Hvordan heie opp din partner

Det er noen dager når du kan finne din partner dyster og trist etter en lang og dårlig dag på jobben. Som hjelpeløs som du kanskje føler til tider som disse, er det noen måter å muntre opp din kone eller ektemann og få dem til å føle seg bra om seg selv.

Alle av oss har våre gode dager og dårlige dager. Og så er det de dagene som gjør at du skulle ønske du aldri hadde blitt født.

Så hvordan sørger du for at personen du elsker, føles bedre når de går inn i en av disse terrordager? Her er noen nyttige tips.

Få din partner til å føle seg viktig

Når partneren din føler seg nede og ut, er de definitivt lider av lav selvfølelse også.

Det kan være på grunn av en tiff med sin beste venn eller en dårlig dag på jobb, men de vil fortsatt føle seg som å krype i seng og aldri komme seg ut.

Så det er opp til deg å sørge for at din søte føler seg viktig og nyttig.

Ta dem til deres favorittrestaurant eller ta med fotoalbumet og minne dem om alle de fantastiske prestasjonene deres, eller de gledelige tider du har delt.

Les deres kroppsspråk

Det vil være anledninger når din kamerat vil ikke fortelle deg hva som er galt eller gjør noe for å gjøre. Så plukke opp på kroppsinnstillingene deres, hakkede skuldre, en slått pose, den aggressive gnidningen av øynene, etc. Ikke ta opp problemet, da det bare ville gjøre det vanskeligere for dem å åpne seg. I stedet må du sørge for at du gjør alt du trenger for å skru den som rynker opp og ned. [Les: Hvordan være lykkelig i livet]

La partneren din vite hvor mye de betyr for deg

Det er utrolig hvor langt en "Jeg elsker deg" kan gå. Når du føler at ingenting kan bli verre i livet ditt, er alt du trenger, en påminnelse om å gjøre dagen din.

Det gjelder for alle, inkludert din partner. Så gå videre, gjør dagen din.

Årsak til bekymring?

Hvis din partner er deprimert i mer enn to uker, eller hvis de viser selvmordssymptomer, så ring for psykologisk hjelp så snart som mulig. Depresjoner kan treffe en person på måter som omverdenen ikke hadde noen anelse om. Noen ganger kan det bare være en nedgang. Men hvis du oppdager at partneren din ikke åpner seg uansett hva, spør dem om å betro til noen andre, eller tilbud om å få profesjonell hjelp. Men, vær alltid veldig subtil og kjærlig mens du tilbyr de negative forslagene.

Lytt til partneren din

Lytting er en kunst. Det betyr ikke at du tømmer ut midt i partneren din venting økt bare for å gjøre periodiske sympatiske "hmm" lyder, eller tilby konstante forslag. Poenget er å få dem til å innse at selv om verden falt fra hverandre, har de fortsatt deg. Men noen ganger kan de bare ikke være i humør for å snakke. Så hvis de vil ha plass, sørg for at du gir den til dem, men la dem få vite at du er der, når de vil snakke. [Les: Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med livet mitt]

Ikke tvinge dem til å fortelle deg hva som er galt fordi det ikke vil gjøre din søte føler deg bedre. De vil fortelle deg når de er klare. [Les: Hvordan lykkes i livet]

Gi din partner en massasje

En ryggsug eller en fotmassasje kan gjøre underverk til ens disposisjon. Når du er bekymret eller engstelig, muskler i kroppen vår, spesielt de på skuldrene våre, spenne og danne knuter. Massere disse knutene til glemsel kan ikke bare gjøre underverk for din kameras blues, men også for ditt forhold. [Les: Hvorfor er sex viktig?]

Å vite hvordan du kan oppmuntre din kone eller ektemann kan være et følsomt problem, så bruk disse tipsene som nødvendig og få dem til å forstå at det er bare en dårlig dag, og at i morgen blir det bedre igjen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar