Hvordan oppgi en ny igjen og få den andre gangen heldig!

Innholdsfortegnelse:

Hvordan oppgi en ny igjen og få den andre gangen heldig!
Hvordan oppgi en ny igjen og få den andre gangen heldig!
Anonim

Dating en ex er et fristende forslag, men det er noen ting du må huske. Finn ut hvordan du kan date en ex igjen og unngå de samme feilene.

Exes har alltid et spesielt sted i våre hjerter.

Oppbruddet kan ha vært forferdelig, men hver oppbrudd forlater en liten sprekk som lengter etter å være helt igjen.

Dette gjelder spesielt i et forhold som ender plutselig.

Så har du noen gang følt som å komme tilbake med en eks?

Før du finner ut hvordan du kan date en ex igjen, må du spørre deg selv om du er klar til å date en ex.

I de fleste tilfeller kan den intense hengivenhet og tapt kjærlighet skygge dommen din og få deg til å tro at du er klar til å bli forelsket i en ex igjen.

Men nesten hele tiden, gjør du en feil.

Lese bør du datere en ex for å finne ut om du er virkelig klar.

Når du er sikker på at du er klar til å ta en tur i samme farvann igjen, så er dette det du trenger å gjøre.

Hvordan gjelde en ex igjen

Det er noen ting du må tenke på og forstå før du begynner å danse en ex.

Du kan være spent på å komme tilbake med en ex igjen. Men gjør du det på den riktige måten?

Å miste et forhold har sine gevinster

Å miste din eks til noen andre eller til omstendigheter kan hjelpe dere begge til å forstå hvor mye dere begge mener for hverandre.

Noen ganger tar det å miste noe for å forstå sin virkelige verdi. Du kan ikke alltid være heldig nok til å få den tilbake, men hvis du kan, så er det verdt å gi det et nytt skudd. Ved å dele en ex igjen og bli forelsket, kan du lære av tidligere feil og sørge for at de samme feilene aldri skjer igjen. Når to ekser virkelig elsker hverandre og virkelig forstår hvor de gikk galt første gang, kan det faktisk bidra til å bygge et sterkere og lykkeligere grunnlag til et perfekt forhold.

[Les: Hvordan få et perfekt nytt forhold]

Hvorfor vil du komme tilbake?

Du kan savne din ex mye. Men har du spurt deg selv hvorfor du virkelig ønsker å komme tilbake med en eks? Mangler en ex er aldri en god grunn til å komme tilbake med en eks. Du må ha en god grunn til å komme tilbake med noen du gikk bort fra.

Hvis du har det vanskelig å komme over en eks, antar du ikke det er grunn nok til å falle tilbake til kjærlighet. Du kan bare ende opp med å gå gjennom de samme vanskelighetene igjen, og finne deg selv tilbake i starten, med to hjerteslag fra samme person. Hvis du vil komme tilbake med noen, tenk på alle vanskelighetene og glade tider du har hatt og spør deg selv om du virkelig trenger å oppleve det hele om igjen. Er forskjellene repairable, og er dere begge kompatible med hverandre, spesielt når dere vurderer et langsiktig forhold. [Les: Hvordan fikse et forhold]

Nyheten om å komme tilbake med en ex

Det er en spennende tanke, å komme tilbake med en ex er alltid. Det føles som en ferie til et sted du har vært til før, og du vet at du kommer til å elske det!

En ferie er en kort pause, å komme tilbake med en ex er ikke en kort fling. Når du blir forelsket i noen nye, vil dere begge vite om hverandre og ta tid til å vokse som et par. Men når to exes blir forelsket igjen, er den eneste friske spenningen i forholdet glædelig gjenforening av to gamle elskere. Det er egentlig ikke noe nytt å oppleve, noe som betyr at nyheten av et nytt forhold vil slites av om noen uker.

Kan dere begge fortsatt elske hverandre, selv etter at spenningen blir til et krysset forhold? Hvis du er overbevist om det, er det kanskje et forhold til din eks som kommer til å fungere bra. [Les: Den hemmelige loven om tiltrekning i kjærlighet]

Snakk med din eks

Snakk med din ex og la dem få vite hva du har i tankene. Ikke tving din eks for å komme tilbake til et forhold med deg, det vil aldri fungere.

I stedet forklar hvorfor du tror at dere begge skal komme sammen igjen. Hvis du virkelig er overbevist om at din ex og deg skal være sammen, så er alt du trenger å gjøre forklare hvorfor du tror du ville være bedre som et par. Snakk om feilene i fortiden og hvordan du tror at begge kan overvinne forskjellene igjen.

Hvis din eks er ikke veldig interessert i å komme tilbake med deg, eller hvis exen din allerede er forelsket i noen andre, kan det hende du har en vanskelig tid til å skifte seg. Hvis din eks er villig til å ta sjansen på forholdet igjen, er det bra for deg. Hvis exen din ikke vil ha noe med deg å gjøre, lær å håndtere det og gå bort fra livet. Du hadde din sjanse og du blåste den. [Les: Hvordan komme over et ødelagt hjerte]

Hvordan oppdatere hverandre for andre gang

Hvis din eks er klar til å gi forholdet et annet skudd til suksess, må du ta det sakte. Planlegg en dato i favorittrestauranten din, og start med noen få gode samtaler om hva dere begge har vært opp til siden bryte opp. Hopp over detaljer om andre datoer eller andre personer. Å snakke om hverandres følelser er en fin måte å bringe romantikken tilbake på.

Fristelsen om å ha sex med en eks i slutten av den første datoen kan føre deg til en kåt frenesi, men med mindre exen din også har samme intensjoner, hold deg borte fra å bli fysisk intim. Å ha sex med en eks kan føle seg så bra, men du må forstå at det vil definitivt skyte dommen din og få deg til å tro at du er blitt forelsket. I virkeligheten kan du bare ri på en seksuell høyde med å lage en eks. [Les: Sove med en eks]

La hver dato hjelpe begge dere til å vurdere potensialet i forholdet. Føler du deg glad i slutten av hver dato? Tror du å danse din ex igjen var en god ide? Bruk de første par datoer for å virkelig forstå om dette forholdet er verdt en ny sjanse.

Don kom ikke tilbake med det samme

Med mindre gnistene flyr over hele livet og brennende romansprengninger flom rommet så snart øynene dine møtes på andre første date, ikke kom deg tilbake til kjærligheten med det samme.

Du kan bli fristet til å begynne å kramme og kysse hverandre, med kjærlighet til I-kjærlighet-du og jeg-savner deg, men hold den tanken. Det er første gang dere begge har vært sammen siden bruddet. [Les: Hvordan elske igjen etter en pause]

Fristelse kan være sikker på hva det vil, men kjærlighet gjør det ikke. Hvis du faller tilbake umiddelbart til kjærlighet med hverandre, kan en eller begge av dere føle at dere gikk i kjærlighet for tidlig. I stedet for å drømme om en mulig romantikk, kan du og din partner ende opp med å bruke mer tid på å spørre om det var en feil å komme seg sammen så fort. Hvis du skal begynne et nytt forhold med så mange tvil og forvirringer, vil det føre til en pause opp igjen fordi fokuset aldri var forelsket, men om ting flyttet for fort til å ta dere begge tilbake i kjærlighet.

Er dette det du vil ha?

Ikke gi noen forsikringer om kjærlighet ennå, ikke minst for de første dagene. I stedet for å prøve å få din eks til å bli forelsket i deg, prøv å forstå ditt eget hjerte. Er du virkelig klar til å bli forelsket i denne personen igjen?

Den første datoen kan virke spennende fordi forholdet kan føles perfekt igjen, men hva skjer i løpet av de neste dagene? Er du fortsatt glad mens du kysser hverandre farvel, eller foretrekker du å avslutte det fordi du ikke ser noen fremtid i dette forholdet?

Håper på det beste

Den beste måten å ta forhold til en eks-fremover, er å behandle det som om du ville behandle et nytt forhold. Håndter det forsiktig og ta hvert steg sakte. Og med hver ny dato som går forbi, spør deg selv om du er virkelig glad for å være forelsket i den samme personen som brøt hjertet ditt i utgangspunktet.

[Les: Hvordan møte den rette veien]

Det er forskjellige måter å danse en ex andre gang. Men hvis du virkelig ønsker å forstå hemmeligheten bak å vite hvordan du kan date en ex igjen, må du ta det sakte og spørre deg selv de riktige spørsmålene i hvert trinn underveis.

Populært emne