12 enkle, effektive måter å kurere det irriterende bakruset på

Det skjer med det beste av oss. Vi drikker litt for mye natten før en stor begivenhet og våkner med en ekkel bakrus. Her er det hvordan du kan kurere det raskt.

Jeg tror ikke det er en levende person som drikker alkohol som ikke har hatt en av de dagene hvor de har våknet, føler seg som selve døden. Jeg vet at jeg har hatt mer enn noen få av disse dagene, meg selv. Det er ikke som om vi gjør det med vilje - det skjer bare slik.

Av en eller annen grunn synes det alltid å skje om natten før jeg må være opp og klar for en stor begivenhet, som et bryllup eller et jobbintervju. Bare min lykke! Du tror jeg ville ha lært min leksjon nå, ikke sant?

Hangover ikke mer!

Det gode ved mine gjentatte tilfeller av overdreven drikking er at de har ført meg til å være veldig kreativ når det gjelder å helbrede bakrusen min. Jeg mener ikke å skryte ... men jeg liker å tro at jeg er en ekspert på herding av kleshengere. [Les: 10 skitne drikkespill for frie gutter og jenter]

Heldigvis for deg, er jeg her for å dele alle mine tips og triks for å kurere den irriterende bakrusen. Dette er alle ganske enkle strategier som ikke tar mye tid eller krefter - to ting vi ikke har råd til om vi er i smerte og smerte.

Bakrusforebygging

Jeg vedder på at du visste at dette skulle komme! Det første skrittet for å virkelig unngå behovet for å kurere den bakrusen, er å forhindre det helt. Bortsett fra det åpenbare valget for å unngå fullstendig alkohol * som har behov for negativitet i livet deres? *, Er det noen vanlige måter å unngå bakrus på.

# 1 Alkohol før øl. Du er klar! Hvis du vet at du er i en lang natt med tung drikking, må du sørge for at du begynner med brennevin og avslutte kvelden med øl, hvis du må drikke begge. Jeg er ikke 100% sikker på vitenskapen bak hvorfor denne kombinasjonen virker, men det er en grunn resten av ordtaket sier: "Bør før brennevin, aldri sykere." Start med noen få skudd og arbeid din vei til malted drikkevarer. [Prøv: Slik håndterer du din berusede kjæreste på en natt ute]

# 2 Drikk ett glass vann for hver 2 drinker. Denne er litt vanskeligere å holde seg til enn noen andre, for når natten går videre, blir minnet litt fuzzy. Du kan ha 5 drinker før du husker at du skal drikke drikkevann. Men hvis du kan, vil dette holde deg fra å være for dehydrert neste morgen. Det vil også hjelpe hvis du drikker 1 fullt glass * 16 oz. * Vann før du sover.

# 3 Hold deg til en slags alkohol. Hvis du vil drikke øl hele natten, så bare drikk øl. Hvis du vil ha noen cocktailer, så hold deg til den slags brennevin. Blanding av alkoholer er en måte å sikre på bakrus. Hvis du vil gå den ekstra milen og drikke bare klar brennevin for natten, vil det være til nytte for deg enda mer for å hindre en bakrus helt.

# 4 Spis mat som hjelper til med å bryte ned alkohol. Å spise et veldig stort måltid fullt av fett vil gjøre mye for å hindre overhengere. Fett har evnen til å metabolisere alkohol mye raskere. Dette betyr at kroppen din vil fjerne alkoholen før du går og legger deg til natten - AKA, du blir nøktern raskere før du sover resten av den. [Som mat? Les: Aphrodisiacs og mat helvete - en guide til å spise godt]

# 5 Ta et ekstra multivitamin. Når kroppen din er hungover, mangler den vitaminer den trenger. Hvis du dobler på vitaminer før tung drikking, holder du de viktige komponentene i kroppen din slik at du føler deg mye bedre neste dag.

Kuret!

Hvis du ikke har klart å hindre bakrusen, eller hvis ingen av metodene ovenfor syntes å virke veldig bra for deg, er det noen raske, enkle, prøvde og sanne måter å komme over bakruset på.

# 1 Spis en stor, feit frokost. Kroppen din tigger om ernæring når du er hungover. Fyll det med sunne, vitaminrike matvarer er en fin måte å sparke bakrusen på. Du vil også være sikker på å inkorporere fett i frokosten din, siden de hjelper til med å øke alkoholomsetningen. Hei, bacon!

# 2 Vann, vann, vann. Hvis du er hungover, så blir du dehydrert. Den raskeste måten å begynne å føle seg bedre om morgenen etter en bakrus er å ned litt vann. Du må fylle opp kroppen din med alle væskene du tømte natten før. [Taler om drinker? Skal en jente godta en drink fra en fremmed?]

# 3 Vitaminer. Pop i et multivitamin først når du våkner og vasker det ned med masse vann. Siden kroppen din er utarmet av vitaminer, vil du legge litt tilbake i kroppen din så snart som mulig etter å ha våknet, så det kan begynne å fungere normalt igjen.

# 4 Pedialyte. I stedet for å vaske vitaminer ned med vann, kan det være lurt å bruke noe mer effektivt når det gjelder å behandle bakevarer. Hvis du aldri har hørt om Pedialyte, er det en drink som vanligvis er laget for småbarn. Imidlertid inneholder den mange fordelaktige vitaminer og det viktigste: elektrolytter. Hvis du ikke finner Pedialyte, vil elektrolyttene i sportsdrikker fungere like bra.

# 5 antiinflammatoriske midler. Har noen antiinflammatoriske stoffer som venter ved siden av sengen din når du står opp om morgenen. Alkohol forårsaker mye betennelse i kroppen din, og det er årsaken til smerten du føler. Redusere betennelse vil redusere bakruset ditt drastisk. [Har en annen kilde til smerte? Les: 10 edru grunner hvorfor drunket sex er aldri en god ide]

# 6 brød. Dette er spesielt nyttig for de av dere som fortsatt er puke-sick morgenen etter å ha noen for mange. Brød er en god mat å spise når magen føles litt for ustabil for en stor, feit frokost. Det vil hjelpe til å suge opp og metabolisere hva alkohol fortsatt er i systemet ditt.

# 7 Svette det ut. Det er mye kontroverser om å trene etter en natt med å drikke, vil hjelpe eller skade kroppen din. Jeg tror personlig det hjelper mye for å få kroppen til å bevege seg, og for å få blodet til å pumpe. Det hjelper deg å våkne opp, forynge musklene dine, og kan hjelpe metabolisere resten av alkoholen som fortsatt sitter i systemet. Mitt råd: Drikk minst 20 gram vann før du slår på treningsstudioet for å unngå å bli for tørket.

[Les neste: 25 inspirerende tips for å bli motivert og trene]

Om vi ​​mener eller ikke, overdriver vi alkoholen fra tid til annen. Hvis du ønsker å sparke bakruset raskt, er det 12 enkle og effektive måter å forhindre og kurere en rasende bakrus på.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar