Hvordan bygge en fantastisk logg hytte i hagen din

Innhold

Internett er et variert og flott sted, en som gir endeløs pusterom for kjedelige kontorarbeidere. Uansett hvor vanskelige bedrifter prøver, er det rett og slett ingen måte å blokkere alle nettsteder som ikke er arbeidsrelaterte, og selv den mest hypervaktige arbeidsgiver er usannsynlig å ta hensyn til Storbritannias voksende besettelse med hytter.

Cabin feber har slått seg gjennom bloggen Cabin Porn, opprettet av gründer Zack Klein, grunnlegger av videodeling nettsted Vimeo, som inneholder bilder av hytter på avsidesliggende steder over hele verden. Drømmen om å unnslippe hurlighetsgraden av det moderne liv ved å reise til en løvhelligdom er tilsynelatende spesielt sterk i Storbritannia, noe som gir mer trafikk til nettstedet enn noe annet sted.

Det er overraskende at londonere er spesielt opptatt av ideen om å unnslippe alt. Etter klemme gjennom morgenen knuse på Tube, er det ikke vanskelig å se hvorfor et nettsted fullt av fjerntliggende hytter uten andre mennesker er et attraktivt forslag.

Den beste tingen? Bygg, eie og bo i din egen tre Man Den trenger ikke å være en rørdrøm. Hvis du har lyst til å bygge din egen hytte fra bunnen av, men knapt skrapt en D i DT GCSE, melde du deg på en av de mange hyttekursene som er tilgjengelige over hele Storbritannia. British Log Cabins tilbyr et to-ukers Log Building 101 kurs som koster £ 1.776, så du er bare en fjorten dager unna å skape en tømmerhytte så godt som disse ...

Besøk cabinporn.com for mer informasjon.Hyttepornografi: Inspirasjon for ditt stille sted et sted av Zach Klein er tilgjengelig fra Amazon, priset £ 13,60.

Denne artikkelen vises i det siste nummeret av Coach magazine. For å finne ut hvor du kan få din kopi, klikk her.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar