTSATT, da jeg forklarte situasjonen da vi brøt opp ... Men jeg var ikke forelsket i ham. [Les: De 10 typer kjærligheten du vil oppleve i livet ditt]

# 4 Din virkelige første kjærlighet.Endelig skjer det. Du blir forelsket og den er vakker og fantastisk, og alt er fornuftig fordi det endelig fungerte - til tross for hindringene du måtte overvinne for å komme dit. De ser deg på ditt absolutt verste, og elsker deg fordi av det. Ikke mer gjemmer dine mismatched PJ, eller dine hungover rotete morgener. Det er alt ute i det åpne nå, og du elsker hverandre mer enn du trodde var mulig. Dette kan vare i ekteskap og barn, eller det kan ikke. Livet skjer. [Les: 9 forholdsfaser alle par går gjennom]

# 5 The EndretKjærlighet.Jeg spurte mamma om hun fortsatt var forelsket i pappa, og hun så på meg og sa "kjærlighet endrer seg over tid." Og dette var en av de klokeste tingene jeg noensinne har hørt. Jeg tror jeg vil holde det med meg for alltid. Hun sa at pappa min gjorde så mye for oss som en familie at det ikke var mulig at hun ikke kunne elske ham, men det var annerledes nå. Det er ikke som kjærligheten du føler når du er 20 år gammel.

Det er den slags komfortable, kusete kjærligheten som vi ofte glemmer eksisterer, men er egentlig ganske vakker i seg selv. Du vil elske denne personen for evigheten, selv om det ikke er slik det en gang var. Elske endringer, men det er fortsatt vakkert. [Les: 25 grunner til å elske noen og holde fast på dem for alltid]

Setter pris på kjærligheten til hva den er

Du kan merke seg at disse ikke er de eneste typer kjærlighet.Det finnes utallige andre former og typer, og mange vil gjenta seg igjen og igjen. Etter din første kjærlighet, vil det være andre akkurat som dem.

Det er ikke lett å finne ut hvordan man beskriver kjærlighet, men sannheten er at du vil elske mange mennesker i livet ditt. Nyt opplevelsen, og setter pris på kjærligheten for hva den er, fordi det er en fantastisk ting.

Ikke prøv og morph din kjærlighet til noe det ikke er. Det mest fantastiske med kjærlighet er at det bare er. Det kan ikke gjøres til noe som det ikke er. Kjærligheten er motstandsdyktig og vil forbli uendret. La det være hva det er, og setter pris på det fordi noen typer kjærlighet bare kommer rundt en gang i livet.

[Les: De 12 tegn til å gjenkjenne sann kjærlighet når du føler det]

Å forstå hvordan å beskrive kjærlighet er umulig, fordi kjærlighet ikke er en ting. Det er alt og alt på en gang.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar