Hvordan håndtere bleputslett med Superdrugs My Little Star-utvalg

Innhold

Nappy utslett er smertefullt for foreldre så vel som for babyen din. Les Dr Pixies veiledning for å lære hvordan du skal håndtere blekkutslett ...

Når babyen din blir blekkutslett, kan det få deg til å føle deg som en dårlig mamma, men noen ganger er det uunngåelig. Det har en tendens til å påvirke babyer fra 3 til 15 måneder. Du vil være heldig å overleve denne hele strekken uten minst en eller to bouts av denne kløende og ubehagelig utslett på babyens vakre, glatte bunn.

Tørr og ren baby For det første kan en våt eller skitten bleie kombinert med varme og friksjon føre til bløff utslett, så du må holde babyen så tørr og ren som mulig. Du har en tendens til å få rødhet og raserhet der bleien har vært i kontakt med urin. På de områder av huden hvor det kan ha vært friksjon, kan du få chafing og skalering.

Germs og gjær kan komme og bli med i festen, noe som resulterer i enda mer irritasjon for den lille. Det er svært viktig å gi dem bløfri tid på dette tidspunktet - for å la området puste.

Hjem rettsmidler • Pass på at de har den riktige størrelsen på bleie, og at bleene raskt endres når det er nødvendig. • Rengjør og tørk huden grundig og bruk en barrierekrem ved neste forandring. • Snakk med apoteket om bestemte blekkkrem. • Prøv å unngå boblebad og såper, og tørk forsiktig på området tørt etter et bad. • Bruk hypoallergen, ikke-duftende våtservietter, som ikke provoserer allergi. • Vask området ideelt med kaldt kokt vann på bomullsull, da det vil være mindre smertefullt for barnet ditt. • Ikke bruk talkum, og invester deg i absorberende bleier av høy kvalitet for å lette symptomene.

Nappy utslett kan være et tegn på et hudproblem, en infeksjon, en allergi eller til og med tenåringer, men alle de ovennevnte trinnene danner grunnlaget for å håndtere en breakout. Når det er avgjort, må du holde et blikk av bleieutslettkrem, og slå den på ved første tegn.

Se legen din dersom den ikke løses eller forverres.

Hvorfor ikke prøve Superdrug My Little Star Nappy Rash Cream, bygger sin antibakterielle formel en barriere for å forhindre årsakene til blekkutslett. Det er duftfritt og beriket med ricinusolje som hjelper til med å forhindre irritasjon og beskytte babyens bunn.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar