Hvordan bryte opp med henne når hun ikke vil

Gutter finner det vanskelig å kutte bånd med jenter som ikke vil bryte opp. De ender opp med å holde seg og lide i stillhet. Her er det hvordan å ikke være den fyren.

Å bryte opp er en av de vanskeligste tingene å gjøre. Når kjæresten din ikke vil bryte med deg, blir den eksponentielt vanskeligere. Et par kan splitte opp av noen grunner, men menn er vanligvis motvillige til å gjøre det. Mesteparten av tiden kommer de til å gjøre ting som vil presse kjæresten til å bryte opp med dem. Dessverre fungerer denne metoden aldri slik du vil.

I ekstreme tilfeller kan kvinner bli ganske gal og nekte å bryte opp i det hele tatt. De verste er de som bruker følelsesmessig utpressing, truer med å begå selvmord eller lover å gjøre helvete på livet til deres ekser, hvis de noensinne så mye sier ordene: "Vi trenger å snakke."

Signerer at hun ikke vil bryte med deg

Kvinner har mange hemmelige metoder for manipulering, og noen av disse inkluderer måter å hindre deg i å bryte opp med dem.

# 1 Skyldturen. Husker du hver liten feil du har gjort i forholdet og alt kjæresten din gjorde riktig? Vel, hun gjør, og hun skal bruke den som ammunisjon for å få deg til å føle deg så dårlig at du ikke får sjansen til å fortelle henne at du vil bryte opp.

# 2 Emosjonell utpressing. Selv om du var en perfekt kjæreste, vil kjæresten din benytte denne muligheten til å få deg til å føle deg som det største røvhullet, hvis du bryter opp med henne. Mange gutter er motvillige til å bryte opp med sine kjærester, hvis de føler at det vil forårsake følelsesmessig skade. Hver oppbrudd får folk til å oppleve det, men noen jenter vil bruke den som et anker for å hindre at kjæresterne bryter opp med dem. [Les: 15 typer kjærester som vil gjøre livet ditt helvete]

# 3 Vanlig utpressing. Denne er fra den galne gjengen. Hvis hun har noe i det hele tatt som vil skade din karriere eller sosiale stilling, vil hun bruke den. Det kan være en sexvideo, et bilde av deg i en kompromissløs stilling eller bare et enkelt løfte om at hun vil gjøre livet ditt til et levende helvete.

# 4 Pleading. Ingen kan nekte en kvinne med valphunder og langsomtende tårer. Kjæresten din kan ty til en form for emosjonell utpressing ved å gjøre deg ansvarlig for ikke å gi henne det hun ønsker. Ved å gjøre seg så sårbar som mulig, vil en mann ikke kunne mage bryte opp med henne, hvis hun helhjertet ber om at han ikke skal. [Les: Hvorfor må kjærlighet skade så mye?]

# 5 Forhandlinger. En jente kan bruke alle nødvendige midler for å holde mannen hennes. Hun vil forsøke å gjøre alt for å få deg til å bli. Dette inkluderer å være villig til å være i et åpent forhold, lovende at hun vil forandre seg, prøver å være noen andre som kjæresten hennes liker eller til og med tilbyr ting hun aldri ville ha under normale omstendigheter.

# 6 Uvitenhet. Hun vil unngå å snakke om en oppbrudd eller til og med gå så langt som å behandle det som en vits. Denne jenta vet hva hun gjør fordi en oppbrudd ikke kan skje hvis to personer ikke diskuterer det. En fyr kan gå på egenhånd, men noen menn foretrekker å snakke om det i stedet for å bare løpe bort fra problemet. Hvis kjæresten din ikke vil tillate deg å stemme dine bekymringer, få henne til å høre på en eller annen måte!

Hvis du er i en situasjon der du ikke vet hvordan du skal kutte alle bånd med kjæresten din, må du gå opp og være den største personen.

Hvordan bryter sammen med henne?

I teorien er det like enkelt som å trekke av en Band-Aid. I virkeligheten er det svært vanskelig å slå opp med en person fordi du må vurdere konsekvensene av din beslutning. Du må avgjøre om det vil være bra for dere begge, eller hvis du bare har noen tvil om din rolle i forholdet. Noen ganger ligger problemet i personen som ønsker å bryte opp, men andre ganger kan det være den andre personen eller begge deler.

Hvis du er klar over at forholdet ditt opplever problemer, og det er ikke noe annet valg enn å bryte opp, må du gjøre kjæresten din til å høre på deg. Ikke la henne kontrollere dine beslutninger. Gjør henne se fordelene med hva du skal gjøre, og la henne forstå at det vil være bra for dere begge.

# 1 Forbered deg selv. Grunnen til at guttene ikke kan bryte opp med sine kjærester umiddelbart, er fordi de er redd for å gjøre flyttingen. Mesteparten av tiden, de vil at deres kjærester skal gjøre det i stedet. Hvis dette er slik du føler, fortell deg hvorfor du vil gjøre det i utgangspunktet. Gjør en modig beslutning og følg med det, uansett hva. [Les: Hvordan bryte opp med noen du elsker]

# 2 Gjør det hjemme. Donâ € ™ t gjøre det på et offentlig sted. Mange karer tror dette vil holde sine kjærester rolige, men noen ganger gjør det bare dem til å reagere mer voldsomt. Snarere enn å beskytte deg selv mot din kjærlighets utbrudd, respekterer høytidligheten til det du skal gjøre, og gjør det privat.

# 3 Fortell henne. Med en gang. Donâ € ™ t hem og haw. Prøv å ikke si: "Vi trenger å snakke om timer eller dager før du bryter opp med henne. Gjør det fort, men vær forsiktig. Fortell henne dine grunner. Ikke la henne få et ord i kantvis. Dette er ikke hennes beslutning. Itâ € ™ s din. Siden hun ikke vil bryte med deg, er det opp til deg å ta tøylene og gjøre det som må gjøres.

# 4 Hvis hun prøver å skyld deg? Ikke hør på henne.Uansett hva du gjorde i det siste, kan du ikke betale for det ved å være kjæresten sin. Du må be om unnskyldning for hva det er, og la henne håndtere oppbruddene alene. Hvis du fortsetter å være i forholdet, vil du bare ende opp med å begå flere overtredelser som hun alltid kan holde over hodet.

# 5 Hvis hun begynner å gråte ... Ja, det er smertefullt å bryte opp. Hun vil gråte. Du kan til og med gråte deg selv. La alt ut, men ikke bestem deg for ikke å bryte opp bare for å få henne til å føle seg bedre. Hun vil ende opp med å gråte uansett, hvis hun fortsetter å være i forhold til noen som ikke elsker henne.

# 6 Hvis hun christerer deg ... Vurder konsekvensene av hva hun holder over hodet ditt. Hvis det kan ødelegge noe som er veldig viktig for deg som din jobb, ditt forhold til dine kjære eller ditt rykte, ta en takt. Ikke la henne få vite at du fortsatt vil forlate henne. Spør vennene dine om det eller se etter profesjonell hjelp som advokat eller politiet. Ikke la noen ta bort din frihet til å bestemme seg - spesielt hvis den noen er villig til å skade deg, bare for å komme seg.

# 7 Hvis hun begynner å forhandle ... Ikke enig hvis du tror det hun tilbyr er unødvendig. Hvis hun lover å forandre seg, og det er tydelig at hun aldri vil, bør du ikke være enig i å fortsette forholdet. Hvis hun gir deg sex, bør du definitivt nekte. Før du har slått med kjæresten din, har du bestemt deg for at ingenting kan gjøres for å hindre det. Hvis hun tilbyr deg alt nå som du er i ferd med å forlate, betyr det bare at hun ikke har tenkt det gjennom, og hva hun lover kanskje ikke materialiserer.

# 8 Hvis hun begynner å tigge ... Fortell henne at hun ikke burde be om kjærligheten din. Det er ingen mening å bli enige om å bli bare fordi du har synd på henne. Det er ikke et godt grunnlag for et forhold. Bare fordi hun ropte på at du skulle bli, betyr ikke at du burde. Hjelp kjæresten din til å bli en bedre person ved ikke å pandere til alt hun vil, bare fordi hun er trist om det.

# 9 Hvis hun ignorerer deg ... Gjør henne lytt ved å svinge henne inn i en situasjon der hun ikke kan snakke seg ut. Bryt opp med henne mens du er i bilen. Gjør det mens du er i seng sammen. Bare fortell henne hva du vil, og ikke la henne presse samtalen til en senere dato.

Hvis hun ikke vil diskutere det, er det hennes tap. Grunnen til at du vil snakke om det, er fordi du vil fortelle henne grunnene dine. Hvis hun velger å ignorere det, kan hun bare bli vant til å ignorere det faktum at du ikke er i sitt liv lenger.

Smerten ved en oppbrudd er ufattelig under noen omstendigheter. Uansett hvor gradvis eller plutselig det er, må du akseptere at det ikke kan gå hele veien hele tiden. Hver person har en annen måte å håndtere situasjoner som disse. Det kan være veldig emosjonelt og kan forlate en person som er ødelagt i lang tid. Andre ganger kan det være en fantastisk utgivelse fra en monotont situasjon som ikke gjorde noen lykkelige. [Les: 8 måter å slutte å stønne og bli opptatt etter en oppbrudd]

Dårlige brudd oppstår vanligvis, fordi en person i forholdet ikke vil at den andre skal gå. Hvis du må bryte med kjæresten din, må du sørge for at du forstår hva du gjør, og at du ikke er ute for å skade henne. Ved hjelp av disse tipsene kan du brace deg selv for hva det er hun kan kaste på deg - figurativt og bokstavelig talt.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar