Hvordan bli en bedre idrettsutøver

Innholdsfortegnelse:

Hvordan bli en bedre idrettsutøver - øVELSER 2023
Hvordan bli en bedre idrettsutøver - øVELSER 2023
Anonim

Joe de Sena er grunnleggeren av det globalt vellykkede spartanske løp, en serie av ikke-fanger hindringskurs kjører. Han er også forfatteren av boken Spartan Up, der han sier at du setter deg ut av din komfortsone - først og fremst ved å gjøre en uanstendig mengde burpees - er nøkkelen til topp ytelse og et bedre liv.

Dypt ned i oss alle er en evne til å kjempe for å komme gjennom hindringer i livet. Men denne evnen blir maskert på grunn av den boble-innpakket eksistensen de fleste av oss i den utviklede verden lever, en hvor alt er gitt til oss. Når vi står overfor motgang, blåser vi opp eller, hvis vi mislykkes, gi opp.

Men hver gang du gjør noe som er veldig vanskelig blir hjernen din rewired for å gjøre det lettere for deg neste gang du gjør det. Vi har alle vært gjennom noe tøft som plutselig gjør alt annet til å virke lettere ved sammenligning. Ved å gå ut og møte motgang og gjøre ting som er utenfor din komfortsone, forandrer du ikke mentalt din referanseramme, men du endrer fysisk strukturen i hjernen din, noe som gjør den til et tøffere organ.

Få Spartansk passform med disse tipsene om hvordan du får en 300 verdig seks-pakke.

Chunky business

Måten å presse gjennom noe vanskelig er å compartmentalise det. Du må tenke, "Jeg må bare gjøre det gjennom neste time" eller "Jeg må bare gjøre det til neste hinder". Hodet ditt er i stand til å håndtere biter i størrelse. Ingen kan ordentlig behandle 500 miles eller et stort personlig tilbakeslag alt på en gang. Det handler bare om å gjøre det gjennom de neste ti minuttene, og deretter de ti minuttene etter det. Før du vet det, har du stramt dem alle sammen og kommet igjennom det.

Du kan hate en løp eller et løp mens du er midt i det, men etterpå har du denne fantastiske muligheten til å glemme den nøyaktige smerten du følte og bare huske de gode greiene. Det er en del av det som holder mest seriøse løpere tilbake for mer, og dermed oppnår mer.

Dette er ikke Sparta

I det cosseted samfunnet vi lever i, har de fleste det vanskelig å forstå dette. Normal nå er annerledes enn normalt i oldtidens Sparta, da motgang i strid med fortreffelighet var en livsstil. For øyeblikket, fordi vi stadig lager ny teknologi for å gjøre tingene enklere, har vi mistet vårt indre spartansk, noe som betyr at vi sliter med å oppfylle vårt fysiske potensial. Jeg sier ikke at vi skal leve slik de gjorde i oldtidens Sparta - men hvis vi kan flytte ideen om normal selv litt nærmere hvordan de levde livet, ville vi alle oppnå mye mer.

De Senas tips for å finne din indre spartanske

Tren i regnet

Og snø og vind - du må gå ut, uansett hvor dårlig været er. Tenk hvor lett å kjøre en halv maraton om sommeren vil være hvis du har gjort det i en snøstorm i ingenting mer enn shorts og en T-skjorte.

Lug noen logger

Å bære tunge ting rundt er den perfekte måten å utvikle den funksjonelle styrken du trenger i et hinderløp - og du vil aldri slite med å bære supermarkedposene til bilen igjen.

Skynd deg på åsene

I tillegg til å forbedre strømmen og effektiviteten av stridene dine og beskytte hamstringene, er det mye mer krevende enn å løpe på flaten, så når du gjør sistnevnte, vil det virke mindre smertefullt.

Populært emne