Hvordan kommentere på jentas bilde på Instagram og få svar

Hvis du kan mestre kunsten å lære å kommentere på en jentes bilde på Instagram, kan du ganske mye gjøre alt. Er du opptatt av utfordringen?

På grunn av min lille avhengighet til Instagram, har jeg lært at mange gutter kommenterer jentens Instagram-bilder. Noen av dem er harmløse, selv søte, men andre er ekkel og oppkast. Vennligst ikke vær sistnevnte. Ikke vær grov. Derfor er jeg her for å hjelpe deg med å lære å kommentere på jentas bilde på Instagram.

Hvem elsker ikke Instagram? Seriøst bruker jeg 90% av dagen på Instagram. Faktisk, hvis vi er ærlige, bruker jeg sannsynligvis altfor mye tid på Instagram. Mellom innlegging for bloggen min, retur DM, svar på kommentarer, og bare generell rulling gjennom min feed, er jeg ALLTID på Instagram.

Ikke at jeg får mange gutter som kommenterer mine Instagram-innlegg, fordi jeg ikke er så kul, men som ... Jeg har kule venner? Gutter kommenterer deres ting hele tiden. Personlig er jeg heldig hvis min mor kommenterer innleggene mine på Instagram. Kanskje en dag vil jeg være kult nok til å få Instagram-kommentarer, men i dag er det definitivt ikke dagen. Men hei, det er greit, jeg kan hjelpe deg uansett. [Les: Utrolig søte ting å si til din forelskelse]

Hvordan kommentere på jentas bilde på Instagram

Her er det dudes, den trinnvise opplæringen du har ventet på - Slik får du babyer via Instagram, og ikke bare bli "blokkert." Hvis du prøver å finne ut hvordan du kommenterer jentas bilde på Instagram , din tid er kommet, du er offisielt i ferd med å topp i livet. Er du klar for alle Instagram-svarene !?

# 1 Bare vær kult.Ord av råd? Ikke prøv å prøve så hardt! Du ser hella 'tørst, og ingen jente kommer til å svare på din ekkel kommentar. Bare vær kult, mannen.

Jeg har et par venner som kommenterer mine Instagram-innlegg, og de kommenterer bare morsomme emojis noen ganger, eller ting som "Killin 'det, jenta." Det er bare morsomt og søtt. Du trenger ikke å forvandle deg til et kryp med en pornostash, okay? Slappe av. [Les: Slik får du din forelskelse å legge merke til deg og liker deg tilbake]

# 2 Vær hennes venn.Hvis du hele tiden bare prøver å få henne i seng, vil hun ikke være kult med deg, stol på meg. Vær hennes venn. Ha en ekte samtale med henne en gang imellom, ikke bare kommentarer til hennes Instagram-innlegg. [Les: Hvordan få vennen din til å like deg tilbake]

# 3 "Like" hennes innlegg også.Hvis du bare "liker" hennes innlegg hver nå og da, i stedet for å kommentere, tror hun du er mye mindre skumle, og mye mer som en støttende og kul fyr. Dette er nøkkelen. Igjen, vær ikke tørst.

# 4 Kontroller at kontoen din er aktiv også.Hvis du aldri legger inn på egen konto, men kommenterer innleggene sine hver dag, kommer du til å bli så skummel. Legg inn et bilde av hunden din, eller et måltid du spiser. Vær som en sann årtusen og ta en selvhjelp med hundfilteret. Uansett hva det er - være aktiv på din egen profil også!

# 5 Følg hennes konto.Det er nesten to tiår inn i det nye århundret, så en Instagram-følge betyr mye mer enn det pleide å. Hvis du følger hennes konto, skal hun legge merke til deg. Dette betyr at når du kommenterer bildet hennes, kommer hun virkelig til å legge merke til deg. Dette sier bare at du er interessert i hva hun har å si, eller rettere, hva hun må legge inn.

# 6 Ikke vær en perv.Bare rett oppe. Ikke vær grov. Min venn sendte en gang et søtt bilde fra nyttårsaften, og hun ble alle glatt ut i hæler og hennes vakre kjole, og hun satt på en avføring. Uansett, noen brutto fyr kommenterte det og sa "Jeg skulle ønske jeg var den avføringen." IKKE GJØR DET. Oh godhet, så stygg.

# 7 Mindre er mer.Du trenger ikke å uttrykke din utødelige kjærlighet til denne jenta på Instagram-innlegget sitt, ok? Hvis du vil vite hvordan å kommentere på en jentes bilde på Instagram, bruk bare noen søte emoji og et par korte, punchy ord. Hold det enkelt, gutta. [Les: Bruk disse flirty emojisene for å gjøre deg til en pro-online flirter]

# 8 Lag tilkoblinger.Hvis du har fulgt henne lenge, vil du legge merke til trender i innleggene hennes. Kanskje hun legger inn mange bilder med hunden hennes, eller med sin favoritt genser på. Kommenter på disse tingene.

Det viser at du faktisk tar hensyn til innholdet hennes, og det føles veldig vennlig. Hun vil føle seg tilbøyelig til å svare på din kommentar fordi du viser en reell interesse for livet hennes. Jenter elsker det!

# 9 Ikke vær tørst.Hun kommer ikke til å være interessert i deg hvis du kaster deg på henne. Ikke si ting som "Jeg trenger deg" eller "jævla, gift meg", fordi det er bare utrolig ung. Egentlig, tenåringer gjør kommentarer som det. Du er en voksen mann, det er på tide å tråkke spillet litt, tror du ikke?

# 10 Kommentar på mer enn bare selfies.La oss spille det lange spillet her. Hvis du bare kommenterer hennes selfies, sender den en melding at du bare er interessert i hennes utseende. Kommenter på disse pooch-bildene, og bilder av hennes måltid i går kveld. Vær interessert, og hun vil svare på din kommentar, jeg sverger!

# 11 Vær realistisk.Ikke prøv å bli oppmerksom på Kim Kardashian på Instagram, fordi ... GOD LUK. Jeg beklager å bryte de dårlige nyhetene til deg, men den damen får millioner av kommentarer på innleggene hennes DAGLIG, så uansett hvor rolig, kul og samlet du er på Instagram-feeden, vil hun sannsynligvis ikke legge merke til din kommentar . Det suger, jeg vet det. Ville det ikke vært fint å bli lagt merke til !? Ja, jeg føler deg, dudes. [Les: Ikke la disse urealistiske forventningene ødelegge ditt kjærlighetsliv]

# 12 Vær konsistent.Kommenter på mange ting. Kanskje hun ikke svarer de første par ganger, men fortsett å kommentere. Jeg mener, ikke bli påtrengende fordi det ikke er søtt, og hun vil virkelig ikke svare på det. Men forsikre hun merker deg. Fortell henne at hun er søt, og at hennes antrekk er bombe, og alle de fine og IKKE KREVENDE tingene.

[Les: Hvordan fortelle en jente du liker henne uten å synes skummel]

Lære å kommentere på jentas bilde på Instagram er vanskelig forretning. Du kan komme som et kryp og en perv, og du kan ende opp med å bli blokkert helt. ELLER, du kan få en dato.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar