Hvordan velge den perfekte Wingman mens møte kvinner

Innholdsfortegnelse:

Hvordan velge den perfekte Wingman mens møte kvinner
Hvordan velge den perfekte Wingman mens møte kvinner
Anonim

Når du er ute på jakt etter din neste potensielle partner, kan en wingman være et verdifullt hjelpemiddel for å hjelpe deg med å oppnå den enden. Men hvem skal din wingman være?

Hvis du på en eller annen måte har klart å forbli uvitende om dette nå ganske utbredte begrepet, la oss forklare her, kort sagt, hva det refererer til. I de enkleste forholdene er en vingemann en mannlig venn, hvis jobb for natten er å hjelpe deg på jakt etter romantisk herlighet. Det er forskjellige måter at de kan gjøre dette.

Noen fungerer som speider, jakter ut de mest troverdige mulighetene i et bestemt sted, ved hjelp av sine erfarne neser, for å snuse ut tilgjengelige og ensomme. Noen fungerer som en tredjeparts brannmur, som beskytter deg mot forstyrrelser fra den dameenes venner eller til og med nåværende partnere. Andre spiller rollen som facilitator, sjarmerer deg inn i en gruppe kvinner, så du er i stand til å jobbe med magien din på grunn av dine ønsker - en viktig rolle. Men hvis datojakt er i kortene, må du tenke veldig nøye på deg som velger å spille "Goose" til din "Maverick".

Å gjøre avgjørelsen: Hvordan velge den høyre wingman

Ideelt sett trenger du en venn i rollen som wingman som bare slags får den uten å bli instruert eller stadig nudged i riktig retning. Dette er imidlertid ikke alltid tilgjengelig, og det er de som utfører funksjonen utilsiktet, og ikke skjønner at det er hva de har blitt brakt sammen for.

Det viktige å huske er at du velger noen på grunn av hva de kan bringe til rollen i ulike miljøer. Å identifisere sin Wingman-type og velge tilsvarende er nøkkelen til Wingman-valg suksess.

# 1 Kapteinskarisma. Denne spesielle typen wingman er charmeren i gruppen. Uansett hvor han er i rommet trekker han alle øyne og oppmerksomhet mot ham med naturlig og uopplært letthet.

Positiver: Din gruppe blir magnet for hele rommet - midtpunktet i all oppmerksomhet, i den grad at i stedet for å gjøre jakt, vil byttet ditt finne unnskyldninger for å komme til deg.

Negativer: Det er alltid en risiko, med et slikt karismatisk individ for hånden, at du vil bli formørket av hans mektige tilstedeværelse - med mindre din personlighet er like godt bevart. [Les: Hva er en kukblokk og 11 grunner til at de gjør det]

# 2 Lørdag kveld live. Jokeren i pakken, dette er fyren som alltid har en morsom quip på hånden som kan brukes til å lette atmosfæren og trekke i selskap fra utenfor den nærmeste gruppen.

Positiver: Alle liker å ha det gøy og la håret ned, og hvilken bedre måte å gjøre det enn ved hjelp av en naturlig joker? Kvinner vil bare elske å være en del av den tilsynelatende moro.

Negativer: Det eneste problemet med jokere er at de noen ganger ikke vet når de skal stoppe, og deres funn rundt kan ende opp med å være obstruktiv for dine mål, eller kjedelig for de du prøver å forfølge.

# 3 The “L “ ord. Ikke den du tenker på. I dette tilfellet står â € œLâ € â € œLoserâ €. Dette er den typen fyr som bærer odde sokker og plasserer seg helt i evolusjonskalaen et sted mellom amoeba og den nordafrikanske muggbille.

Positiver: La oss møte det, han får deg til å se bra ut. Selv om du bare er moderat attraktiv, vil du se ut som en go-getting superman i sammenligning.

Negativer: Du vil ikke ende med å bli tjert med samme pensel, og for å tilgi andre klichéer, kan noen kvinner finne ut at fugler i en fjærflock sammen.

# 4 Mr. Smooth. Denne fyren er den som ble født, kysset Blarney Stone og kunne lett sjarme sin vei ut av et Bangkok fengsel.

Positiver: Denne fyren vil gjøre alt det harde arbeidet for deg. Du kan bare lene deg tilbake og slappe av, da hans sølvtunge invaderer, erobrer og koloniserer nærmeste gaggle av tilgjengelige jenter.

Negativer: Dessverre har Mr. Smooth tendens til å sette seg for alle andre. Hvis det er en jente på radaren din som du vil avslutte natten med, er det sjansen for at han allerede har vunnet henne, tok henne tilbake til sin plass og lagde den ut igjen for runde to. [Les: Hva om du og en venn er i samme kvinne?]

# 5 Det må være ærefrykt. Sauene i pakken, dette er fyren som har en overveldende platonisk beundring for deg, og vil følge deg hele natten, og utføre kommandoer ved hver vingervogn.

Positiver: Han gjør at du ser ut som en leder, en alfabetiker. Han vil også utføre alt skittent arbeid som er nødvendig for å gi deg et godt lys.

Negativer: På tidspunktet for kvelden hvor du har scoret, vil du ende opp med en engasjert gooseberryâ € "noen som henger rundt som en dårlig lukt, og bare vinner ikke hinten om å forlate. [Les: De 14 typer kukblokker du kan støte på]

# 6 Sir Chugalot. Den store drikken i pakken, denne fyren kan ned en tønne i en sittende og fremdeles komme tilbake til flasken whisky chaser.

Positiver: Denne fyren kan virkelig få ballen til å rulle, som et festdyr med spesialitet som bryter isen og får alle til å nyte seg selv.

Negativer: Negativt til denne spesielle wingman er hans manglende evne til å spille sin rolle utover den første timen.Han vil være så beruset og utelukket at han vil være liten til ingen nytte i det hele tatt, med mindre du er i trangt behov for en oppkastmaskin, selvfølgelig!

# 7 Kjever 2. Hardcore haien i pakken, han fungerer som Mr. Smooth, men han stoler ikke så mye på ord som hans rene testosteron-fueled nærvær for å tiltrekke damene.

Positiver: Som vi har sagt, faller mange kvinner over hælene for den rene alpha-mannstypen, og du kan ende opp med mye ekstra å velge mellom.

Negativer: Denne fyren kan raskt bli et ansvar. Han ser ikke ut til å forstå ordet "nei", og det er en veldig fin linje mellom en seksuell helt og en seksuell rovdyr. Du vil ikke bli merket av tilknytning. [Les: Hvordan bli sett på som mer mannlig uten å komme over som en rykk]

# 8 Familie fyr. Familien fyren er en god, stabil slags fyr, ut på en svært sporadisk bit av strandlov med tillatelse fra sin gode dame. Han er den typen person som tilbringer mesteparten av natten og snakker om barna sine.

Positiver: Setter ingen trussel mot dine forventninger, uansett. Selv om noen kom på ham, vil han snart få dem til å løpe for åsene med fortellinger av bleier og 3 am våkne opp.

Negativer: Til tider når kvinnene ikke er tilgjengelige, eller har ikke blitt hektet ennå, vil samtalen bli veldig tørr. For lenge med den innenlandske snakk, og du vil gå hjem selv.

# 9 Ti-menn Tony. Ti menn er fyren som har to briller øl og mener han er en seriøs utfordrer for neste verdens tungvekt mesterskapskonkurranse.

Positiver: Hvis du tilfeldigvis "snakker" en kvinne som allerede er tatt, blir han en verdifull alliert når kjæresten vatter seg inn.

Negativer: Han kunne velge en kamp med en trebenet valp. Ingen kvinne kommer til å se på deg når du er i selskap med bosatt psyko.

# 10 Vingekommandøren. Mr. Pålitelig - den erfarne vingemannen som kjenner rollen innvendig, og forplikter seg til det med et nesten hellig nivå av respekt.

Positiver: Mange. Han er det perfekte valget og vil utføre på uselvisk og dedikert måte.

Negativer: Han kommer til å forvente at du skal utføre med akkurat den samme aplomb neste gang du er ute.

[Les: Den hemmelige veiledningen for å få en jente kåt og våt bare ved å sitte ved siden av henne]

Forhåpentligvis, nå som du har en bedre ide om hva denne viktige rollen består av, vil du få en bedre ide om hva slags valg du bør gjøre neste gang du velger en wingman. Enda viktigere, du vil ha en bedre ide om de valgene du definitivt ikke skal gjøre, hvis du er etter en vellykket kveld på flisene.

Populært emne