Slik pleier du mindre i et forhold: Finne den perfekte balansen

Innholdsfortegnelse:

Slik pleier du mindre i et forhold: Finne den perfekte balansen
Slik pleier du mindre i et forhold: Finne den perfekte balansen
Anonim

Noen mennesker bryr seg mer enn andre, det er en personlighetstrekk. Hvis du føler at du bryr deg for mye, kan du lære å bry seg mindre i et forhold.

Jeg kan tenke på svært få ting i livet så vanskelig å opprettholde som et forhold. Jeg anser planter veldig vanskelig å finne ut. Det virker som om du alltid vanner dem for mye eller ikke nok. Å finne den perfekte balansen er nesten aldri lett. Et forhold er lik. Hvis du føler at du vann ditt ordspråklige forhold for mye, kan du kanskje lure på hvordan du bryr seg mindre i et forhold.

Et forhold tar to samarbeidspartnere like for hverandre, men vi lever ikke i en ideell verden. Hvis du føler deg som om du bryr deg mye mer for den du er med, og følelsene ikke blir returnert, kan det bare være tid for deg å koble fra. Ikke vær bekymret for dem for litt å bekymre deg for dine egne følelser.

Hvordan bryr seg mindre i forhold til disse 8 viktige trinnene

Det er lett å bli besatt, spesielt når vi ikke kan ha det vi tror vi ønsker. Men det er saken; det er bare det du tror du vil ha.

Når alt er sagt og gjort, hvis du bryr deg mindre om forholdet ditt, kan du bare finne at det gir deg mye mer angst enn det du trenger. Et forhold bør være støttende, morsomt og lik. Hvis det ikke er for deg, så er det på tide for deg å fokusere på dine egne behov og la dem bekymre seg for dem.

# 1 Vet at det alltid er andre fisk i sjøen. Ikke kjøp inn i ideen om at det bare er "en" person for deg. Det er bokstavelig talt milliarder fisk i sjøen. Hvis ditt nåværende forhold ikke føles riktig, og du føler deg nødt til å sette deg selv i det og ikke får det du vil ha ut av det, så er det på tide å vurdere at det finnes andre mennesker der ute som kanskje er bedre egnet for deg.

Hvis du føler at de er den eneste i verden for deg, så kan du bare savne skiltene at de ikke er. Du er så fokusert på å overbevise deg selv om at de er, til tross for det du føler deg inni. [Les: Hvordan slutte å bli ignorert av den du elsker]

# 2 Fokus på deg. Hvis du er en pleaser av naturen, så er relasjoner enda tøffere. De av oss som bryr seg mer om menneskene rundt oss og deres lykke enn vi gjør vår egen, finner aldri lykke. Hvis du bryr deg mer om hvordan partneren din føler og negerer hva du trenger og hva du føler, får det deg til å føle deg tom.

Stadig å sette andre foran deg, spesielt din betydelige andre, får deg til å føle deg elendig. Hvis du vil at forholdet ditt skal være godt og helt, må du være hel selv. Det innebærer å sette deg først. [Les: Hva det betyr å være din egen helt og ta kontroll over livet ditt]

# 3 Vet at den eneste du kontrollerer er deg. I et forhold er det så vanskelig å forstå at du ikke kan endre andre mennesker. Du kan bare endre deg selv. Problemet er, jo mer du prøver å gjøre folk som du vil at de skal være, jo vanskeligere de kjemper mot å miste seg selv og jo mer elendig blir du med hvem de er.

Hvis du har det vanskelig fordi du bryr deg for mye, så tenk på det på denne måten, kan du ikke kontrollere hva som vil skje. Bekymret for det, gjør deg bare et nervøst, ulykkelig rot.

Kontroller de tingene du kan ved å gjøre det du trenger for å finne oppfyllelse og bry deg mindre om hva du ikke kan kontrollere som deres oppførsel eller deres kjærlighet til deg. Du kan ikke få noen til å elske deg mer ved å endre dem. Du skyver dem bare lenger unna. [Les: Hvorfor elske noen for mye dreper bare kjærligheten]

# 4 Stol eller vær ferdig. Hvis du vil vite hvordan du bryr seg mindre i et forhold, så avgjøre om du stoler på kompis eller ikke. Mye av tiden vi sier, stoler på personen vi elsker, men vi søker kontinuerlig tegn på lojalitet, kjærlighet, eller vil at de skal bevise seg på andre måter.

Hvis du vil bry deg mindre i forholdet ditt, så stoler du på dem og deres kjærlighet til deg, eller du slår dem løs.

Å kaste bort all energi som kontinuerlig ser etter skilt, gjør ingenting, men gjør deg til et nervøst vrak og gir deg flere spørsmål enn svar.

Det betyr at du må slutte å se på telefonen og deres sosiale medier for å se hva de har vært opp til. Når de sier, "Jeg elsker deg", godtar det. Hvis du ikke kan, så kanskje du vet at noe ikke stemmer, og du bør begynne å lytte til den lille stemmen som forteller deg det. [Les: Kan * eller skal * et forhold uten tillit overleve?]

# 5 Finn sikkerhet alene. Hvis du ikke er fornøyd med deg eller sikker på at du vil være ok, ikke bare med deres kjærlighet, men selv om deres kjærlighet burde mislykkes, skal du tilbringe en levetid som holder på for stramt. Kjærlighet kommer noen ganger og går, det er bare den triste virkeligheten i livet.

Det er ingen garantier i et forhold. Det som er garantert er at hvis du føler deg sterkt og vet at du er sikker på egen hånd, uansett hva som kommer din vei, slutter du å kle seg så tett. Kjærlighet er noe som skal legge til noe i livet ditt, ikke definere det, eller være kilden til sikkerheten din.

# 6 Ikke bli for avhengig. Når du blir involvert i et forhold, er det lett å gi slipp på vennskap og andre mennesker. Å være ny, vil du tilbringe hvert våkne øyeblikk sammen. Noen ganger våkner du godt inn i forholdet for å innse at du har gitt slipp på stort sett alt du hadde og var før du ble et par.

Hvis det skjer, får du det til å føle at du har mye mer å tape. Hvis du vil bry deg mindre i forholdet ditt, hold deg til din egen identitet og forfølge et liv utenfor din fagforening. Hvis alt du har er det som binder deg to, så får det deg til å føle seg isolert og bekymret uten grunn. [Les: 15 tegn på et sunt forhold du bør se etter]

# 7 Videre og følg dine egne drømmer i stedet for å ofre deg selv for laget. En sikkerhetsvakt unna å investere for mye av deg selv i et forhold er ved å ofre deg selv og dine drømmer for noen andre.

I hvert forhold vil det bli et kompromiss. Det betyr ikke at bare én person bør ofre det som de vil ha for den andres behov, spesielt ikke hvis det stifter en og holder dem nede.

Hvis du vil vite hvordan du bryr seg mindre i et forhold, betyr det at du setter dine egne ambisjoner først og aldri slutter å vokse ved alltid å legge til side og la noen andres mål og drøm ha forrang. [Les: Følg dine drømmer: Alle de fantastiske grunnene til at det er verdt det]

# 8 Lær av dine feil. Hvis du vil vite hvordan du bryr seg mindre i et forhold, er den beste måten å gjenkjenne dine feil. Hvis du bryr deg for mye, legg for mye energi i forholdet ditt, eller besatt av ting, vurder hvordan det virket til nå.

Innrøm at deg selv at all din bekymring ikke hjelper. Det gjør bare vondt forholdet ditt. Noen ganger tar det bare opptak og anerkjennelse at vaner og tilbøyelighet er kontraproduktivt mot det du vil ha ut av livet.

Hvis du bryr deg så mye som du ikke, får du det du vil ha ut av forholdet ditt, er det bare fornuftig å begynne å ta vare på mindre og se hvordan det fungerer for deg. [Les: Hvorfor er jeg så usikker? 20 grunner til at du bryr deg mer enn andre]

Definisjonen av et forhold bør være en felles bekymring. Men det betyr ikke at alle du bryr deg om, kommer til å være like omsorgsfulle eller har muligheten til å føle samme bekymring.

Den eneste hvis handlinger og atferd du kan endre er din egen. Så, hvis du føler at du bryr deg for mye, og det gjør ikke bare vondt, men ditt forhold, så begynn å fokusere på det som gjør deg glad. Slutt å overbevise deg selv om at du ikke er så viktig og verdig.

[Les: 16 grunner til at det er så lett å ta deg for gitt]

Å vite hvordan å bry seg mindre i et forhold betyr at du bryr deg mer om deg selv. Du vil snart se en stor forandring i den måten at du føler sikkerheten du finner i livet.

Populært emne