Klar til sjarm? Hvordan være vittig og vinn over noen

Når det gjelder å gjøre folk som deg, er det vittig å forsegle avtalen. Lær hvordan du er vittig og vinn over noen med sjarmen din.

En av de mest likte kvaliteten på noen er hvor vittig de er. Å kunne produsere raske, smarte comebacks gjør samtalen morsom. Etterlater folkengang til å snakke med deg igjen etter at du har forlatt. Men å lære å være vittig tar litt øvelse.

Jeg vedder på at du kan tenke på minst én person i livet ditt som er vittig. Har de egenskaper som gjør folk trukket til dem? Mer enn sannsynlig har denne personen mange venner og er vanligvis partiets liv.

Hvorfor vi alle ønsker å være en vittig person

Når det gjelder vittige mennesker, vil vi være som dem. Enten det er fordi de trekker i en mengde, eller fordi vi befinner oss humoured av deres raske comebacks. Det er rett og slett sant.

Vi vil være som vittige mennesker fordi de ser ut til å nyte livet mer med det de tilbyr. Av denne grunn forsøker vi å prøve å være vittig, men noen av oss svikter bare dårlig. Sannsynligvis fordi før i dag visste du aldri hvordan du skulle være vittig.

Hvis du er som de fleste og finner du vil være den typen person som alle bare synes å like uten grunn, så trenger du disse tipsene på hvordan du er vittig, slik at du kan vinne over noen.

# 1 Ikke prøv for hardt. Vittige mennesker er kategorisert som så fordi de virker laidback og i stand til å kalle morsomme skikkelser på fallet av en lue. Vil du vite hvorfor? Fordi de ikke prøver for hardt.

Å prøve for hardt er helt åpenbart for alle som har en hjerne. Du vil helt ødelegge illusjonen om å være vittig. Så slapp av og vær deg selv. Vittet kommer. [Les: 18 måter å bli mer spontane i livet]

# 2 Vær kreativ. Vittige mennesker er noen av de mest kreative menneskene du noensinne vil møte. De kommer med kule comebacks raskt fordi de blir kreative med sine svar. Vær mer kreativ, og du finner din vits kommer ut.

# 3 Tenk utenfor boksen. De fleste vittige folk har ikke dine standard, kliché comebacks når de snakker med noen. Du må tenke utenfor boksen for å virkelig være vittig. Pass på at du kommer opp med ting folkene du snakker med, aldri ville tenke på.

# 4 Vet hvem du snakker med. Å være vittig og sjarmerende har mye å gjøre med å være kjent med hvem du snakker med. Skreddersy comebacks avhengig av hvem du er omgitt av. Du vil ikke si noe for å fornærme noen.

# 5 Øv, øve, øve. For å virkelig være vittig, må du ta litt tid til å trene. Dette betyr å komme ut og prøve ut din nylig funnet vitt på en rekke forskjellige mennesker og endre det avhengig av deres reaksjoner. [Les: 12 raske tips for å legge til flere personer i din sosiale sirkel]

# 6 Lytt nøye. De wittiest menneskene er de som faktisk lytter bedre enn andre. Dette tillater ikke bare de å forstå personen de snakker med, men det gir dem også materiale å jobbe med.

# 7 Vær trygg. Har du ikke lagt merke til vittige mennesker synes å holde seg så mye selvtillit? Det er fordi de er noen av de mest selvsikkerne der ute.

De er sikre på seg selv når de snakker med folk. Dette øker deres evne til å spytte ut raske, vittige svar med selv de mest kontroversielle emnene. Ha tillit til dine comebacks. En usikker respons vil bli sett på som vanskelig og ikke vittig.

# 8 Snakk med alle. For å bli kvitt, snakk med alle på festen. Å samhandle med et større antall forskjellige typer mennesker, skaper din evne til å svare basert på personen og ikke bare konteksten. [Les: 10 motiverende tips for sjenerte mennesker og introverter]

# 9 Utvid ditt ordforråd. Hvordan forventer du å være vittig hvis du ikke har muligheten til å tenke på forskjellige ord? Å ha et bredere ordforråd gir deg mer å jobbe med når du vil snakke med folk. Du vil kunne trekke opp akkurat det rette ordet til å bruke i visse situasjoner for å stjele den personen du er med.

# 10 Utvid din kunnskap om forskjellige emner. Ikke bare trenger du å være mer kunnskapsrik med dine ord, men du må også bli informert om mange forskjellige emner.

Du vet aldri hva du vil ende med å snakke med noen om, så det er best å være så smart som du kan være på et bredt spekter av fag. Mitt råd er å abonnere på ulike nyhetsbrev på nettet og holde deg oppdatert om de siste utviklingene i nyheten.

# 11 Hold ting kort og søtt. Hvis du noen gang har vært rundt noen som er vittig, holder de sine kommentarer kort og til poenget. Dette gjør det ikke bare lettere for folk å forstå, men det legger også til nivået på sjarm og karisma.

Ved å være kort, gjør du ikke folk til å tenke for hardt om hva du nettopp sa, noe som fører til mange vanskelige stillinger som folk prøver å dechifere hva du mente. Dine vittige svar bør forstås umiddelbart. [Les: Bygg selvtillit: 35 morsomme ting å fortelle deg selv]

# 12 Være punny. Pistoler er en fin måte å begynne reisen din til å være vittig. De er alltid morsomme - uansett hvor ille de er - og du får folk til å være rundt deg jo mer får du dem til å le.

Undersøk noen gode ordspill å bruke først, men du lærer snart å komme med dine egne ordspill i et øyeblikk, da du blir mer vittig og vinner over alle.

# 13 Tenk raskt. Du kan ikke være vittig når komebacket ditt kommer minutter etter at emnet allerede er bestått. Du må være rask på føttene og si den første vittige tingen som kommer til hjernen din.

Tross alt er definisjonen av vittig preget av rask og oppfinnsom muntlig humor. Å tenke raskt følger med praksis, men etter en stund vil du sputtere ut vittige comebacks på kort tid og vinne over noen. [Les: Hvordan være karismatisk og ha et bedre datingliv]

# 14 Sett deg i stand til å være vittig. Hvordan vil du noen gang være i stand til å være vittig hvis du aldri snakker med noen? Stå på matbordet alene mens alle andre snakker, skal ikke gjøre deg vittig.

[Les: Ta vare på mindre: Stopp å gi deg en forundring av hva folk tror]

Sett deg der ute og ha meningsfulle samtaler med andre for å virkelig være vittig. Sett deg i forskjellige miljøer for å fremme en vittig sans for humor. Du lærer å være vittig på kort tid.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar