Hvordan Bench Press Som En NFL Player

Å legge vekten er greit opp til et punkt, men - som noen konkurrerende kraftløfteres Instagram viser - er det også en garantert rute til pec-tårer, blåse rotormanchetter og permanent ødelagte skuldre. For en bedre bryst uten risiko, se til amerikanske fotballspillere, som trener for å skyve en (relativt) lav vekt for høye representanter, noe som betyr at de bygger funksjonell muskel mens de holder kampen klar hele året.

Standarden på NFL-kombinasjonen - hvor spillerne går for maksimalt reps i ett sett - er 100 kg, men de fleste spillere er langt tyngre enn det, så målet er å bøye din egen kroppsvekt for reps. Tweak teknikken din, finjustere planen og gjør deg klar til å bygge en overkropp som er perfekt.

Trinn 1: Sett opp riktig

Tar føttene av gulvet? Madness. "Legg føttene litt bak knærne slik at du kan skyve av gulvet," forklarer Chicago Bears offensive linjemannen Kyle Long. "Ta tak i stangen litt utenfor skulderbredden og ta inn albuene dine." Dette vil ikke bare minimere skadefaren din, det betyr at du opererer med maksimal effektivitet.

Trinn 2: Få en bedre tilbake

"Benkpressing innebærer å skape dreiemoment på skuldrene," sier kombinert trener Joe DeFranco. "Så isometrisk styrke i skuldrene dine vil bygge en perfekt lanseringspute." Du trenger ikke engang et sett til DeFranco's YWT-øvelse - ligg med forsiden, først med armene dine i en Y, deretter i en W og til slutt i en T-form, tommelen peker mot taket hele veien. Hold hver posisjon i ti sekunder.

Trinn 3: Arbeid dine svakheter

Hva mislykkes først? "Hvis det er din triceps, legg til tre sett med maksimale dips til slutten av øktene dine," antyder powerlifting guru Dave Tate. "Hvis det er brystet ditt, må du trykke på nært grep. Endre dine hjelpeøvelser ofte - du vet ikke hva som skal fungere. "

Trinn 4: Count ned, ikke oppe

"Velg et nummer du prøver å treffe og jobbe bakover fra det," sier Tate. "Hvis du tror du har 24 i deg, gå derfra. Eller telle i sett med ti ned til en, og start deretter på nytt. Det fungerer enda bedre hvis noen andre teller for deg. "Bare husk, når din tellepartner berører linjen, er settet ferdig.

Trinn 5: Bare legg til volum

Hvordan legger du til reps? Ved å gjøre flere representanter. "Still inn en timer i ti minutter og sikte på et bestemt antall reps hvert 30. sekund - si fem," sier styrken trener Rob MacDonald. Det er en fin måte å få mye volum gjort på kort tid.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar