Hvordan oppdatere en jente: 14 trinn Hver prinses sjarmerende må følge

Innholdsfortegnelse:

Hvordan oppdatere en jente: 14 trinn Hver prinses sjarmerende må følge
Hvordan oppdatere en jente: 14 trinn Hver prinses sjarmerende må følge

Video: Hvordan oppdatere en jente: 14 trinn Hver prinses sjarmerende må følge

Video: Hvordan oppdatere en jente: 14 trinn Hver prinses sjarmerende må følge
Video: 20 MOMENTS YOU WOULDN'T BELIEVE IF NOT FILMED 2023, September
Anonim

La oss innse det - det er ikke en skole i skolen om relasjoner som lærer deg hvordan du skal date en jente. Men ikke frykt! Her er noen tips for deg.

Mange gutter er skremt av kvinner. Faktisk kjenner jeg mange menn som hevder at de bare ikke forstår det kvinnelige sinnet. Mens jeg vil innrømme at kvinner kan være komplekse, å vite hvordan å date, må en jente ikke være.

Ja, menn og kvinner er forskjellige. Og takk Gud, ikke sant? Ville det ikke være kjedelig hvis vi var for like? Men husk, du trenger ikke å gjøre dating vanskelig. Alt du trenger er å forstå jenter og behandle dem slik de vil ha deg til.

Hvordan dateres en jente - 14 tips som gjør hele forskjellen

Hvis det var opp til meg, ville jeg ha forholdsklasser som kreves i alle våre skoler. Men hei, ingen spurte min mening. Hvis de gjorde det, tror jeg at vi alle ville være litt mindre usikre på datingprosessen og mye lykkeligere i våre relasjoner. Så, hvis du føler deg urolig om hvordan du skal date en jente, er det noen tips for deg.

# 1 Hent datoen. Ja, dette virker som en no-brainer. Du kan ikke vite hvordan du skal date en jente hvis du ikke faktisk spør dem om en date! Men i disse dager er en "date" ikke hva det pleide å være. For tiår siden brukte en mann å plukke kvinnen opp for en date, ta henne ut * og betale, * og generelt woo henne.

Men i disse dager handler det om "Netflix og chill". På grunn av dette kan to personer lure på om de faktisk er på en dato eller bare henger ut som venner … eller venner med fordeler. Så gjør det offisielt - spør henne om en riktig dato! [Les: En gentleman's guide til vellykket spør en jente ut]

# 2 Planlegg en uforglemmelig dato. Glem "la oss henge" linjer. Vær en moden mann og ta henne et sted som hun alltid vil huske. Nå trenger du ikke å ansette et privat band og ta henne til Eiffeltårnet eller noe. Men det skal være romantisk og minneverdig.

Hvis penger er et problem, er det ikke så farlig. Kanskje en romantisk piknik i en park med en flaske vin er noe hun aldri har gjort før. Bare gjør det søtt og gjennomtenkt. [Les: Topp 50 fantastiske date ideer for å wow din dato hver eneste gang]

# 3 Vis kjærlighet i løpet av datoen. Usikkerheten på en første date kan være både spennende og nervøs. Du tenker, "Liker hun meg?" Og hun tenker, "Liker han meg?"

Hvis dere begge er for nervøse, kan dere kanskje ikke sende de riktige meldingene med kroppsspråket ditt. Så vær sikker på at du berører hånden, legg armen rundt henne, og til og med prøve å gå inn for et kyss på slutten av natten. Når vi snakkar om det…

# 4 Godnatts kyss. Hvis du føler at den romantiske følelsen er gjensidig, vil hun sannsynligvis ønske at du kysser henne. Gitt, ikke alle jentene liker å kysse på første date. Men vi vil at du skal prøve. Hvis du ikke prøver, så tror vi at du ikke liker oss.

Men her er noe du ikke burde gjøre. Ikke spør om du kan kysse henne. Vel, kanskje noen jenter som det. Men de fleste jenter liker det når du bare tar ansvar og har tillit til å gå inn for smooch. Be om å kysse henne viser ikke den tilliten. Men vær ikke aggressiv om det. Les hennes kroppsspråk først for å se om hun gir deg det grønne lyset. [Les: Hvordan kysse en jente på første date - Din steg-for-steg guide]

# 5 Lag planer for en annen dato. Hvis datoen går bra, ikke la henne henge. Jeg vet at mange mennesker venter et par dager for å ringe eller tekst etter en første date. Jeg forstod aldri hvorfor. Hvis du liker noen, så bare gå for det!

På slutten av den første datoen, spør når hun er tilgjengelig igjen. Bare vær ikke klossete. Vis interesse uten å kvele henne. Dette er avgjørende for å vite hvordan å date en jente.

# 6 Hold kontakten. Selv om du hadde en flott første date og har den andre en satt opp, ikke være intermittent med kommunikasjonen din. Jenter har en fantastisk evne til å overanalysere alt.

Så selv om du følte at du var sjelevenner på første date, vil hun lure på hvorfor du ikke holder kontakten med henne. Men igjen, vær ikke motbydelig og trengende om det. Bare nok til å la henne få vite at du fortsatt er der og fortsatt interessert i henne. [Les: Når skal en fyr ringe etter den første datoen? Din komplette guide]

# 7 Still spørsmålene sine. Jenter liker det ikke når du bare snakker om deg selv eller dine interesser. Det sier at du er egoistisk og bryr seg ikke om hva hun mener. Men hun ønsker heller ikke å gjøre ALLE snakker. Så, det burde være en balanse mellom gi og ta. Still spørsmål om henne selv for å bli kjent med henne, og dele også informasjon om deg selv.

# 8 Vær oppmerksom på hennes liker og misliker. I løpet av samtalene dine, sørg for at du tar mentale notater om hva hun liker og ikke liker.

Nevnte hun at hun hater sjømat? Vel, ikke ta henne til en sjømatrestaurant på den andre datoen. Kanskje til og med joke med henne om ikke å like sjømat. På den måten vet hun at du lyttet, og hun vil elske den.

# 9 Være ridderlig. Ridderi burde ikke være død. Det er ikke respektløst for en kvinne å betale for middagen og åpne dører for henne. Faktisk er det bare motsatt.

Chivalrous handlinger er høflige, og de sier, "Jeg liker deg og vil gjøre fine ting for deg." Så vær ikke en hule mann - la som om du bor fra 1950-tallet og være en ridderlig mann. [Les: Hvordan være ridderlig - Koden for moderne ridderlighet]

# 10 Vær ærlig og snill. Stammer fra hele ridderlig oppførsel, bare være en overordnet god person. Betal for ting * spesielt i begynnelsen *, snakk respektfullt for henne, og gjør fine ting for henne. Hvis hun trenger hjelp med noe rundt henne, så vær der for å hjelpe henne. Hun vil elske den.

# 11 Ikke spøk på henne. Det er ikke noe verre enn når en jente mener at det går bra mellom dere to, og så forsvinner du på henne. Ikke gjør det! La meg gjenta … ikke gjør det.

Det er en av de verste og mest demeaning ting du kan gjøre for en annen person, så vær moden og ikke spøk på henne. Hvis dine følelser har endret seg, så bare høflig og forsiktig si henne. Gi henne den respekten, fordi hun fortjener det. [Les: Liker ghosting? Forbered deg på disse 10 konsekvensene]

# 12 Berolig henne om dine følelser. Noen ganger kan jenter være usikre … du har sikkert allerede funnet ut det. Så, de liker det når du minner henne om hvordan du føler om henne.

Du trenger ikke å gjøre det 24/7, for da blir det trengende og kvelende. Men hvis hun aldri hører noe om hvordan du føler, så vil hun sannsynligvis føle seg avvist.

# 13 Vær konsistent. En annen fryktelig ting er når hun ikke kan forutsi atferden din. Så ikke tekst henne hele dagen, hver dag i tre dager, og så har ingen kommunikasjon for neste uke. Hun vil freak out. Vær konsistent med dine ord og handlinger. Hun vil respektere deg for det. [Les: Slik tuller en jente og feier henne av føttene sine]

# 14 Kommuniser med henne. Og jeg snakker ikke bare om teksting henne hver dag. Det jeg mener med dette er å faktisk snakke med henne. Snakk med henne om hennes følelser, dine følelser, forholdet ditt, eller dine håp og drømmer. Jenter liker å snakke, og så være et lydkort for henne. Ikke bare stil henne ut. Virkelig engasjere seg med henne på et dypt nivå.

[Les: 12 Prince Sjarmerende egenskaper som lar noen jente svømme]

Å vite hvordan å date en jente på riktig måte kan ta tid å lære. Men etter hvert som du får mer øvelse, blir du proff på ingen tid. Og du vil gi din kjære bare den slags eventyrlige romantikk hun alltid har drømt om.

Anbefalt: