Hvordan være den perfekte mannen for en kvinne

Innholdsfortegnelse:

Hvordan være den perfekte mannen for en kvinne
Hvordan være den perfekte mannen for en kvinne
Anonim

Kvinner kan være kresen, men det er noen gutter ingen kvinne kan motstå. Finn ut hvordan du er den perfekte mannen for en kvinne du elsker, ved å bruke disse tipsene.

Klikk her for å lese introduksjonen på hvordan å være en bedre mann.

Du vet at det å velge noen få rollemodeller faktisk kan gjøre deg til en bedre mann.

Men vant det som forandrer hvem du egentlig er?

Å velge rollemodeller kan forandre deg, men hva du må forstå er at det vil forandre deg for å bli akkurat den personen du virkelig vil være.

Tross alt velger du å lære av rollemodeller som inspirerer deg til å forstå hvordan du skal være den perfekte mannen.

Alle av oss endres hele tiden, men vi skjønner ikke det selv.

Hvis du virkelig ønsker å være den perfekte mannen som er ønsket av alle kvinner, er det egentlig ikke noe galt ved å velge å velge poeng fra noen som allerede har vært der og lyktes.

Og selvfølgelig kan du alltid legge til din egen vri på samme karakter for å gjøre det mer unikt og ligner på hvem du er.

Hvordan være den perfekte mannen ved hjelp av en rollemodell

Det kan være vanskelig for deg å gå opp til bartenderen og si: "Martinini. Rystet. Ikke rørt.â € Â

Det kan til og med høres corny og få deg til å se ut som en wannabe. Men hvis du velger den riktige rollemodellen for å perfeksjonere dine attraksjonsferdigheter, ville det egentlig ikke høres det corny i utgangspunktet.

En av mine favorittrollemodeller av all tid er Kelly, den dårlige esken som Timothy Olyphant spilte i The Girl Next Door. Nå er han en kule fyr vi snakker om. Ikke bare er han produsent av pornofilmer, han er en stud som kan ta buksene av en hvilken som helst kvinne i et blunk. Du kan også være den fyren. Han er definitivt min hakke!

[Les: Hvordan klare seg med en jente og få henne til å elske det!]

Den beste måten å passe på som en tettsittende hanske til en annen karakters bukser, er å se på dem, deres bevegelser og tonen når du kan. Intervjuer, filmroller, eller å se på samme film noen ganger, kan hjelpe deg med å komme deg dit. Stå foran speilet og prøv å gjenta de samme groovy bevegelsene, slur eller drawl, smil uhyggelig, gjør alle wishy-washy ting og i utgangspunktet være alt det karakteren er.

I begynnelsen kan det hende du finner det vanskelig og dumt, men når du er en stjerne, stol på meg, vil du merke de imponerte reaksjonene selv. Og mange jenter vil legge merke til det også, du perfekt mann!

Kopiere noen få trekk er aldri en dårlig ting

Se, jeg vet at du er hete ting. Men du har savnet det lyse opplysende lyset av grunn. Du kan kanskje gå ut med noen allerede, men å ha en rollemodell kan få deg mer polert og raffinert. Og likevel har alle sine egne rollemodeller, enten de skjønner det eller ikke.

Men det som gjør forskjellen mellom en Mr. Sexy og Mr. Yawn er den modellmodellen de velger å følge. Og bare hvis du har vært for opptatt av å ha hørt, har selv sjimpanser egne rollemodeller i deres gruppe. Se, selv en primat vet hva han må gjøre for å vise sin vennekammerat. Stol på meg, alle trenger en god rollemodus nå og da hvis de må forstå hvordan man skal være den perfekte mannen. Tross alt, menn er ikke født perfekt, noen regelmessige joes metamorphose og blir perfekte menn over tid.

Jeg har mine egne rollemodeller som har hjulpet meg til å bli mannen jeg er i dag. Jeg lærte å se bra ut mens jeg kjørte på tredemølle etter å ha sett 50 cent i â € œIn da clubâ € Â. Jeg lærte å se bra ut mens jeg kjørte fort fra Tom Cruise. Jeg lærte å snakke med lidenskap etter å ha sett William Wallace i Braveheart. Og jeg forsto hvordan du høres trygg og likevel sjarmerende ved å se Rhett Butler i Gone with the Wind.

Noen kan ringe en fyr med mange rollemodeller en falsk. Men seriøst, så lenge du lærer fra andre og blir en bedre mann, er det enda feil i det? Og så lenge du har det bra, vil ingen noensinne vite at du velger tips om hvordan du skal være en perfekt mann fra filmene eller fra virkelige livsrollemodeller.

Hvordan kan rollemodeller gjøre deg til den perfekte mannen?

Vi er alle sterke viljede menn med blybøyede egoer oppblåst i hodene våre, men hvordan kan vi da være de beste mennene vi noensinne kunne være, spesielt når vi ikke blir dømt hele tiden? Det er der en modell kan gjøre hele forskjellen.

Du trenger ikke å være en eksakt kopi, men noen ganger kan det være en stor forskjell i våre liv. Selv om du tror du er det beste eksempelet på den menneskelige mannlige arten, kan det være ganger når du lurer på om det er noen skjult feil i deg. Hvorfor mislikte den jenta meg? Hvorfor svømmer jentene ikke over meg?

Det er i tider med avvisning og forkastelse når vi faktisk åpner øynene våre, og spør oss selv om det hatefulle ego knusende mutterkrekker.

Så den enkleste måten å være en perfekt mann er ved å bli inspirert av en viss egenskap av din rollemodnes personlighet og bruke den på deg selv og bli den perfekte personen. De fleste gutta har alltid det store spørsmålet, "hva er det galt med meg?" Når det faktiske spørsmålet de burde spørre er, "hvordan kan jeg bli bedre?" Når du har gjort deg til en bedre person ved å ha noen få rollemodeller, ville du føle deg mye mer selvsikker, og ville definitivt være kyllingsmagneten du har alltid ønsket å være.

[Les: Hvordan få en jente til å like deg]

Tiltrekke kvinner med rollemodeller

Du kan være en fin fyr, men for å woo den hotteste jenta i byen, må du være mer enn det.Har du kikket rundt i verden som whizzing rundt deg? Det er så mange flotte gutter overalt. De vet å snakke, for å få jenter til å le, og i utgangspunktet ha det bra!

Så selv om du er flott, hvor annerledes kan du være fra noe av partiet? Og du vet at den varme kvinnen du har ønsket å gå ut med får konstant oppmerksomhet fra alle i hennes verden. Så har du det i deg, den zing ting som kan ha henne å drømme om deg, selv om alt du har brukt er ett minutt med henne?

[Les: Hvordan få en jente med en kjæreste]

Kanskje trenger du bare en rollemodell som hjelper deg med å bli den perfekte mannen for henne. Husk at kvinner kommer til deg når du er best du kan være. Gode folk er en dime et dusin i disse dager, det er den perfekte mannen som alle store kvinner vil ha. Og det er ikke noe galt med å ta noen poeng fra andre som er mer vellykkede med kvinner, selv om det er et tegn du snakker om. Hva sier du, Mr. Hitch, eller skal det være Jerry Maguire, eller kanskje Daniel Ocean? [Les: Hvorfor er kvinnene ufattelige forelsket?]

Hvordan være den perfekte mannen uten å være corny

La oss nå ikke bli båret eller flytte inn i syvende himmel i jakten på å forstå hvordan du skal være den perfekte mannen. Se på hvor føttene dine er og land hardt. Det er rollemodeller, og så er det over-the-top rollemodeller.

Når du vil være noen andre, ta bort noen attributter som kan være litt over toppen for livet ditt. James Bonds linjer og Don Corleones holdning er kjempebra på skjermen. Av det kan det ikke være noe cornier. Når du bruker bevegelser av rollemodeller eller filmkarakterer, går du aldri ut. Å snakke som Forrest Gump er søt, men husk at det fortsatt er du som minner disse linjene.

Bare vær deg selv, og legg inn noen få trekk underveis. På den måten er du fortsatt deg selv, med en forbedring av kyllingmagneten.

Ikke velg bare en rollemodell, men det vil ende med å gi deg en kopi av et filmkarakter. I stedet for å bli en kyllingmagnet, vil du ende opp med å avstøte alle kvinner!

Hvis du vil vite hvordan du skal være den perfekte mannen og woo enhver kvinne du liker, velg noen trekk fra forskjellige tegn og bland dem inn i ditt eget. Det er den sikreste og den beste veien fremover, når du tar den enkle og vellykkede rollemodellen.

[Les: Hvordan snakke med en jente og imponere henne]

Når du bruker disse tipsene om hvordan du skal være den perfekte mannen, ser du at alt du trenger for å imponere kvinner og tiltrekke seg oppmerksomhet er noen gode filmer eller intervjuer, noen få rollemodeller og vilje til å lære av andre og bli den perfekt mann.

Populært emne