Hvordan Comfort A Girl: 15 tankevekkende måter å gjøre det riktig

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Comfort A Girl: 15 tankevekkende måter å gjøre det riktig
Hvordan Comfort A Girl: 15 tankevekkende måter å gjøre det riktig
Anonim

Hvis du ikke er vant til at en jente underverker, kan du ikke vite hvordan du trøster en jente riktig. Slik liker en jente å bli trøstet.

Jenter er veldig interessante mennesker. Vi er sensitive og tøffe samtidig. Vi liker å ta vare på oss selv, men også liker å bli tatt vare på, og vi har visse måter vi foretrekker å være trøstet på. Så å forstå hvordan å trøste en jente er viktig.

Jenter avviger sterkt fra gutter på denne måten på grunn av måten vi behandler følelser og informasjon på. Gutter liker å behandle ting internt der jentene foretrekker å ha noen til å snakke med og lukke hennes bekymringer og frykter for.

Gutter bare trøste ikke jenter på riktig måte

Det er ikke nødvendigvis en fyrs skyld når han ikke kan trøste en jente på riktig måte. Sannheten er at vi bare er så forskjellige at det som trer en mann mest sannsynlig gjør situasjonen verre for jenta. Vi er bare forskjellige typer mennesker!

Når det er sagt, kan mange gutter lære å trøste en jente på den riktige måten for å unngå å komme seg på sin dårlige side og gjøre saker som er mye verre. Det er også veldig bra å kunne trøste kjæresten din i et forhold fordi det er en del av jobben din som hennes betydelige andre!

Hvordan trøste en jente på riktig måte

Du er heldig, fellas! Det er ikke lenger en grunn til å få panikk når jenta blir opprørt - eller til og med noen jente i livet ditt. Du drar nytte av å hjelpe søstrene dine, kusine eller til og med moren din!

Hvis du ikke kan trøste en jente på riktig måte, kan det være vanskelig å opprettholde et sterkt forhold til dem. Disse tipsene hjelper deg å forstå hvordan du trøster en jente riktig i stedet for å trøste henne på feil måte og gjøre alt verre.

# 1 Lytt til hennes situasjon. Og jeg mener virkelig høre henne fortell deg om hennes problemer. Ikke bare sitte der og late som å lytte til det hun sier, men deretter gå av i din egen verden. Du må høre hennes situasjon og prøve å forstå hva hun går gjennom. [Les: 10 måter å være en bedre lytter i ditt forhold]

# 2 Gi henne en klem. Hugs gjør alt bedre for jenter, med mindre du er problemet selvfølgelig. Ellers, gi henne en klem og bare sitte i klemmen for et øyeblikk eller så. Den fysiske kontakten gjør henne bedre og lindrer noe av det stresset.

# 3 Snakk forsiktig og forsiktig. Jenter er svært sårbare skapninger som det er, og når vi blir opprørt, øker det bare våre følelser så mye mer. Hvis du snakker med henne på en hard måte eller til og med roper av en eller annen grunn, vil du bare sette henne av igjen. Bruk en myk tone, og det vil være beroligende for henne.

# 4 Gi din mening. Uansett hva som skjer med henne, har du sannsynligvis en mening. Det er her du må være forsiktig, men du kan definitivt fortelle henne hva du tenker på det.

Hvis du tror hun kan overreacting, kan du fortelle henne at bare bruk bedre ordvalg. Sier noe som "Er du sikker på at det egentlig er så stort av en avtale?" [Les: Hva er pute-snakk og hvordan det kan gjøre forholdet ditt mye bedre]

# 5 Gi henne råd om situasjonen for å gjøre det bedre. Du kan til og med gi henne noen råd om hvordan du kan takle situasjonen hvis du var i skoene hennes. Sørg for å fortelle henne at det er hvordan DU vil takle det, og ikke slik at hun må gjøre ting.

# 6 Fortell henne aldri å "roe seg". Dette er den eneste VERSTE ting noen kan noensinne si til en jente når hun er lei seg. Vi tar dette som: "Du er gal og urimelig", selv om det ikke er hvordan du mener det. Unngå å si dette til enhver pris hvis du vil gå bort fra henne helt intakt. [Les: 13 irriterende kjæreste egenskaper og hvordan man kan unngå dem]

# 7 Fortell henne hvor sterk hun er. Nei, ikke at hun kunne slå hull gjennom en murbygning, men heller at hun er sterkere følelsesmessig enn problemet ved hånden. Fortell henne at hun har vært gjennom verre, og hun kan komme igjennom det uansett hva og det du tror hun kan.

# 8 Sørg for å ta henne. Ta aldri motsatt side når en jente er opprørt. Uansett hva du virkelig tror, hvis du vil trøste en jente på den riktige måten, tar du henne side. Hvis du ikke gjør det, vil hun bare tro at du prøver å argumentere med henne og det vinder henne opp.

# 9 Ikke gjør snapdommer. Hvis du vil vite hvordan du trøster en jente på riktig måte, må du aldri begynne å ta ting med en gang. Hvis du forstyrrer henne og høres ut som om du dømmer henne, kommer hun til å bli veldig sint på deg. Hun blir enda mer opprørt. For å trøste henne rett, kan du ikke dømme om hva hun går gjennom.

# 10 Ta henne til sitt favorittsted for å spise. Mat bekvemmeligheter ganske mye alle. Når du hører at hun er lei seg, tilbud om å ta henne ut til sitt favorittsted å spise mens du to snakker om hva hun går gjennom. Kjennskapet til hennes favorittsted løfter hennes ånder og din bedrift vil trøste henne.

# 11 Snakk om gode minner. Dette er en taktikk som fungerer mer ved å distrahere henne mer enn noe annet. Hvis du relaterer disse minner til hennes nåværende problemer, er det enda bedre. Å gi gode minner bidrar til å lette hennes humør og gjøre henne lykkeligere. [Les: Når en kvinne gråter: Gentlemanens dos og don'ts]

# 12 Gi henne ekstra oppmerksomhet. Hun trenger kanskje mer oppmerksomhet enn normalt i løpet av denne tiden.Hun vil ha flere klemmer, kyss og enda flere komplimenter fra deg. Så gå rett fram og gi dem til henne. Å føle seg verdsatt og elsket komforten enhver jente, uansett spørsmålet hennes.

# 13 Gjør henne oppmerksom på hennes problemer. Distraksjon er fantastisk å trøste en jente! Selv om det ikke er direkte å håndtere problemet ved hånden, får hun tankene på problemene ved å gå ut og ha det moro, setter henne i en bedre tankegang for å håndtere disse problemene, og hun vil kreditere deg for at den skal skje.

Så ta henne bowling. Ta henne med å se en flott ny film. Ta henne minigolf. Bare ta henne ut for å gjøre noe gøy å få henne til å helt glemme problemene hun står overfor. [Les: Hvordan cheer jenta din når hun føler seg nede]

# 14 Gjør henne le. Være morsom! Hvis du kan få en jente til å le, trøster du henne nesten umiddelbart. Fortell vitser, vær goofy, og til og med høst eller mildt skade deg selv for å få henne til å le. Når du heier henne opp ved å få henne til å le, trøster du henne på den riktige måten.

# 15 Gi henne beskjed om at du alltid er der for henne. Jenter liker å vite at de ikke er alene i sine problemer. Hvis du virkelig vil trøste henne, sørg for at hun vet at hun kan gå til deg for problemer i livet, stort eller lite.

Å vite at hun har noen som bryr seg nok til å være der, er en så trøstende følelse for jenter.

[Les: 20 enkle måter å gjøre kjæresten din utrolig glad!]

Å takke en jente kan være en utfordring for de som ikke er kjent med jenteproblemer. Hvis det er deg, sparer disse tipsene kampen om å håndtere en opprørt jente!

Populært emne