Hvordan dom en kvinne: 15 måter å gjøre det som en stilig herre

Innholdsfortegnelse:

Hvordan dom en kvinne: 15 måter å gjøre det som en stilig herre
Hvordan dom en kvinne: 15 måter å gjøre det som en stilig herre

Video: Hvordan dom en kvinne: 15 måter å gjøre det som en stilig herre

Video: Hvordan dom en kvinne: 15 måter å gjøre det som en stilig herre
Video: Peppa gris Norsk Dub #2 {16+} 2023, September
Anonim

I løpet av Tinder og Badoo-tider har du kanskje ikke kommet i kontakt med konseptet om hvordan du skal dømme en kvinne. Nå må alt være fort!

I dag er det rart hvis du ikke hekker på en første date, men du trenger ikke å gjøre det. Faktisk, hvis du virkelig ønsker å bli kjent med noen og finne en potensiell partner, anbefaler jeg ikke å sove med dem med en gang. I stedet gjenopplive noen aspekter av hvordan du retter en kvinne og gjør det på den riktige måten.

Jeg er ingen ekspert på å holde ut, men fra det jeg har opplevd, er det en lettelse å ikke ha en fyr bare interessert i seksuelt aspekt av forholdet. Jeg vet at det er et lite skolespråk, men lytter, du behøver ikke å bære et belte og hylle. Dette er ikke 1950-tallet.

Slik retter du en kvinne - 15 ting du trenger å vite om moderne courting

Så, hvis du er nysgjerrig på moderne courting, her er de 15 tingene du trenger å vite.

# 1 Du må se på deg.Hvor er du i livet ditt? Hvis du fortsatt blir bortkastet hver helg og tilbringer hverdager med Tinder-kampene, trenger du kanskje mer tid for å få alt ut av systemet.

Men hvis du er i en annen fase og vil ha noen til å være seriøs med, så overvei frieri. Dette er definitivt en metode som er for modne og selvbevisste personer. [Les: Er jeg klar for et forhold? Spørsmål å spørre deg selv]

# 2 Dating og courting er ikke det samme.Kanskje du trodde dating og courting var det samme, men faktisk, de er veldig forskjellige. Dating er mer uformelt, og du søker ikke nødvendigvis etter noen seriøse. Snarere bare å teste vannet og ha det gøy, helt forståelig.

Courting er basert på ideen om evig ekteskap. Ok, hvis du bare hadde rystet opp ryggraden din, lest ordet, "gift deg," får jeg det, det er stort skritt. Men frieri er virkelig ment for de som ser seriøst etter noen.

# 3 Start som venner.Det er ikke noe mer skremmende enn å møte en fyr som allerede er på knærne, klar til å pope spørsmålet. Du er courting, så det er allerede antatt at du leter etter noe mer alvorlig enn dating.

Så, for å ta trykket av, hvorfor ikke starte som venner. Heng med henne i grupper, lær om hennes personlighet ved hvordan hun samhandler med mennesker. Deretter bestemmer du om du vil fortsette eller ikke. I tillegg er det mye lettere å komme videre fra henne når du ikke er så opplagt med dine følelser i begynnelsen.

# 4 Man forfølger kvinnen.Ja, fellas. Hør, moderniser det, men du vil, men det handler vanligvis om mannen som hevder kvinnen, ikke kvinnen som hevder mannen. Så, hvis du er interessert i henne, må du forfølge henne. Ring henne, ta henne ut på datoer. I dette aspektet er det ikke mye forskjellig fra dating. Vanligvis er det ganske sjeldent at kvinnen tar ansvaret i utgangspunktet. [Les: Hvordan få en kjæreste 101: 11 tips for å få det til å skje]

# 5 Du kan bare retten en om gangen.Ja, dette er ikke Tinder. Når du hovrer noen, finner du ut om de er en kompatibel kamp for din fremtid.

Du kan ikke hovde tre jenter på en gang, det kommer ikke til å fungere. Du må fokusere oppmerksomheten din på den ene jenta du er på vei. Hvis hun ikke er kompatibel, avslutter du frieriet og begynner å hevde noen andre. Hvis du dirigerer en haug med jenter samtidig, forsøker du ikke virkelig å bli kjent med hverandre så vel som du tror du er.

# 6 Det handler ikke om sexet.Rettstedene fokuserer ikke forholdet rundt kjønn. Egentlig er det helt motsatt. Mer konservative mennesker vil ikke engang holde hender eller kysse til ekteskap, men du trenger ikke å ta det så langt.

I utgangspunktet holder du av, så lenge du føler er nok, før du har sex. Jeg vet at sex er viktig, og jeg er en sterk fortaler for å kjøre bilen før du kjøper den. Men du trenger ikke å hoppe i seng på den andre datoen. Dette er tiden du virkelig lærer om denne jenta og ser om hun er følelsesmessig og psykisk kompatibel med deg. Deretter skal du ha så mye sex som du vil. [Les: Tid på din side - Skal du følge 90-dagers regel?]

# 7 Det handler om familie.Courtship har en veldig sterk følelse av familie knyttet til den. Ok, dette betyr ikke at hele familien din møter dine middagsdager, men din familie er i en grad involvert. Du vil at familien hennes skal godkjenne deg og din familie til å godkjenne henne.

Også, siden courting handler om ekteskap, leter du også etter noen som er interessert i å starte en familie og verdsetter betydningen av familien.

# 8 Vær åpen med henne om hva du vil.Du må være helt åpen med jenta du vil gjerne rettferdiggjøre. La henne få vite nøyaktig hva du leter etter. Ikke kast bort tiden din og hevn en jente og finn ut at hun ikke er interessert i å ha en familie eller å bli gift.

Når du møter en jente, kanskje ikke med en gang, men til slutt vil du gi henne beskjed om dine intensjoner og hva du vil ha i fremtiden. Hvis hun ikke vil ha de samme tingene, bryr du deg ikke for mye tid.[Les: 20 spørsmål å spørre hverandre før du blir gift]

# 9 Du trenger ikke å være konservativ.Rettsted er stereotypisk ment for folk som er religiøse, noe som ikke er galt. Konservative mennesker gjør retten. Men du trenger ikke å være religiøs for å kunne vedta denne metoden. Hvis du ikke er konservativ, trenger du ikke vente til ekteskapet skal kysse, holde hender eller ha sex.

Moderniser det og la en ventetid på et par måneder uten sex til du blir kjent med hverandre. Tenk på Charlotte fra Sex i byen,det var det hun gjorde. [Les: Hvordan holde seg fra å flytte for fort i et nytt forhold]

# 10 Skjul ingen følelser.Rettferdighet handler om å bli kjent med den andre personen, ikke sant? Så hold ikke følelsene dine oppe i deg. Det kommer til å bli en katastrofe i fremtiden. Vær helt åpen med dine følelser, og hun vil gjøre det samme.

På den måten får du virkelig se kompatibiliteten med henne. Du leter etter en livspartner, du liker bedre hverandre. [Les: Hva er den riktige alderen for å bli gift?]

# 11 Ingen spill.Dette er ikke noe spill om hvem tekster først eller venter tre timer å svare. Kom igjen, det er for barn. Det er ingen spill involvert i dette. Hvis du vil se henne, spør henne. Hvis du liker henne, fortell henne. Når du leter etter en livspartner, trenger du ikke å spille disse dumme spillene. Og pluss, hvis hun er i spillspill, trenger du ikke henne.

# 12 Domstolen når du tenker på ekteskap.Lukk øynene og tenk på det. Kan du se denne kvinnen være din kone? Hvis ja, hvorfor ikke prøve det og rett henne. Du burde egentlig bare være å hevde noen når du vurderer ideen om å gifte seg med dem.

I utgangspunktet er dette det første trinnet til ekteskap. Hvis du ikke tenker på ekteskap, vel, så ikke domstol en kvinne. Bare date henne, den er lettere. [Les: Marry, date eller dump? Lurer på hvordan kvinner bestemmer dette?]

# 13 Du kan ikke mislykkes ved courting.Det er ikke noe slikt som å feile i noe aspekt av livet, så hvis det ikke trer ut med kvinnen du går i gang, vel, så har du nettopp oppdaget at denne kvinnen ikke er din livspartner. Se? Det er ikke en feil, det kalles dodging a bullet. Ta deg tid til å finne en partner, og hvis hun ikke er den rette, finn da noen andre.

# 14 Embrace din indre herre.Dette er tidspunktet hvor du kan være en gentleman og få henne til å føle seg verdsatt. Kjøpe hennes blomster, ta henne til middag, kompliment henne. De trenger ikke å være store bevegelser, men de kan være små for å vise henne at du bryr deg. [Les: 20 super minneverdige og søte ting å gjøre for kjæresten din]

# 15 Hvis du vil ha det, må du jobbe for det.Du tenker på dette som en del forræderisk oppgave. Hvis du har en følelse av at denne kvinnen kan være kvinnen i livet ditt, ta deg tid til å finne ut om du har rett. Det kommer til å ta jobb og tid, men det er vel verdt det hvis du er klar til å gå inn i neste fase av livet ditt.

[Les: 15 hyggelige måter å være en gentleman og hold henne glad]

Nå som du er informert om moderne courting og hvordan du retter en kvinne på riktig måte, bestem deg selv hvis du er klar. Hvis du er, så kom deg ut og begynn å dirigere.

Anbefalt: