Hvordan være seksuelt attraktiv: 33 Subtile måter å forføre noen

Vi vil alle ha det, men å forstå hvordan vi kan være seksuelt attraktive kan stumpe selv det beste av oss. Her er 33 tips for å få dem til å ønske deg!

Å vite hvordan å være seksuelt attraktiv handler ikke bare om å være den vakreste personen i rommet. Selvfølgelig, å ha naturlig god ser hjelp, men de får deg bare så langt. Husk at skjønnheten bare løper huden dyp.

Det er ikke noe poeng å være en bedre hvis du ikke har de andre attributene som kreves for å lokke noen til deg. Hvis du er krøllende nervøs, arrogant, eller bor folk i hjel i samtalen, vil det være vanskelig for dem å forestille seg å rive klærne av!

Hvordan være seksuelt attraktivt - 33 trinn for å ta deg dit

Hvis du ikke tror på meg, begynner den beste måten å tenke på egenskapene du finner seksuelt attraktivt i et annet menneske. Det handler ikke bare om utseende, er det? Der går du!

Så, nå som du vet at du ikke trenger å skynde deg til kirurgen eller gå på en slags fad diett for å prøve å bli mer seksuelt attraktivt, hva er de tingene du kan gjøre? La oss ta en titt på noen av dem.

# 1 Tillit. Å være seksuelt attraktiv handler om tillit. Vær glad med deg selv, hold hodet høyt oppe og godta deg selv for hvem du er! [Les: 12 måter å få tillit når du har kalde føtter på en dato]

# 2 Kroppsspråk. Å ha åpen, selvsikker kroppsspråk er viktig. Husk også å gjøre ting som å berøre noen når du snakker, leker med håret ditt, og berører deg selv, gjør deg også mer attraktiv. [Les: Slik flirter du uten å gjøre det klart]

# 3 kle godt. Å ha god kjolefølelse og å vite hva som passer deg, øker selvtilliten og gjør deg ekstremt attraktiv for andre.

# 4 Hold deg i form. Å være sunn er så viktig. Det handler ikke om å være tynn, svært muskuløs eller superpasset. Men å ta vare på deg selv og se ut tonet hjelper virkelig å gjøre deg mer seksuelt attraktiv.

# 5 God hygiene. Noen ganger er det viktig å huske det grunnleggende. Pass på at du ser frisk ut og lukter godt. En forlokkende parfyme eller kologne gjør også underverk!

# 6 Å ha mange venner. Omgir deg med folk, og du ser ut som noen alle vil snakke med.

# 7 Å være mystisk. Hold litt tilbake, ikke gi alt bort, og virke litt mystisk! [Les: Hvordan være mystisk uten å være for fjern]

# 8 Ikke gi den bort! Hvis du lar dem ha alt de vil ha med en gang, er det ingen tid å bygge opp den seksuelle kjemi og spenningen.

# 9 La dem jage deg. Få dem til å jobbe litt for det! Det moro er alt i jakten! [Les: Hvordan få en fyr til å jage deg - 15 måter å få ham til å bli vanskelig]

# 10 Blåser varmt og kaldt. Ok, det er en fin linje med denne, men å plage dem litt og blåse varmt og kaldt kan være herlig frustrerende. Bare ikke gå over bord. Ellers vil de gi opp i stedet for å bli drevet vill med ønske.

# 11 Å være en god danser. En god danser tiltrekker alltid oppmerksomhet, så sørg for at du har alle de rette trekkene på dansegulvet!

# 12 Å ha en skitten latter. Vi vet at det kan være vanskelig å forandre latteren din, men en god gammel skitten latter kan være seriøst attraktiv. En irriterende man kan være ganske off å sette også!

# 13 Få noen til å føle seg bra * og sexy *. Du blir naturlig mer sexuelt attraktiv for en person hvis du får dem til å føle på den måten. Så husk, det handler ikke bare om deg. Gi komplimenter, vær oppmerksom på hva de sier, og få dem til å føle seg som den eneste personen i rommet!

# 14 Å vite veien rundt i soverommet. Å være seksuelt attraktiv handler om allure, men når du har dem i soverommet, la oss innse det, din dyktighet det kommer inn i spill. Å ha tillit og et par gode triks opp i ermet sørger for at de fortsetter å komme tilbake for mer!

# 15 Snakker skitne. Skitten snakke øker seksuell spenning, gjør at du virker super trygg når det kommer til soverommet, og øker oppmuntring og lyst. Forsikre deg om at du får alle de riktige signalene før du begynner skjønt - ikke gjør skitten snakk din første samtale starter! [Les: 23 sexy tips til skitten snakke med de sexigste ordene]

# 16 Bruk rødt. Det har vært vitenskapelig bevist * spesielt for kvinner * som gir seg en rød kjole, rød slips eller lyse rødleppe gjør dem mer seksuelt attraktive. Hvorfor ikke prøve det?

# 17 Bruk briller. Det rette paret briller gjør at du ser mer intelligent ut og gir den sexy intellektuelle stemningen.

# 18 Biter leppen din. Biter leppen din mens du er i en samtale med noen, gjør oppmerksom på denne erogene sonen, og snart tenker de på å kysse deg. [Les: De vitenskapelige forklaringene for hvorfor leppebit er oh-så-sexy!]

# 19 Smilende. Ser vennlig og smilende virkelig hjelper når det gjelder seksuell tiltrekning, så bare ha det gøy, smil på dem, og vær deg selv!

# 20 Latter. På samme måte gjør latterene deg mer attraktivt. Bonuspoeng hvis du kan gjøre objektet til ditt ønske, ler også mye!

# 21 Gå med en swish eller en swagger. Kvinner som rister på hofter når de går, får øye på flere menn. Og gutter som går rundt som de eier rommet er likevel oppmerksomhet gripende. Bare overdriv det ikke, eller du kan se arrogant * og litt dumt også *!

# 22 Ikke gråt! Så, dette kan være åpenbart. Å være altfor følsom, gråt, overemotional, clingy eller trengende, er mega off-putting for begge kjønn. La det barnslige humøret tantrums hjemme.

# 23 Vis litt hud. Blinker litt kjøtt hjelper dem å tenke på hva du vil se ut som naken. Bare husk å gjøre det smakfullt. Du trenger å legge litt av fantasien, tross alt. [Les: 14 virkelig subtile trekk for å forføre menn på et øyeblikk]

# 24 Blushing. Blushing hjelper deg med å se litt demure og coy, som fremkaller alle slags skitne tanker og ønsker i en annen!

# 25 Vedlikehold av øyekontakt. Hvis du vil vite hvordan du skal være seksuelt attraktiv, ikke vær redd for å holde blikket deres når de snakker eller send dem dvelende utseende langt unna. [Les: Hvordan mestre kunsten å øye jævla]

# 26 Whispering i øret. Whispering i noen øre sender rystelser ned i ryggraden, så gå til en travel bar, stå nær dem og hviske i øret, sørg for at leppene forsiktig børster dem når du gjør det.

# 27 Kysser nær leppene sine. Når du sier hei eller farvel, kyss dem, ille på kinnet, men faktisk gå bare på siden av munnen, dette får dem til å ønske de snudde hodet litt og kysset deg fullstendig! [Les: Hvordan kaste du et uhell og la dem ønske mer]

# 28 Flirter godt. Å vite hvordan du flirter med selvtillit er en fin måte å få noen til å finne deg mer sexuelt attraktiv.

# 29 Drikker rødvin. Vil du vite hvordan du skal være seksuelt attraktiv selv mens du bare slapper av og tar en drink? Prøv rødvin. Det er noe uforklarlig sexy og berusende om rødvin, så hvorfor ikke dele en flaske med objektet ditt ønske og se hvor kvelden tar deg.

# 30 Å dyrke et skjegg. Åpenbart bare for gutta, men å dyrke et skjegg eller en stubbe gir deg umiddelbart den attraktive kanten, så hvorfor ikke gi det en tur? [Les: 12 grunner til at gutta med skjegg gjør de beste kjærester]

# 31 Spille av et instrument. Både gutta og gals som spiller et instrument godt, antas å være mer attraktive for motsatt kjønn.

# 32 Snakker et fremmedspråk. Mange mennesker hevder å snakke et fremmed språk gjør at noen virker mye mer seksuelt attraktive. En fremmed aksent gjør også underverk! [Les: De 26 styggeste tingene å si på et fremmed språk]

# 33 Å ha en hund. Sist men ikke minst, gjør en søt hund deg til å virke mer attraktiv. Bare husk at de er ganske hardt arbeid å ta vare på også!

[Les: Vitenskapen om tiltrekning og 17 aspekter som går langt utover opptredener]

Å vite hvordan å være seksuelt attraktivt, avhenger av hvilke forskjellige mennesker som er attraktive. Så, det som virker for noen vant, jobber for andre. Å ha tillit til deg selv og bare slappe av, vil du sannsynligvis tiltrekke andre. Bare ta det lett, følg tipsene ovenfor, og ha det gøy!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar