Hvordan være sexy som noensinne og eier din unike type attraktivitet

Ingen er den samme typen attraktiv. Hvis du vil markere dine beste eiendeler og lære å være sexy på din egen unike måte, så er det hva du skal gjøre.

Vi har alle våre små ting som gjør oss sexy og attraktive. Noen som ikke er konvensjonelt varme for flertallet av mennesker, kan være den sexigste personen noen andre noensinne har sett. Det handler om å finne det som gjør deg unik og lære å være sexy på din egen måte.

Du kan ikke prøve å være sexy som noen andre er fordi du ikke kan. Hvis du prøver å etterligne en kjendis du sier er sexy, kan du ende opp med å undertrykke de delene av deg som virkelig er fristende.

Sexy kan bety forskjellige ting for forskjellige mennesker

Det er ikke alltid det samme. Enkelte mennesker kan si at tillit er sexy, mens andre kan vise seg sjenerøs og være bashful som sexy. Ingen to personer har nøyaktig samme mening om hva som gjør noen sexy.

Av den grunn må du vite at du ikke kan glede alle sammen. Å forsøke å være alles slags sexy vil resultere i at du blir et varmt rot - og det er ikke bra. Å finne det som er unikt med deg og bringe det frem på en fristende måte, er hvordan du blir mer sexy enn noensinne. [Les: Hvordan se sexy ut uten å prøve å se sexy ut]

Hvordan være sexy og eier dine unike kvaliteter

Hvis du ikke føler deg sexy eller har det vanskelig å føle deg bra om deg selv når det gjelder din type attraktivitet, har vi noen tips som kan hjelpe deg. Slik lærer du hvordan du er sexy og fremmer ditt beste selvtillit.

# 1 Finn ut dine unike og attraktive egenskaper. Dette kan høres rart, men tenk tilbake til alle menneskene du har vært med. Hva er en fellesitet de alle trodde var søt eller sexy om deg?

Det må være noe alle har nevnt at du kanskje ikke har tenkt på. Din latter kan være den sexigste tingen om deg hvis alle alltid har sagt det. Tenk på hva det er slik at du kan fokusere på det. [Les: 20 dos og don'ts for ekte attraktivitet som spiller en veldig stor rolle]

# 2 Arbeid på din selvtillit. Jeg vet at selvtillit ikke er noe alle finner sexy, men for å finne ut hva som er best med deg, må du jobbe med dette. Tillit handler ikke bare om å tro at du er den hotteste og mest flotte.

Faktisk handler det mer om å elske deg selv til tross for mange feil. Når du får tillit, forstår du hva det er som er spesielt med deg, og det kan hjelpe deg med å eie det.

# 3 Kjole i det som gjør at du føler deg bra. Legg merke til at dette ikke sier å kle på noe sexy. Det er ikke alltid nødvendig. Hvis du klær på noe som får deg til å føle deg bra og komfortabel, vil din sexappell bli tydelig.

Når du er komfortabel, er du trygg. Å tillate den tilliten å komme gjennom, vil gjøre mer for deg enn en tettsittende kjole - med mindre det er noe som gjør at du føler deg bra. Du kan kle på jeans og en t-skjorte og være like sexy. [Les: Hvordan du ser bra ut i sengen når mannen kommer over]

# 4 Gi ut din goofy side. Å være goofy og ha en morsom personlighet er utrolig sexy. Hvis du er en naturlig dum person, så vær dum rundt folkene du liker. Ikke alle har denne kvaliteten, og det kan være svært attraktivt for de riktige menneskene.

# 5 Marker dine beste egenskaper. Hvis du har store ører og ikke liker dem, er det greit å ha på håret ditt for å beskytte dem. Du bør imidlertid også fremheve noen av dine beste egenskaper.

Hvis du har god hud og sexy krageben, men ikke liker ørene dine, kast det håret opp. Ikke skjul de store tingene bare fordi de kan utsette ting du ikke liker. Folk vil betale mye mer oppmerksomhet til den glødende huden og décolletage enn de vil dine ører. [Les: 30 sassy egenskaper som gjør en feisty jente farlig og sexy]

# 6 Ikke vær usikker på dine mindre attraktive egenskaper. Vi har alle fått noe vi ikke liker om oss selv. Som gjemt ovenfor, skjul ikke disse hvis det betyr at du også dekker gode kvaliteter. Bare fordi du ikke er så fornøyd med bestemte ting, betyr det ikke at noen andre ikke vil like dem.

# 7 Flørt slik du vet hvordan. Flørting endres avhengig av hvem du er. Du kommer aldri til å flørte på samme måte som en annen person gjør. Ikke prøv. Det kommer over som ikke ekte og det er ofte irriterende. Bare flørt den måten som får deg til å føle seg sexig, og det vil gjøre deg mange favoriserer.

# 8 La meg ofte. Du vil aldri tro hvor utrolig attraktiv latter er. Selv om du har en latterlig latter, gjør det mye og gjør det høyt. Å tillate andre å høre din glede kan være mye mer sexy enn du tror. Du vet aldri hvem som kan bli forelsket i den latteren. [Les: Hvordan smiler og ler oftere for å forandre livet ditt til det bedre]

# 9 Kom deg i form. Dette har ingenting å gjøre med å gjøre kroppen mer attraktiv. Dette er helt basert på ideen om at når du trener, føler du deg sterkere. Når du føler deg sterkere, vil du øke sexklagen.

Å være aktiv og trene er en perfekt måte å føle seg sexy på hvis du ikke er så fornøyd med din selvtillit akkurat nå. Hit treningsstudioet, og du vil føle en stor forskjell.

# 10 Finn noen som synes din type attraktivitet er sexy. Du vet nå hvor forskjellig attraktivitet kan være. Du må virkelig finne noen som liker deg som du er. Det er folk der ute som dør for noen akkurat som deg.

Du kan ikke gå for folk som bare ikke er i deg. Du er ikke hver eneste persons type. Godta det, og du vil begynne å finne de menneskene som setter pris på og er tiltrukket av deg. [Les: 15 garanterte måter å få deg til å bli forelsket i]

# 11 Vær deg selv. Ja, det er cheesy. Men det er for mange mennesker som prøver å være sexy på måter som bare ikke er dem. Du er sexy allerede. Du er din egen type sexy, og du kan ikke forsøke å dekke det opp ved å prøve å være noe annet.

Det gjør bare deg vanskelig og virker som en falsk person. La ditt eget lys skinne. Ikke snuff det ut for å kunne bruke andres. Det blir dullere og mye mindre attraktivt.

# 12 Ha det gøy uansett hva du gjør. Det er noe uimotståelig om noen som alltid har det gøy. Uansett hvilken noen foretrekker i en person attraktivt, kan de ikke nekte dette.

De vil vite hvorfor du har så mye moro og de vil være med på det. Så nyt livet. Å være fri og glad er en av de sexigste tingene det er.

[Les: Hvordan føle seg sexy og ønskelig hele tiden]

Å vite hvordan å være sexy handler om å finne ut hva som gjør deg unikt attraktiv og eie den. Lær hva din sexiest egenskap er, og arbeid for å markere det og tiltrekke dem som finner deg fristende.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar