Hvordan oppgi en adrenalin-junkie uten å risikere døden

Innholdsfortegnelse:

Hvordan oppgi en adrenalin-junkie uten å risikere døden
Hvordan oppgi en adrenalin-junkie uten å risikere døden

Video: Hvordan oppgi en adrenalin-junkie uten å risikere døden

Video: Hvordan oppgi en adrenalin-junkie uten å risikere døden
Video: Bilcamping i Rain Storm on Mountain - Lufttelt og hund 2023, September
Anonim

Er du forelsket i noen som hele tiden krever døden, taper risikoer og utfordringer for å føle seg levende? Du kan være forelsket i en adrenalin junkie!

Har du noen gang fått din elskede grinning ved bare tanken på å gjøre noe risikabelt, noe som gir dem en følelse av glede, oppfyllelse og frihet, nesten som en stjålet pust?

Blir de engstelige etter et risikabelt eventyr, og venter på å gjøre det hele om igjen, overveldet av den fascinerende strømmen av adrenalin-rush til hodet?

I så fall kan du være forelsket i en adrenalin-junkie.

Vi er alle adrenalin-junkier på en eller annen måte. Vi kjører høyt på det ekstra oksygen, energi og hormoner som gir oss en spenning eller et slag eller et øyeblikk. Vi blir noen ganger avhengige og venter på å gripe den neste muligheten til å slå på hva vi oppfatter vårt eventyr å være.

Avhengigheten kan være overveldende, forbruker oss til det punktet hvor døden ikke lenger er fryktet. Vi våger faktisk døden, og så er det ikke noe å tenke på de kjære vi kan legge igjen, da vi gir oss spenningen i den dristige hendelsen.

Definere en adrenalin junkie

En adrenalinhøyhet er noe som gjør at hjertefrekvensen øker på grunn av glede, fare eller risiko forbundet med aktiviteten som utføres. Denne euforiske følelsen kan noen ganger vare i flere timer og stimuleres av en rekke årsaker.

Noen mennesker får et adrenalinstopp fra å spille sport og gjøre aktiviteter som bungee jump, fallskjermhopping og bil og sykkelstunts. Det kan til og med skje med aktiviteter som gambling og shoplifting.

Noen mennesker er også glad i å ha det travelt hele tiden. Koffein og alkohol kan bidra til det høyt også, selv om dette er midlertidig.

En annen grunn til en intens adrenalinhastighet blir forelsket. De sier at de blir forelsket kan forårsake adrenalinhastighet på grunn av gnistene som antenner, noe som får hjertet til å løpe eller slå raskere. Det gjør oss til å bli svette og nervøse og kan føre til emosjonell og psykologisk ustabilitet rett og slett på grunn av hvordan det påvirker oss. [Les: 19 forteller deg at du blir dypt forelsket i noen]

Vi føler oss exhilarated, som fører til akselerert pust, eufori, et racing hjerterytme, angst, og til og med panikkanfall og søvnforstyrrelser.

Våre humørsvingninger kan veldig godt være parallelle med en narkoman, og det er her "høy" kommer inn. Det er faktisk ganske lik den "rush" som er opplevd av en adrenalin-junkie som begynner på en farlig og risikabelt eventyr. Derfor kan vi alle identifisere seg med å være en adrenalin-junkie noen gang i våre liv. Uansett aktivitet blir vi avhengige av, noen ganger kan den vane være vanskelig å bryte.

Elske en adrenalin-junkie

Å elske noen som er definert eller anses å være en adrenalin-junkie, kan veldig godt føre til komplikasjoner og misforståelser i ethvert forhold.

En adrenalin-junkie som blir avhengige av risikotaking, mens den gjennomsnittlige personen frykter ideen om overdreven risiko, vil alltid være på utkikk etter det neste eventyret eller noe som kan gi den spenningen.

Så hvordan elsker man en adrenalin junkie? Det er utfordrende, men ikke vanskelig å forstå. Hvorvidt forholdet er romantisk eller familieorientert, som forelder-søsken eller brorsøster, er det måter man kan klare prosessen på for å sikre at forholdet forblir levedyktig og ikke påvirkes av risikoen forbundet med atferden. Det vil imidlertid kreve litt tålmodighet og forståelse av årsakene til spenningsfaktoren. [Les: 12 dårlige jentefunksjoner hver mann vil ha i sin jente]

En adrenalin-junkie er en person som er avhengig av spenningen i adrenalinrushet. De søker stadig eventyr og har et sterkt behov for stimulering. Selv om alle produserer adrenalin som respons på stress, krever en adrenalin junkie prosessen, derav avhengigheten.

Å elske noen med denne personlighetstrekk vil kreve at den andre personen er rolig og støttende. En person må være nivåhodet og gi støtte når det gjelder oppmuntring og råd, i den forstand at du lar personen vite at det er OK å være en risikotaker, men gjør det med forsiktighet.

De sier motsetninger tiltrekker seg, så hvis din kjære er en adrenalin-junkie, og du ikke, fortell dem hvor mye du elsker og bryr seg om dem. På den måten vil de forstå din frykt hvis noe skulle gå galt.

På den måten håper du at de vil begrense risikonivået som er involvert i aktivitetene de gjennomfører, og ta deg tid til å bry seg om de som bryr seg om dem. Så for farlige, fysiske aktiviteter, oppfordre dem til å bruke verneutstyr og bruk de riktige verktøyene for å forbedre sikkerheten. [Les: Opposisjoner faktisk tiltrekker seg eller driver de hverandre bort?]

Adrenalin slag mot medisinsk historie

Hvis personen krever risiko på grunn av noe underskudd eller psykisk lidelse, må du søke hjelp til den enkelte. Snakk med din kjære, og oppfordrer dem til å få en vurdering for å sikre at de ikke lider av forhold som oppmerksomhetsunderskudds hyperaktivitetsforstyrrelse (ADHD) eller depresjon.

Behovet for drama

En avhengighets junkie har en tendens til å skape drama og krise i livet, noen ganger bevisst eller ubevisst, for å utløse stressresponsen til fordel for spenningen. Her er når tålmodighet vil være en dyd, da denne typen praksis kan forstyrre et forhold og forårsake kaos.En partner eller et familiemedlem må utøve ikke bare tålmodighet, men forståelse for behovet eller grunnen til atferden og forsøke å motvirke det så mye som mulig. [Les: 10 måter å håndtere kjærestenes dramatiske tantrums]

Det er mange legitime grunner til at en adrenalin junkie kanskje vil ha drama aura i livet, til tross for kaoset dette kan skape i et forhold. Dette nivået av kaos kan imidlertid ta sin toll og skape mer stress enn nødvendig.

Begge parter kan være enige om å holde spenningen i livet uten kaos ved å samle de unødvendige, stressende aktivitetene. Forstå hvilke aktiviteter som forårsaker de negative effektene eller kronisk stress og forsøk å eliminere dem. Sammen kan du finne måter å hindre dem i å bli overblåste situasjoner som påvirker forholdet negativt. [Les: Hemmeligheter av et kjærlighetshattforhold - kan det noensinne fungere?]

Hvordan håndtere å bli forelsket i en risikotaker

Adrenalin-junkier fører ofte interessante liv, og de er absolutt gøy å være med og å se på. Hjelp dem til å praktisere avslappeteknikker, som meditasjon, for å reversere kroppens stressrespons når de blir overveldet av behovet for å oppfylle spenningen.

Risikostyrere er folk ute for å leve livet til det fulle og å ha det bra. Finn måter å ha det bra med dem, og utvikle en felles interesse i de tingene du kan begge sammen. Det betyr ikke at du vil ta del i risikoen, men du kan dele i sin glede når de oppnår spenningen og spenningen til å snyte død.

[Les: 16 dumme dårlige vaner som kan ødelegge perfekte relasjoner]

Som enhver annen oppførsel, når bølgen for adrenalin kommer ut av kontroll, kan det føre til farlige konsekvenser. Men som partnere kan den administreres sammen, og når du er i tvil, søk terapi. Finn balansen, og si ja hver gang en stund til noe skummelt, spennende og spennende.

Anbefalt: