Hvordan velge mellom to gutter når du er revet og ikke kan bestemme seg

Som alle første verdensproblemer kan det hende at å vite hvordan man velger mellom to gutter, kan virke som et problem med en bortskjemt brat. Men det er en super vanskelig beslutning.

Hvis noen forteller deg at du ikke kan være romantisk forelsket i to personer på samme tid, forteller de deg ikke sannheten. Det er tider i livet når du faller for to personer samtidig. Det er ikke å si at du elsker dem det samme, men du elsker dem lik bare på forskjellige måter. Så, hvis du spør hvordan du velger mellom to gutter, er du ikke alene i din situasjon.

Forskere til psykologer og alle i mellom har forsøkt å finne ut hvorfor og hvordan folk blir forelsket til ingen nytte. Vi blir forelsket i mennesker av forskjellige grunner. Enten du tror det er bare én person for deg eller at du har mange kjærligheter gjennom livet ditt, er det ingenting verre enn å finne deg forelsket i to personer samtidig.

Hvordan velge mellom to gutter

Hvis hjertet ditt er usikkert hvem du skal velge, så er det kanskje tid for hodet ditt å finne ut det. Når hjertet tar baksetet, blir ting mye klarere. Men det er ikke alltid lett. For å oppdage ikke bare hva ditt hjerte ønsker, men hva alt du ønsker, prøv å gjøre følgende ting.

# 1 Ta lyst ut av ligningen. Jeg vet, ikke sant? Hva er kjærlighet og liv uten seksuell tiltrekning og lyst? Hvis du virkelig elsker to personer, så har du en attraksjon til dem begge. Forskjellen mellom varig kjærlighet og lyst, som er en fase, er en som gjør at hjertet ditt blir bittert og det andre gjør at du føler deg komfortabel, trygg og varm.

Det er vanskelig å slå av den delen av oss selv som ønsker noen og velge den stabile, stabile beste vennen du stoler på. Men lust går til slutt på kurset. Stol på meg, det gjør det. Og når det går, og du er eldre og kanskje mindre attraktiv, hvilken av de to kommer til å være mest attraktive innvendig og utvendig? [Les: 10 skilt du føler lyst og ikke kjærlighet]

# 2 Hvilken fyr er mer din "venn". Jeg vet når du snakker om kjærlighet, vennskap kan ikke ta senterplass på listen over must, men det burde. Hvis du vil ha den type oppholdskraft som det krever å være et par forbi eventyrfasen, velg den som du føler deg mest komfortabel med.

Visst, det føles mindre romantisk og spennende, men den du vil ringe når du er i trøbbel, er den du vil ha ved siden din for alltid.

# 3 Velg den ene som deg. Ja, det er ingen tvil om at motsetninger tiltrekker seg. Men, hva du ser flere tiår senere er at de motsetningene som var så tiltrukket av hverandre, stumper hodet mer enn de kommer sammen.

Hvis du vil vite hvordan du velger mellom to gutter, innebærer det å finne den mest som deg. Det betyr at du vil ha det du vil, tror som du tror, ​​og har de samme målene og ambisjonene i livet som du gjør.

Det kan være attraktivt å være med den som føler det motsatte av din personlighet og lyser ilden i hjertet ditt. Til slutt fører disse forskjellene til konflikt og gir ikke et harmonisk forhold. [Les: Motvirker motsatser eller presser de hverandre bort?]

# 4 Velg den med den bedre familien. Jeg hater å si det, men når du daterer eller gifte deg med en fyr, daterer du eller gifte deg med familien din. Hvis du føler deg mer hjemme med en manns familie enn den andre, kan du bare vurdere å tilbringe livet ditt ubehagelig, kritisert eller bare ikke velkommen til ektefelles hjem for evigheten.

Datingsperioden er ikke bare når de to av dere er på din beste oppførsel, deres familie er også. Hvis du ikke føler deg hjemme og i blandingen med familien din nå, går du aldri til. Velg den fyren som kommer med minst mulig bagasje, og den som du ser deg selv, bruker ferier og familie tid med.

# 5 Velg den mer positive en. Når shit går dårlig i livet, og hvis det ennå ikke har stilt på meg, vil det, velg den fyren du kommuniserer med flere og den mest positive. Livet er ikke en seng av roser. Hvis du velger feil partner for å gå gjennom livet med, kan det være en seng av torner.

Du vil ha en positiv kraft ved din side som ser på den lyse siden og finner sølvfôr, ikke den som bringer deg ned og squashes dine håp og drømmer. Visst, de kan begge være midt på veien, men velg den som gjør at du føler deg bra i gode tider og dårlige. [Les: Omgir deg med positive mennesker i livet ditt]

# 6 Velg den som kjenner den galte og elsker deg likevel. Det er en komfortabelhet i et forhold som de fleste mennesker unngår. Det er ikke som når du forlater badedøren åpen type komfortabelhet. Det er bare feil.

Den type komfortabelhet når du forteller noen sannheten, og de dømmer deg ikke eller tenker dårlig på deg. Hvis du ikke kan være helt ærlig og be om hjelp når du trenger det mest, så vil livet til å leve sammen med noen du ikke kan være med, bli en mye stødigere tur.

# 7 Lytt til den interne stemmen. Vi har alle den indre stemmen som forteller oss ting. Noen ganger forteller det oss ting vi kanskje ikke vil høre eller bekrefte. Det er sannsynligvis en liten stemme i hodet ditt som forteller deg hva som er riktig, men å miste en av gutta du elsker, er en skummel ting.

Hvis du skyver stemmen ut av frykt, velger du feil, ikke. Den lille stemmen kommer tilbake for å hjemsøke deg hvis du ikke holder oppmerksomheten. [Les: Hvordan slippe frykten for å være alene og finne fred]

# 8 Velg den som gjør deg den beste du. Det er veldig fint når folk forteller oss hva vi vil høre, men det er ikke alltid det som er best for oss. Hvis du vil vite hvordan du velger mellom to gutter, finn den som utfordrer deg mest og bringer ut det beste i deg.

Det kan være lett å velge den som skjuler deg, får deg til å føle deg fantastisk, og gjør ting for deg, men som til slutt blir gammel. Finn noen som presser deg til å være den beste personen du muligens kan være, slik at du alltid føler deg god og uavhengig av hvem du er.

Kjærlighet er en mystisk ting, og selv om du elsker dem begge, elsker du dem på forskjellige måter. For å finne ut hvilken type kjærlighet som er varig, varig og for alltid, ta en god titt rundt, utfordre deg selv til å stille de harde spørsmålene og være forberedt på å skade noen.

[Les: 20 spørsmål for å hjelpe deg med å velge mellom to menn]

Du kan ikke holde dem begge strenger sammen, så du må lære å velge mellom to gutter og slutte å skade deg selv og dem. Det er på tide å bare gi ditt hjerte til en person.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar