Hvordan å være medforeldre etter oppsplitting

Hvis du og din partner har skilt, er det trinn du kan ta, slik at du fortsatt kan være en støttende forelder for barnet ditt

Det er aldri lett hvis du og partneren din bestemmer deg for å gå på egen vei, men hvis det er noe du vil være enige om, er det at du vil sørge for at barnet ditt ikke blir påvirket for mye. Og det er mulig å medforfatteren vellykket så lenge du fokuserer på barnet ditt uten å la andre problemer farge din vurdering.

Vær klar over din beslutning

Hvis du er i ferd med å splitte opp, må du sørge for at beslutningen du har gjort, er den rette. «Det kan være svært destruktivt hvis du og partneren din splitter opp og kommer sammen igjen, så vær sikker på dine følelser før du tar barnet ditt inn i beslutningen,» sier Penny Mansfield direktør for The Parent Connection, en veldedighet som gir råd til foreldre som har delt opp

Finn et uttak for dine følelser

Men sørg for at dette uttaket ikke er barnet ditt. "I tider med høy stress er det veldig enkelt for dine egne følelser å spole over i hverdagen, og du kan ikke engang innse det, men du kan bringe barnet ditt til en samtale du burde ha med en voksen, sier Penny . 'Enten det er rådgiver, familiemedlem eller venn, må du passe på den rette personen, slik at barnet ditt ikke blir fanget midt i konflikten.'

Ikke bruk barna dine som budbringere

Uansett hvor sint eller frustrert du er med partneren din, er det viktig at du ikke sender meldinger via din lille. "Fortell din lille" for å fortelle pappa dette eller det "vil bare bety at barnet ditt vil ende opp forvirret, ettersom du ber henne om å dømme ham, sier Penny. Selv små barn kan bli påvirket. 'De har veldig sterke følelsesmessige antenner, så ta opp spenning enkelt,' tilføyer Penny.

Grave ut forhandlingsferdighetene dine

Du kommer aldri til å få alt til din egen vei i en oppbrudd, og det er derfor viktig at når du lager foreldreordninger, ser du på om fra den andres synspunkt. «Det handler i hovedsak om å være realistisk om hva du kan gjøre for å hjelpe hverandre ut, være tilpasningsdyktig og kompromittere,» sier Penny. For en fredelig forhandlingsperiode, møt på et nøytralt sted som ikke er foran barna, hold deg rolig og hold fokus på det som er best for barnet ditt.

La barnet ditt være trist

Hvis du hele tiden prøver å sikre at barnet ditt eller førskolen er lykkelig til tross for hva som skjer, kan hun ende opp med å ikke føle at hun ikke kan uttrykke sine sanne følelser. «Hun må lære at hun kan være åpen med sine følelser og ikke maske dem - det er normalt å være trist, men å være åpen og snakke med barnet ditt, vil hjelpe henne å komme seg gjennom dem,» sier Penny.

Husk at dere begge er foreldre

Selv om du og partneren din ikke er romantisk knyttet, vil du alltid være foreldre til barnet ditt, så husk deg selv at det er prioritet nå. "Tenk på ham eller henne som barnets foreldre - Sam's Dad, Molly's Mum - i stedet for" ex ", sier Penny. «Når du begynner å se på dem på denne måten, bringer det fokuset tilbake til barnet ditt og vil sikre at du opptrer i hennes beste interesser. 'Hvis du er i ferd med å splitte opp, kan du sette opp en online foreldringsplan for å få prosessen til å fungere for dere begge.Er du medforelder med din eks? Hvordan får du det til å fungere? Gi oss beskjed nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar