Hvordan bygge tillit i forhold og gjøre det siste

Å bygge tillit til et forhold er avgjørende for et vellykket forhold, men de fleste ser på tillit som en truende og følsom byrde. Finn ut hvordan du bygger tillit til et forhold og har den beste tiden i livet ditt.

Stol på er så et delikat og likevel magisk ord i relasjoner.

Hvis du kan lære å stole på din partner, vil du ha en kjæreste, en beste venn og en fortrolige all-in-one.

Tillit kan gjøre så mange gode ting til et forhold, men det beste du kan gjøre, er å bringe dere nærmere, unngå smerte og vondt, og få dere begge til å bli forelsket i hverandre hver eneste dag.

Hvordan bygge tillit til et forhold

De fleste er redd for å åpenbare sine sanne indre sider i kjærlighet.

I begynnelsen er fyren og jenta redd for å kysse, og så er de redd for å gå til andre base, og deretter til tredje.

Når de kommer forbi det, blir livet overkommelig og begge begynner å åpne opp med hverandre.

Kroppsundersøkelsen blir fulgt med drunken overhengere og ubehagelige øyeblikk som for tidlige burps og skitne undertøy. Og så kommer den første snorken som er ganske morsomt.

Og ja, vi har den første farten. Dette er en vanskelig barriere for å bryte, feste foran en elsker, og vi vet ikke alle dette. Når vi er komfortable med farten, er det virkelig ingen stopper det!

Det er alt morsomt og fint. Men skjønner du den eneste tingen som betyr noe her?

Hver eneste hendelse som skjedde her skjedde ikke akkurat slik. Hvert eneste trinn tok en liten bit av tillit som til slutt akkumulerte inn i komforten til den første støyende farten.

Når du vet hvordan du bygger tillit til et forhold, går forholdet inn i det neste lille stadiet og blir så mye lykkeligere og avslappet.

Men et sted underveis, blir folk komfortable fysisk og i noen andre aspekter, og snart nok, det er der det komfortable og avslappede scenen stopper. På et tidspunkt i et forhold, slutter du å dele noen detaljer med partneren din. Og det er bare feil, så galt. For at et forhold skal lykkes, bør det aldri skje. [Les: Hvordan fikse et forhold]

Hvorfor er tillit så viktig?

Hvis du tenker på det, hvorfor er du redd for å dele alle dine tanker med partneren din? Sannsynligvis fordi noen av tankene dine er umoralske, for skitne, for dumme eller kanskje, du er redd for at partneren din vil dømme deg negativt eller til og med bli skadet følelsesmessig.

Enkelt sagt, du stoler ikke på partneren din og forholdet ditt nok til å dele dine dypeste, mørkeste hemmeligheter fordi du ikke stoler på din elsker nok til å belaste dine tanker eller gjerninger på skulderen. [Les: Hvordan forbedre forholdet]

Å bli dømt i et forhold

De fleste av oss er veldig bevoktet i et forhold, spesielt når det kommer til saker som er tabu i et forhold. Og det gjør vi fordi vi er redd for at vår partner kan dømme oss negativt.

Du stirrer diskret på noen over gaten, du tar en stjålet titt på en undertøysmodell, og du lurer på hva din gamle høyskole kjære gjør akkurat nå, men du avslører ikke disse tankene til din elsker fordi du ikke vil ha din partner for å se på deg i et negativt lys.

Du vil vise deg ditt beste når det gjelder troskap og sann kjærlighet. Men har du noen gang vurdert dette, har partneren din samme tankevekkende tanker til tider også. Det er naturlig, vi er alle mennesker og å beundre noen andre er naturlige.

Tap av kommunikasjon

Som årene går forbi, blir disse små tankene mer og mer undertrykt, og disse dumme tankene begynner å bli en fantasiflukt. Og alt dette starter bare fordi du antok at den hemmelige tanken var for tabu for å snakke om i forholdet i utgangspunktet. Du vet logikken her, du forteller et barn å ikke røre noe og gå ut av rommet, og det er det første barnet vil berøre.

Så ved å gjemme noen få detaljer om hvordan du føler eller hva du synes, fjerner du deg selv fra kjæresten din, og lever mer i din fantasiverden av folkevakt og ønsker eller vil bruke tid til å gjøre noe annet.

Forstå hverandre og stole på hverandre

Hvis du kan tenke på noe, lurer du ikke alltid på om partneren din kunne tenke på noe i samme retning? Men du vil aldri finne ut før du snakker om det.

Men på den annen side kan du snakke godt om noen ting med dine gode venner, fordi du vet at du ikke har noe å tape. De er dine venner, og de ville aldri dømme deg, selv om du forteller dem at du finner noen andre enn partneren din sexy eller at du liker å handle mer enn å tilbringe tid med partneren din!

På den annen side kan partneren din også ha lignende samtaler med sine egne venner. Hvis du kan stole på partneren din nok til å være ærlig med dem, ville du ha et lykkeligere forhold med færre usikkerhet og bekymringer. Det er greit å ønske å gjøre noe selv til tider, eller gi et takknemlig blikk på noen andre som du har lyst på. [Les: Hvordan vite om du er forelsket]

Gjenopprette tillit etter å ha falt i kjærlighet

Noen ganger, om du vil eller ikke, kan du ende opp med å jukse på din partner. Til tider som disse, tar igjen tillit til et forhold mye tid og tålmodighet.Men så lenge du kommuniserer med hverandre om dine tanker og lærer å være ærlig, vil forholdet ditt bare vokse sterkere med tiden, og det vil også være tillit til forholdet.

Tre trinn for å bygge tillit til et forhold

Hvis du vil vite hvordan du bygger tillit til et forhold, lær å være ærlig med partneren din. Din partner er din elsker, men de skal også være din beste venn, en person som kjenner deg og forstår deg bedre enn noen andre i hele verden. Bruk disse tre trinnene for å bygge tillit til et forhold, og det vil gå langt i å skape et godt forhold.

[Les: Hva menn ønsker i en kvinne]

[Les: Hvilke kvinner vil ha på en mann]

# 1 Snakk om det langsiktige

Ser du etter et seriøst forhold til kjæresten din? Hvis du er, er du åpenbart inne for lang tid. Så gjør planer for det også. Snakk om å bygge et større hus, ha en kjæledyrhund, eller hvor begge livene dine ville være ti eller tjue år fra nå. Ved å snakke om fremtiden, beroliger du partneren din at du virkelig vil være med dem og se dem i livet ditt, selv om årene og årtierene går forbi. [Les: Søte kjæledyrnavn]

# 2 Vær pålitelig

Å være pålitelig er en av de største faktorene i å vite hvordan man bygger tillit til et forhold. Hvis partneren din spør deg om å få noe på vei tilbake til din plass, får du det eller glemmer du det? Det kan være de små tingene, eller det kan være de store, men hvis du kan være pålitelig, gjør det hele forskjellen i et godt forhold. Tenk Homer Simpson eller Peter Griffin, du kan bare ikke stole på dem for noe, kan du? Så kan du stole på dem i tiden din trenger? Selvfølgelig ikke.

# 3 Snakk om de menneskene du har lyst på

Dette kan virke vanskelig og rart, men dette er en av de største faktorene i å bygge tillit til et forhold. En av de største usikkerhetene i et forhold er frykten for at en partner drar bort i andres armer eller liker andre i hemmelighet. Men faktisk anerkjenner at noen av dere kan finne noen andre attraktive, du gjør det ikke lenger tabu. Og ved å være sannferdig om det, kan du bygge tillit til forholdet og forbedre kommunikasjonen også. Vi finner ut mer om hvordan du gjør dette i neste del for å forbedre kommunikasjonen.

Nå er det ikke en liten prestasjon å vite å bygge tillit til et forhold, men det er noe som kan gjøre både livet ditt lykkeligere og stressfritt, så lenge du vet å kommunisere og forstå hvordan du bygger tillit til kjærlighet.

Klikk her for å fortsette å lese om hvordan du bygger tillit til et forhold i effektiv kommunikasjon i et forhold.

[2]

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar