Slik lager du en barnevennlig julemiddag

Ta varmen ut av kjøkkenet med disse totiløse Crimbo mattipsene ...

Du kan ha startet avspenningsprosessen eller ha en mini foodie på hendene. Men hvor barnet ditt er på fôrreisen, hvordan tjener du dem til jul? Vi har trukket sammen de beste tipsene, slik at babyen din kan delta med minimal oppstyr for deg.

Legg til litt krydder

Det er ingen bedre tid enn julen for å utvide sin smak og begynne å pleie din lille foodie. Muskat, kanel og rosmarin er gode måter å introdusere krydder til små mennesker. Men husk at noen matvarer med for mye varme kan gi oppskrift på katastrofe. Hold deg til mild krydder og hold en pott med yoghurt i kjøleskapet når du får sniffy om nye smaker og du må fortynne smaken.

Å spire eller ikke å spire

Vi får det, spirer er veldig bra for oss, men ingen mengde bestikkelse får det forbi hans lepper. Gå Mary Poppins på puréen hans ved å legge til noe naturlig sukker for et stygge helseforhøyelse. Bland spirer med stekte pastinetter, og hold forholdet mellom pastinetter høyere for å maskere den bitre smaken.

Tyrkia feilsøking

Vi har alle vært der, kalkunen din har vist seg så tørr som en Jacobs kremkrekker, og i motsetning til den hyggelige tante Nicola, vil den lille terror ikke høflig late som å like det. Bruk det til din fordel, fordi når det gjelder kiddie mat, jo mer teksturer jo bedre, sier eksperter. Så klytt kalkunen, hogg gulrøttene, legg til en poppekremme fraiche og la ham plukke, leke og spise. Hvis du har eldre barn, hoppe på saus toget for å fukte mat, men gjør det lett på salt.

Gjør spuds-du-liker

Hvis det er en veg kan du helt stole på å snakke med en mengde, det er poteter - stekt, mashed eller battered - alle elsker den ydmyke spud. I motsetning til tro er de ganske bra for deg og din lille også. Poteter er en rik kilde til vitamin B, folat og mineraler som kalium, magnesium og jern. Og de vil være en sikker brannfelle hvis du mash opp stekene dine med en liten tranebærsaus for en søt og tangy lunsj.

Har en back-up plan

Men hva om det verste scenariet treffer - han har ikke noe av det, og med veggene får man mer mat? Den siste tingen du trenger er å bli hengslet over ovnen, tilberede et annet måltid til din tote mens alles utfylling er. Ikke føl deg skyldig i å ta tak i en pose eller trekke ut sin favorittpasta fra kjøleskapet. Hvorfor ikke servere med en liten brød saus eller andre Crimbo krydder. Og hvis han piner etter sukkerholdige godbiter, er det greit å gi ham en liten bit av informasjonskapsel eller muffin, det er jo jul etter alle ... Hvordan vil du dele din festlige fest med din lille? Legg igjen dine kommentarer nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar