Slik bryter du opp med kjæresten din som en mann

Innholdsfortegnelse:

Slik bryter du opp med kjæresten din som en mann
Slik bryter du opp med kjæresten din som en mann
Anonim

Å bryte opp er vanskelig når du ikke vet hva du skal fortelle henne eller hvordan du skal avslutte det. Finn ut hvordan du kan bryte opp med kjæresten din uten å skade henne.

Det er mange måter å bryte opp med en kjæreste på.

Og ingen av dem er enkle, vel, unntatt cowardens vei.

[Les: Bryte opp på facebook]

Men i stedet for å sette opp et forhold som bare får deg til smerte, er det noen ganger bedre å avslutte det og fortsette.

Hvis du er overbevist om at du aldri kan være glad i forholdet, eller hvis du fant deg selv fantaserende om måter å avslutte det på, kan dette være for deg.

Oppbrudd er aldri lett å håndtere, det være seg en mann eller en kvinne.

Det er smertefullt, hjerteslag og verste av alt, alle som er dumpet av partneren deres, blir fortært av skam og depresjon.

Hvis du fortsatt bryr deg om kjæresten din, se etter måter å få kjærligheten tilbake i livet ditt.

Men hvis alt du prøver, mislykkes, eller hvis du bare ender opp med å bli mer frustrert hver gang du prøver å holde forholdet sammen, brak deg selv og avslutt det.

Hvordan bryte med en kjæreste som en ekte mann

Det er forskjellige måter å bryte opp med en kjæreste på, noen er enkle og det er vanskelig å finne på noen måter.

Men hvis du vil vite hvordan du kan bryte med kjæresten din grasiøst uten å skade henne mye, her er mannenes vei å avslutte et forhold.

For å bryte opp med henne som en mann, må du holde hennes følelser i tankene og prøve å avslutte forholdet på best mulig måte. Tross alt eksisterer ridderlighet selv i midten av en oppbrudd.

Snakk med henne om forholdet

Hvis du oppdager at dere begge stadig krangler med hverandre over de minste ting, er det åpenbart noe uløst i luften. [Les: Slik kjemper du virkelig i kjærlighet]

Hvis noen av dere ikke kan vente å slå en kamp uten noen grunn i det hele tatt, eller finne dere plaget med hverandre nå og da, er det kanskje på tide å ha en ærlig samtale og forstå den virkelige årsaken bak all animasjon.

[Les: Hvordan fikse et forhold]

Ikke kast i en uventet oppbrudd

Hvis breakups er dårlige, kan uventede breakups bare være fryktelig å bære. Aldri overraske kjæresten din med en uventet oppbrudd, det kan skade mye, spesielt hvis hun er helt i mørket om nyhetene og aldri forventet det i utgangspunktet.

Be om hennes mening

Hvis du prøver å bryte opp med kjæresten din, snakk om det med henne. Når du har en samtale om forholdet ditt etter en av de store kampene, be om hennes mening om forholdet.

Hold deg rolig og spør henne om hun mener det ville være bedre hvis dere begge var venner istedenfor elskere.

â € œJeg har tenkt på detteâ € | tror du vi er bedre å være venner? Vi jobber så hardt med å holde dette forholdet sammen, og vi befinner oss fortsatt i argumenter hele tiden. Å være forelsket burde ikke være så vanskelig. Jeg lurer på hvor vi går galt …?

Å kaste inn et åpent slutt spørsmål på en subtil måte kan faktisk hjelpe kjæresten din å forstå hvor du går med samtalen. Ved å snakke om det med henne i stedet for å gjøre en uttalelse, får du henne til å føle seg involvert i beslutningen. Det er enklere å håndtere. Gjensidig avgjørelser er alltid enklere å håndtere. [Les: Tegn det er på tide å bryte opp]

Er hun klar til å bryte opp?

Hvis hun tror at forholdet ikke går nasjonalt, så er det alt jevnt og enkelt. Og det beste, du bryter ikke hjertet ditt i ett slag fordi det er en felles beslutning.

Men hvis hun ikke er klar til å avslutte forholdet og forteller deg at hun vil jobbe med det, hva har du tenkt å gjøre? Hvis du bryr seg om kjæresten din, gi forholdet et par uker for å se om ting blir bedre. Forhold har alltid en god måte å helbrede seg selv når det ikke er noe håp for kjærlighet.

Men hvis du vil bryte opp med kjæresten din fordi du liker noen andre eller bare ikke ser noen grunn til å holde på, fortell henne sannheten at du ikke ser det trene ut.

Aldri miste ditt kjølig, og snakk alltid på en rolig og sammensatt måte, selv om kjæresten din blir sint på din beslutning. [Les: Hvordan vite om du ikke er forelsket]

Gi henne beskjed om ditt spesielle sted

Hvis selv noen få ukers forlengelse ikke har hjulpet ditt forhold, så snakk om det igjen og spør kjæresten din om hva hun tenker på forholdet. Fortell henne at du ikke er veldig glad og tror at det å være venner er fortsatt den beste veien fremover. Kjærlighet er nesten uanstrengt, og aldri en læreplass. Hvis du må jobbe mye for å prøve å finne lykke sammen, er kanskje dere begge bare uforenlige.

Fortell kjæresten din at du tror å være gode venner med hverandre, ville være et bedre alternativ enn elskere som ender med å hate hverandre. Gi henne beskjed om at du vil verne om alle minnene du har delt, og det vil alltid være et spesielt sted for henne i hjertet ditt. Ved å la henne få vite at hun alltid vil bli husket, vil hun finne det lettere å håndtere det, og det er mye bedre enn en smertefull sammenbrudd med harde ord.

Slutt det med finalitet

Hvis du er sikker på at du ikke har tenkt å komme sammen igjen, gjør det klart uten å være for hardt.

â € œJeg tror virkelig vi vil finne det mye lettere å være venner. Vi har vært gjennom dette før. Vi bryter opp og ende opp med å bli forelsket hele tiden. Men vi har aldri vært glad, og jeg ser ikke hvordan ting kan forandre lenger … Jeg skulle ønske det kunne være annerledes, men det ser jeg ikke lenger ut.

Ved å avslutte det med en forklaring, lar du henne få vite klart at du ikke vil fortsette forholdet lenger. Donâ € ™ t noen gang gi henne håp. Det vil bare skape et komplisert forhold som bare vil føre til at du får mer smerte.

Vær villig til å være venner

Exes gjør aldri gode venner. Så når du bryter opp, er det nok enden av forholdet. Men la muligheten til henne. Gi henne beskjed om at du alltid vil være der for henne som en venn. Fortell henne at hun kunne ringe deg hvis hun vil, men det ville være bedre å unngå hverandre for en stund til sårene helbredet. Påminn henne om at du elsker henne også, men ser at det ikke er noe lykkelig i sikte, du ser ikke noe valg, men å avslutte forholdet før det blir for smertefullt å håndtere for noen av dere. [Les: Hvordan bli venner med en eks]

Fortell henne hva som er i tankene dine

Vær ærlig, men vær ikke skadelig. Fortell henne du vil alltid være der for henne som en venn, så lenge hun trenger deg. Ikke gå bort på henne etter å ha fortalt henne hvordan du føler om forholdet.

Å gå bort fra en bitter eller skadet ny ex-kjæreste kan virke som den riktige tingen å gjøre. Men du må huske at hun kanskje ikke er klar for nyheten. Tanken om den plutselige ensomheten og smerten ved å måtte høre om oppbruddet kan skade henne mye. Bli med henne til hun føler seg bedre. Hvis hun aksepterer, være villig til å kjøre henne tilbake til hennes sted. Det hjelper henne å håndtere smerten bare ved å vite at du fortsatt er villig til å være der ved siden av henne, som en venn.

Men hvis hun går bort fra deg etter oppbrudd, la henne gå. Ring henne beste venn hvis du må og fortell henne om det. Be vennen sin til å snakke med kjæresten din og hjelpe henne til å føle seg bedre.

Bryter opp med kjæresten din som en mann

Du kan spørre deg selv om det er virkelig nødvendig å følge alle disse trinnene. Du kan hoppe over dem hvis du vil. Men som en ekte mann som bryr seg om en jente han en gang elsket, er det fortsatt hans ansvar å hjelpe henne å komme seg tilbake på føttene, men mye det kan skade ham i prosessen. [Les: Hvordan avslutte et forhold på riktig måte]

Det er lett å vite hvordan du kan bryte med kjæresten din, men bryter opp som en mann, som tar en ekte mann.

Populært emne