Hvordan Beat Hunger Pangs

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Beat Hunger Pangs - øVELSER 2023
Hvordan Beat Hunger Pangs - øVELSER 2023
Anonim

Matvarer som er rike på karbohydrater, forårsaker at insulinnivåene dine spiser, noe som bidrar til at kroppen lagrer energi som fett. Ved å kutte på påfyllingsstifter som brød, pasta og ris kan du imidlertid føle deg alltid sulten. Følg disse tipsene for å holde deg fornøyd mens du hopper over stodge.

Vann

Sultende og nærmer seg brødet? Du kan bare være tørst. Kroppene våre kan ofte ikke fortelle forskjellen mellom sult og tørst. Vann bidrar også til følelsen av fylde fordi magen din aldri er helt tom hvis du holder deg godt hydrert. Ta vannknupper hele dagen, så du vant. Rør kjøleskapet og drikk opp før måltider for å føle deg mer sated med din mindre stivelsesholdige tallerken.

Protein

Protein får kroppen til å produsere glukose, som sender en melding til hjernen for å slutte å spise. Mager kjøtt som kylling og kalkun bør være en stift av matene dine for å holde deg fornøyd. Nøtter er gode for en rask løsning, ì pekannøtter er ditt beste alternativ for en low-carb snack. De er også fulle av gode fettstoffer som hjelper nærer hjernen din og reduserer betennelse.

Fiber

Fiber fyller opp volumet av mat du spiser, noe som betyr at du ikke må spise så mye å føle seg fornøyd. Løselig fiber, som finnes i overflod i de fleste frukt og grønnsaker, spiller en viktig rolle i å redusere fordøyelsen, slik at det siste måltidet får deg til å føle deg full lengre. Legg på avokado, brokkoli og appelsiner for å avverge sult med maksimal fiber og minimal karbohydrater.

fett

Å spise sunne fett er avgjørende for å miste vekt, bygge muskler og føle seg full, spesielt hvis du kutter tilbake på karbohydrater. Oljefisk inneholder høye mengder av omega 3 essensielle fettsyrer, som regulerer appetitten og holder deg fulle lenger. Prøv ansjos, laks, tunfisk og makrell for å holde cravings i sjakk.

Trening

Det høres kanskje rart ut, men det kan faktisk få deg til å føle deg mer full enn å slappe av på sofaen. Når du bruker musklene, frigjør kroppen din et protein som bidrar til å styre appetitten. Ved å være oppmerksom på hvor sulten du føler etter å ha truffet på treningsstudioet, svinger du fristelsen til å fylle opp måltider med brød og poteter.

Populært emne