Hvordan være romantisk med kjæresten din: Sop henne av føttene hennes

Innholdsfortegnelse:

Hvordan være romantisk med kjæresten din: Sop henne av føttene hennes
Hvordan være romantisk med kjæresten din: Sop henne av føttene hennes

Video: Hvordan være romantisk med kjæresten din: Sop henne av føttene hennes

Video: Hvordan være romantisk med kjæresten din: Sop henne av føttene hennes
Video: P3-Silje kliner til med Katrine Moholt: – Heftig jentekyss! 2023, September
Anonim

Pass på at du behandler din dame riktig! Her er 25 flotte måter for å være romantisk med kjæresten din og feie henne av føttene igjen.

Å holde romantikken levende i et forhold kan være vanskelig. Når du kommer forbi de første månedene hvor alt du vil gjøre er å se hverandre, gjøre søte ting for hverandre, gå på kjempebra, oppfinnsomme, eventyrlystne datoer, og selvfølgelig ha mye fantastisk, oppfinnsomt, eventyrlystne kjønn * ! *, ting kan begynne å gå nedoverbakke. Men hvis du forstår hvordan du skal være romantisk med kjæresten din, holder du gleden av romantikk levende.

Vanligvis, etter hvert som forholdet ditt går ut og blir bedre, reduserer innsatsen du legger til å være romantisk med kjæresten din ofte. Det er veldig morsomt. Jo lengre du daterer noen, desto sterkere blir forholdet ditt, jo mer blir du forelsket i dem og verdsetter dem. Men likevel tror de fleste av oss at det ikke er nødvendig å vise kjærlighetens kjærlighet når vi har vunnet vår partner over.

Hvis du har gått ut med en jente i 10 år, er de langt mer sannsynlig å være en viktig og viktig del av livet ditt enn en jente du har gått ut med i 10 uker. Likevel får 10-weekers alle de gode greiene. De får deg til ditt beste, når du villig gjør mest mulig arbeid. Du legger stor vekt på hvordan du kan imponere dem. Når du vin og spis dem, kjøp dem gaver, fortell dem hvor tiltrukket du er til dem og så videre. [Les: De 15 måtene du kan gjøre kjæresten din føler seg elsket og trengte]

Hvordan være romantisk med kjæresten din

Å vite hvordan du skal være romantisk med kjæresten din, er noe å fortsette å streve for gjennom hele ditt forhold. Det store er at det egentlig ikke tar så mye arbeid for å holde det oppe.

Så ofte når menn tenker på romantikk, forestiller de seg store bevegelser eller kommer opp med stadig mer kompliserte og kreative måter å imponere på kjæresten sin. Men det er ikke tilfelle.

Romantikk kommer i alle former. Noen ganger er det de små, søte, enkle bevegelsene som gir størst innvirkning. Det er lett å kaste penger i en situasjon * vel, avhengig av om du har noe selvfølgelig! * Men bare husk små ting og prøver å vise kjæresten din hvor mye du setter pris på og elsker henne gjør forholdet ditt lykkeligere, mer meningsfylt, og hun setter pris på deg mer i retur også.

Å være romantisk er selvsagt lettere sagt enn gjort, og hvis du ikke er spesielt god i disse tingene, kan det være utfordrende å tenke på måter å faktisk gjøre det på. Så, med det for øye, bestemte vi oss for å hjelpe deg med å samle en liste med 25 måter for å være romantisk med kjæresten din.

# 1 Overrask henne. Alle jentene elsker å bli overrasket. Hvis du vil tjene litt brownie poeng, planlegger du en overraskelse for henne som du vet at hun bare vil elske, er en fin måte å injisere noen romantikk tilbake i forholdet ditt. Det viser henne at du har tenkt på henne og forsøker å tilfredsstille henne. [Les: Hvordan overraske kjæresten din og poeng brownie poeng]

# 2 Gå på gjennomtenkte datoer. Det er veldig enkelt å gjøre alle dine datoer slags det samme. Hvis alt du noen gang gjør involverer middag eller en film, hvorfor ikke prøve å krydre ting litt? Tenk på forskjellige, uvanlige ting du kan gjøre sammen. Faktisk tenk på hva hun vil gjøre - jo mer kreative og jo mer innsats du legger inn, desto bedre. [Les: 22 date ideer som ikke involverer Netflix og chill]

# 3 La henne få fjernkontrollen. Har du en tendens til å være litt av en ekstern hog? I stedet for å få henne til å se på sport hele kvelden igjen - hvorfor ikke la henne velge noe å se på? Selv om du hater det, viser denne lille gesten henne du bryr deg om.

# 4 Cook for henne. Jenter elsker det når menn koker for dem. Selv om du ikke er den beste kokken i verden, viser mat til henne at du vil være romantisk. Hun vil tro det er super søtt, uansett utfall!

# 5 Rengjør huset. Romantiske bevegelser trenger ikke alltid å være å vinne og spise noen. Hvis hun alltid nekter deg å gjøre oppvasken eller vasken, hvorfor ikke overraske henne en dag og gjør en innsats for å få huset til å se bra ut?

# 6 Gi henne en massasje. En massasje koster deg ingenting og er en nydelig, intim og romantisk måte å vise takknemlighet på kjæresten din. [Les: Hvordan gi en god og sensuell massasje til din elsker]

# 7 Gi henne kjærlighetstokener. En søt og romantisk gest kunne være å gi kjæresten din små tokens av kjærligheten din. Hun er bundet til å finne det veldig søtt!

# 8 Pass på at du bruker kvalitetstid sammen. Noen ganger romantikk handler om å sørge for at du tar tid for hverandre. Det kan være altfor lett å komme inn i en rut hvor du tilbringer tid sammen, men det sitter bare på sofaen og stirrer på TVen. I stedet gjør en innsats for å gjøre morsomme ting sammen og faktisk ha riktige samtaler.

# 9 Fortell henne at hun er vakker. Komplimentere henne går veldig langt for å få henne til å føle seg attraktiv og elsket.

# 10 Vær interessert i det hun sier. Hvis du vil vite hvordan du skal være romantisk med kjæresten din, ta interesse for livet hennes. Sørg for at du finner ut om dagen, ta inn det hun forteller deg, og vis interesse for det hun sier. I et forhold er det så viktig å føle seg lyttet til og forstått.

# 11 Vær uttrykksfulle med dine følelser. Å være romantisk handler om å uttrykke dine følelser for noen.Så vær ikke sjenert om å fortelle henne hvordan hun får deg til å føle.

# 12 Ikke vær redd for kjærlighet. Å være hengivne, holde hender, kose opp til hverandre, etc.-er noen ganger alt som trengs for å injisere romantikk tilbake i livet ditt. [Les: 20 typer fysisk berøring og hva de mener]

# 13 Ha det gøy sammen. Romantikk trenger ikke å være seriøs, det kan også være morsomt! Planlegg noen morsomme og dumme aktiviteter sammen, le sammen, og du vil snart føle deg nærmere.

# 14 Setter pris på henne. Pass på at hun virkelig vet hvor mye du setter pris på alt det hun gjør for deg.

# 15 Kjøp henne små, dumme gaver. Gaver trenger ikke å være dyrt. Søte, dumme ting fungerer like bra også.

# 16 Legg igjen notater til henne. Å forlate små kjærlighetsnotater rundt i huset, i posen, eller på speilet når hun tar en dusj, kan være veldig romantisk og er i utgangspunktet ingen innsats!

# 17 Ta en romantisk spasertur sammen. En tur ved solnedgang, første om morgenen, eller i regnet kan være en fin måte å tilbringe litt tid sammen.

# 18 Gå for et stearinlys. Selvfølgelig er det ikke noe galt med å gå tilbake til de prøvde og testede metodene heller! [Les: 36 søteste ting å gjøre med kjæresten din]

# 19 Vær spontan. Det kan være så lett for forholdet ditt å komme inn i en rute. Endre det ved å gjøre noe helt spontant og romantisk. Hun er sikker på å elske den hvis du gjør det.

# 20 Kopper ansiktet hennes når du kysser. Små bevegelser som å kutte ansiktet og kysser henne, gjør henne varmesmeltende.

# 21 Vær beskyttende. Hvis du vil vite hvordan du skal være romantisk med kjæresten din, må du føle seg trygg rundt deg. Jenter elsker det når de føler seg trygge når de er ute med sin mann, så vær ikke redd for å vise henne at hun er beskyttet med deg rundt.

# 22 Ta av dagen sammen. Hvorfor ikke planlegge en hel dag med moro, kvalitetstid sammen?

# 23 Hold deg til dine planer. Jenter blir forståelig nok frustrert hvis mannen holder seg lovende dem verden bare for å la dem ned gang på gang. Pass på at hvis du lager romantiske planer, holder du deg til dem.

# 24 Har en piknik sammen. En piknik på stranden eller parken om sommeren kan være super romantisk. Hvis været er søppel, ha bare en piknik på stueetasjen din! [Les: 20 beste og verste steder for en romantisk piknik]

25 Snakk om fremtiden. Noen ganger vil en dame bare vite at du har en fremtid sammen, så hvis du føler det samme, gi henne beskjed ved å lage fremtidige planer.

[Les: Gjør kjæresten din føler seg vill og sexy ved å flirte med henne]

Disse 25 tingene hjelper kjæresten din til å føle seg elsket og verdsatt. Så, hvis du leter etter måter å være romantisk med kjæresten din, bruk listen ovenfor for å gi deg litt inspirasjon. Lykke til!

Anbefalt: