Hvordan oppgi en venn du liker

Innholdsfortegnelse:

Hvordan oppgi en venn du liker
Hvordan oppgi en venn du liker

Video: Hvordan oppgi en venn du liker

Video: Hvordan oppgi en venn du liker
Video: The Chainsmokers & Coldplay - Something Just Like This (Lyric) 2023, September
Anonim

Vil du vite hvordan du skal date en venn? Dating en venn er vanskelig, men ikke hvis du spiller det trygt og gjør din venn som deg tilbake, selv før du spretter spørsmålet.

Til tider er det uunngåelig å falle for en venn og ønsker å danse dem.

Her er en veiledning om hvordan du kan date en venn som kan gjøre hele forskjellen mellom et vellykket forhold og et mislykket vennskap.

Hvordan dateres en venn

Hvis det er en ting som er naturlig mellom venner av motsatt kjønn, er det kjærlighet og tiltrekning.

Dette er enda mer sant hvis to venner av motsatt kjønn deler den perfekte kjemi for å holde spenningen levende.

Vi nå og da kommer over en venn vi liker, og kjemien kan også være perfekt.

Men hvordan går du om det og sprer spørsmålet uten å gjøre ting ubehagelig?

Bruk disse trinnvise tipsene om hvordan du daterer en venn, og du vil kunne skape attraktiviteten i kjærlighet raskere enn du tror.

[Les: 6 enkle måter å ved et uhell kysse en venn og komme unna med det]

Gi din oppmerksomhet

En av de første trinnene i å vite hvordan du daterer en venn, er å la vennen din vite at du favoriserer dem og være mer oppmerksom på dem enn du gjør med noen andre.

Det viser at du er interessert i å kjenne personen bedre, og samtidig bringer det dere begge nærmere.

Men husk alltid dette, å gi oppmerksomheten betyr ikke nødvendigvis at du må akseptere noe denne vennen sier. Har dine egne synspunkter, men la vennen din vite at du tar dem seriøst nok til å gi dem din utelukkede oppmerksomhet. Dette er et første skritt i å skape et tettere bånd mellom dere begge.

Få øyekontakt

Når det gjelder å vite hvordan å danse en venn, handler det om å bygge opp momentumet opp sakte. Du må gjøre vennen din lurer på om det skjer noe, og likevel bør du aldri gjøre det klart.

Se dypt inn i vennens øyne når du har en samtale med dem, nesten som om du er mesmerisert av din venn. Du trenger ikke å gjøre det klart ved å stirre hardt. I stedet bare smil, åpne øynene dine og la det glitre! Den sender den riktige meldingen uten å virkelig bruke noen ord.

Flørt med vennen din

De to tidligere tipsene kan høres ut vage i begynnelsen, men du må lage kjemien før du går et skritt videre. Hvis du bærer de to første trinnene til tee, vil det gjøre det mye enklere å bygge kjemi og gjøre din venn som deg raskere.

Venner flirter ikke egentlig, med mindre de kan se på en venn som datapotensial. Så ditt første skritt i å vite hvordan du skal date en venn, er å varme vennen din opp for å begynne å flirte med deg.

En av de beste måtene å begynne å flirte med en venn, er å smile og rødme mye. Dette ville komme naturlig når du liker noen, men smilende og rødme skaper automatisk en perfekt atmosfære for flørtende samtaler. [Les: Hvordan flørt tekst med en venn]

[Les: Hvordan få en fyr til å like deg]

[Les: Hvordan få en jente til å like deg]

Få berolig feely

Å få noen til å like deg, det være seg en venn eller en fremmed, handler om å spille kortene dine riktig. Du kan ta en sjanse, men det er ingen gå tilbake hvis din forelskelse avtar fremskrittene dine. Så det er alltid bedre å spille det trygt, sende ut de riktige signalene og vent på at ballen ruller nedoverbakke.

Du har oppvarmet vennen din, og du har begynt å flirte, så nå er det på tide å begynne å bli berørt.

Ikke paw din venn eller klemme på armen. Vær grasiøs i dine berøringer, og gjør det bare på det aktuelle tidspunktet. Ikke lengre kontakten lengre enn nødvendig, og gjør det alltid målrettet og delikat. [Les: Slik flirter du ved å berøre trinnene]

La aldri ting bli vanskelig

Du har hele tiden sendt ut signaler, men det kan være ganger når vennen din fortsatt ikke er klar til å gjengi følelsene dine, eller de kan ikke føle kjemien for å spille sammen med dine flørtende trekk.

Hvis vennen din selv nevner at du har opptrådt rar eller har behandlet dem annerledes, tilbake i noen dager. Din venn kan like din ny oppførsel eller likevel ikke likne det, men uansett hva du fortsatt har ikke oppvarmet vennen din ennå, så ikke aksepter at ting har forandret seg eller at du faller for din venn. Det er alltid bedre å spille det trygt enn å nippe til en spirende romantikk. Du kan rushing det, eller kanskje ikke lese tegnene før du hopper til neste trinn.

Tilbring litt tid alene

Hvis du noen gang finner din venn alene, eller hvis du kan finne en måte å få litt alene tid på, må du sørge for at du bruker den. Nå som du har flørt og blitt berørt, vil din venn åpenbart føle noe i luften.

Ditt neste skritt er å la vennen din vite at du er flott selskap og en potensiell dato også. Ved å tilbringe tid med vennen din og flirte med hverandre, gjør du det veldig klart at du vil tilbringe litt alene med vennen din, og at du kanskje har mer enn bare venner i tankene dine. [Les: Er du mer enn venner?]

Men spør aldri vennen din om å tilbringe tid med deg eller gå ut på en kafé. Se alltid etter muligheter, men gjør det aldri altfor åpenbart at du er opp til noe, eller prøver å fikse en dato.Tilbringe litt alene på gangen eller på kontoret eller på høgskolens kafeteria er perfekt til å begynne med. Det er uformelt, og likevel veldig effektivt. [Les: 12 smarte og uhyggelige måter å se vennen din nakne på]

La vennen din vite at de er ønskelige

Å la vennen din vite at de er ønskelige, er en av de beste måtene å sende de riktige signalene ut uten å virkelig spørre dem. Ikke snakk om følelser her, snakk om deres fysiske aspekter. Følelsesmessige komplimenter kan alltid misforstås som vennlige komplimenter.

"Du vet, du er så søt når du gjør det …", "du ser så varmt ut i dag", "jeg liker din skjorte, du ser så bra ut i det" er alle trygge Eksempler på å la en venn vite at du finner dem attraktive uten å virkelig komme over toppen. Ha det alltid fysisk så vennen din forstår at du tenker på dem på en måte som er mer enn bare venner. [Les: 25 venner med fordeler regler hvis du vil sove med en venn]

Finn en unnskyldning for å gå ut på en "date"

Med mindre du er sikker på at vennen din allerede liker deg, må du ikke spørre vennen din direkte for en dato. I stedet for å bygge opp til en avvisning, gjør en unnskyldning for å gjøre noe sammen, enten det handler eller går til et loppemarked sammen. Du kjenner din venn og hva de sannsynligvis liker å gjøre, så bruk det for å skape en mulighet til å være sammen.

Hvis fyren du liker, vet mye om datamaskiner, ring ham ut av det blå på en helg og fortell ham at du må kjøpe et godt sett med høyttalere og vil at han skal komme med deg. Eller hvis jenta du liker er noe unikt som romaner eller fitness eller til og med musikk, gjør en god unnskyldning for å få henne hjelp til noe du trenger å kjøpe.

Og når du er ute sammen, slutte å bekymre deg for å få inntrykk og bare ha det hyggelig med hverandre. Hvis dere begge har mye kjemi som skjer, er det åpenbart en stor "datert" full av glade, flørtende minner. [Les: Spørsmål å spørre på en dato]

Når du skal si din farvel, nevner du at du hadde en veldig fin tid og vil gjerne gjøre noe slikt igjen. Fyren spør jenta ut, mens jenta fortsatt spiller koselig og vanskelig å få, så i begge tilfeller prøve å få vennen din til å begå en helg til å være med deg. [Les: Hva skal jeg snakke om på en første date]

Tiden til å pope spørsmålet

Det er ganske opplagt at det er noe mer enn venner i luften, spesielt hvis dere begge har gått ut på datoer nå og da. Og dette er den beste tiden å komme ren og la vennen din vite at du har mer enn venner i tankene. La vennen din vite hva som er i tankene dine noen få dager senere, så lenge vennen din er frem og tilbake til deg. [Les: Beste steder å gå på en dato]

[Les: Hvordan spørre en fyr ut]

[Les: Hvordan få en jente med en kjæreste]

Et ord med forsiktighet når det gjelder å vite hvordan å date en venn, spill alltid den sakte og vær forsiktig. Du har mye mer å tape her enn når du prøver å spørre en fremmed du bare har sett et par ganger. [Les: Hvordan spørre en venn]

Og der har du det, en enkel guide til hvordan du kan date en venn som kan gjøre hele forskjellen mellom en lykkelig slutt og en trist.

Anbefalt: