Slik benker du Mer: 3 Viktige tips

Å få verbalt oppmuntring mens du er på benkpress kan øke muskelaktivering i pec-hovedet, "nøkkelmuskelen i bevegelsen", med 22%, en studie publisert i Journal of Strength and Conditioning Research viser.

Når fagpersoner ble fortalt å fokusere på brystmusklene under en løft som veide 50% av maksimalhastigheten for en repetisjon, førte de dem til å slå på. Dette er nyttig fordi det er en sammenheng mellom muskelaktivitet og hvor mye vekt du kan skifte. Gjør instruksjonene om musklene, å rope, det er alt du, eller, du er mer representant, stor mann. Mens partneren din er på benken, vil det bare irritere dine trenere.

Benk mer akkurat nå

Tre måter å forbedre benkpressen din på, fra Menns Fitness's muskelekspert Charles Poliquin:

  • Sørg for at du har et skulderbredde grep på baren. For bred og du legger for mye belastning på skuldrene dine, for smal og du vil jobbe triceps mer enn brystet.
  • Forsøk at du prøver å trekke baren fra hverandre (rip den i midten) mens du trykker på. Dette har vist seg å øke aktiviteten til triceps, slik at du kan løfte mer vekt.
  • Når vekten er tung, kjør baksiden av hodet inn i benken. Dette aktiverer en medfødt refleks som gjør at du kan løfte så mye som 5% mer vekt.

 

 

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar