Hvordan velge riktig treningsverktøy

Valg er vanligvis en god ting, spesielt når det gjelder politiske partier, livsstil og smørbrød. Det er ofte også en god ting i treningsstudioet: alle blir kjedde med å gjøre uendelige dødløfter eller kjører på tredemølle gang på gang. Men det kan være fristende å programmere som en raserisk frosk, som aldri holder fast med en ting for lenge nok for å se fordelene.

Løsningen er å velge treningsvåpen forsiktig og bruk de riktige til rett tid. Slik gjør du det.

Odd heiser

Det er ikke noe galt med å legge til variasjon i programmet ditt, men tenk på hvorfor du gjør det. For eksempel, når du gjør tunge foran knep vil skjemaet bryte ned rundt åtte representanter i, men du vil kunne utføre tilbake knep bedre i lengre tid. Så hvis du planlegger en high-rep squat økt - flott for fett tap eller å bygge muskel - gjør sistnevnte.

Olympisk vektløfting

Snatchen og den rene og jerken, sammen med alle deres treningsvarianter, er øvelser designet for kraft. For å kunne gjøre det riktig må du raskt produsere mye kraft. Det er derfor de ofte brukes i trening av andre sportsgrenser - for å forbedre graden av kraftutvikling eller, for å si det mindre teknisk, eksplosivitet.

Men hvis du ønsker å utvikle maksimal styrke, fungerer øvelser som frontklippen og dødløftene bedre. Vellykkede idrettsutøvere planlegger ofte faser som inneholder begge deler. Forskning og praksis viser at gevinster i et område er størst når en stor andel av arbeidet er fokusert på dette området, så forbedre maksimal styrke og arbeid på kraft i stedet for å dabble i begge samtidig.

Spenst

Plyometriske og eksplosive øvelser er nå vanlige i trenings- og fettproblemer. Men poenget med slike øvelser er å bruke muskler og seneres elastiske natur - i utgangspunktet for å spare muskel energi og være mer effektiv når man returnerer lagret elastisk energi. Dette betyr at de egentlig ikke er egnede når du prøver å metabolisere fett, fordi jo bedre du får til å utføre dem, jo ​​mindre energi bruker du. Det er enklere og sikrere å legge belastning til et sett med dumbbell lunges eller sled drags enn å legge det til dybde hopp. Så gjør plyometrics til å bli bedre til å hoppe og sprint, ikke for fett tap.

Mer avanserte treningsmetoder er gode hvis du kjeder deg med den daglige grinden, men de vil bli mye mer effektive hvis du legger grunnlaget i første. Bli god på det grunnleggende, og start med å inkludere sexierte ting, og du får de resultatene du vil ha.

Smart plyo

Hvordan mestre denne vanskelige treningsstrategien

1. Squat

Først av alt, sørg for at du kan kaste minst din egen kroppsvekt med god form.

2. Hopp

Når knebøyet ditt er opp til par, varm opp på knebøy dag med tre sett med fem 60cm boks hopper før du begynner å jobbe.

3. Sprette

Nå er det på tide å introdusere dybdeprøver. Slipp av en 60 cm-boks, så eksplodere umiddelbart i et hopp.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar