Slik bryter du med kjæresten din: Sikkert og smertefritt

Innholdsfortegnelse:

Slik bryter du med kjæresten din: Sikkert og smertefritt - KVINNER 2023
Slik bryter du med kjæresten din: Sikkert og smertefritt - KVINNER 2023
Anonim

Å bryte opp er en vanskelig sak. Det kan føle seg frigjørende, og likevel kan det også føles smertefullt. Lær å ta den riktige avgjørelsen og finn ut hvordan du kan bryte med kjæresten din på riktig måte.

Ønsker du å bryte opp med kjæresten din, men vet ikke hvordan du skal gjøre det?

Før du forstår hvordan du skal bryte med kjæresten din, må du stille deg to spørsmål.

#1 Hvorfor vil du slå opp med din fyr, og er den faktoren noe han kan forandre seg for deg?

#2 Er du virkelig sikker på at du vil bryte opp?

Hvordan bryter med kjæresten din

I nesten alle sammenhenger er den første oppbrytingen aldri den endelige. Det er overraskende, men sant.

Nesten alltid, en jente dumper hennes fyr og innser da at hun savner ham for mye. Og en ting fører til en annen, og før du vet det, er fyren og jenta tilbake i hverandres armer og går gjennom de samme vanskelige problemene igjen.

Før du virkelig prøver å finne ut hvordan du kan bryte med kjæresten din, må du spørre deg selv om en oppbrudd er virkelig hva du vil. Det er aldri lett å gjøre oppmerksom skjønt, spesielt når du er i et yo-yo forhold fullt av oppturer og nedturer.

Vi har kommet opp med en perfekt måte å bryte opp, sikkert og smertefritt. Bruk disse trinnene hvis du vil bryte opp med kjæresten din. Det kan hjelpe deg å gjøre tankene dine og gå ut av forholdet alle rydde opp og lykkeligere.

Trinn # 1 La ham få vite at du ikke er glad

Du trenger ikke å bryte opp umiddelbart. Selv før du tenker på å bryte opp, forstå hans følelser for deg. Hvis du har gått gjennom en dårlig fase i forholdet ditt og overveier en oppbrudd, la han vite at du er ulykkelig i forholdet. [Les: Hvordan fikse et forhold]

Ikke fortell ham at du vil bryte opp, bare la ham få vite at du ikke er fornøyd med den retningen ditt forhold er på vei. Begge er forelsket, og det ville være urettferdig å få en overraskelse på ham ut av det blå, uten å gi forholdet ditt en sjanse. Se om hans holdning endres eller hvis han tar initiativ til å gjøre deg glad.

Trinn # 2 To uker varsel i kjærlighet

Hvis et par dager går forbi og han fortsatt oppfører seg som en irriterende rykk, eller hvis du bare ikke er glad i forholdet, uansett hva, kanskje er det på tide å flytte ut av det. Men her er det største problemet. Det er her par bryter opp og kommer sammen igjen hele tiden. Dette er den ene fasen som trenger mye oppmerksomhet.

For å unngå hjertesorget av av og på forhold, ikke bry deg helt med kjæresten din. I stedet, fortell ham at du trenger en pause fra forholdet i noen uker. Fortell ham at du føler deg villig i forholdet og vil virkelig tenke på om du skal være i forholdet eller ikke. [Les: Kjemp i forhold]

En prøveoppfølging er ikke en fin ting å gjøre, men hvis du er redd for å bli forelsket i ham, er dette en sjanse til å oppleve kjærlighet langt unna og se om du virkelig kan leve ditt eget liv uten ham.

Han ville trolig handle bedre og stalke deg ofte hvis han virkelig liker deg, eller hvis han begynner å innse hvor viktig du er for ham. Men dette trinnet er for deg å finne ut om du virkelig trenger ham i livet ditt. Å tappe tærne i vannet er alltid en god ting å gjøre før du tar stupet inn i det isete vannet, tror du ikke?

Trinn # 3 Gi det mye tanke

Å finne ekte kjærlighet er ikke lett. Men de fleste par gir opp på et mislykket forhold veldig fort. Hvis du lurer på hvordan du skal bryte med kjæresten din, må du først tenke på om du skal være i forholdet eller om du vil være lykkeligere å være single eller med noen andre. Er du virkelig klar til å gi alt opp og gå bort, eller vil du gjerne komme tilbake i armene sine igjen? [Les: Spørsmål du burde aldri spørre mannen din]

Trinn # 4 Lag en liste

Du kjenner de gode tider og de dårlige tider i forholdet ditt. Lag en liste og spør deg selv om du er klar til å bryte opp. Husk så mye du kan og veie proffene og ulemperne. Vil du fortsatt bryte opp?

Trinn # 5 Ikke vær ufattelig tenkt

Mange jenter bestemmer seg for å bryte opp på sporet for øyeblikket, og da angre det eller ende opp med å føle seg mer elendig enn mannen, spesielt når mannen bestemmer seg for å gå bort. Vi snakker om et forhold her, ikke noe kjøpsalg. Hvis du tror du vil bli lykkeligere, så bekreft den tanken og hold deg til den. De fleste jenter er ganske dårlige når det kommer til en oppbrudd, og de fleste kjenner det. Ikke vær den jenta.

Trinn # 6 Snakk med ham

Du har fortalt ham at du er ulykkelig, og du har hatt en prøveperiode, og ting har ikke vært forelsket ennå? Kanskje, du er bedre å være single enn med en fyr som ikke bryr seg om deg.

Ikke vær en fei og bry deg opp ved å endre din forholdsstatus på facebook eller texting ham. Hvis du virkelig vil vite hvordan du kan bryte med kjæresten din, gjør du den riktige veien. Møt ham ansikt til ansikt og fortell ham at du må bryte opp. Du var i et forhold, tross alt, og du må respektere kjærligheten begge deler av deg.

Å fortelle ham til ansiktet hans at du vil bryte opp, er ikke lett, og det skal ikke være hvis du elsket ham. Men det må gjøres.Møt ham på et sted hvor du kan ha ditt privatliv, og likevel et sted som ikke er for ensomt. Selv om du har det vanskelig å gå bort, bør du kunne få hjelp hvis behovet oppstår.

Han kan prøve å overbevise deg om å bli i forholdet, men du har gitt dette nok av tanker i de tidligere trinnene. Hold deg fast og hold fast på svaret ditt så hardt som det kan virke.

Trinn # 7 Avslutt all kontakt

Dette er smertefullt, men uunngåelig. Avslutt all kontakt med ham, minst en stund. Slett telefonnummeret hans, og fjern ham fra alle vennelistene i dine sosiale nettsteder og nettprat. Du vil ikke støte på ham og føle deg verre.

Trinn # 8 Planlegg gjenoppretting

Dette er egoistisk, spesielt med tanke på at du har en start, men hvis kjæresten din ikke bryr seg om deg, hvorfor burde du bryr deg om ham? Den første som kommer over forholdet er alltid den lykkeligere [Les: Hvordan få en fyr til å like deg]. Så sørg for at du finner en måte å komme over ham helt. Fest, ha et relasjonsforhold, gå ut med venner eller på ferie, gjør alt som kan ta deg av ham, og du vil komme over din oppbrudd raskere enn du tror. [Les: Hvordan komme seg over en kjæreste]

Fortsett med livet ditt, men det kan virke hardt. Og ikke se tilbake. Oppbrudd er uunngåelig, og så smertefull og forvirrende som det kan virke nå, vil du føle deg mye bedre om det et par uker eller måneder fra nå.

Og der har vi det, den åtte trinns veiledningen om hvordan du kan bryte opp med kjæresten din, den perfekte måten. [Les: Hvordan komme over et ødelagt hjerte]

Bruk disse trinnene, og du vil spare deg for mye hjertesorg og smerte. Og viktigst av alt, vil du vite hvordan du kan bryte med kjæresten din, fortsett uten å angre, og ha et lykkeligere liv.

Populært emne