Hvordan være Mystisk uten å være for fjernt

Itâ € ™ s alltid de mystiske som forlater deg som ønsker mer. Her er hvordan du kan få den luften av mystikk som du går gjennom dating spillet.

Vi vil alltid ha det vi ikke har, og når vi finner noen å være mystiske, betyr det at de er forlokkende, og vi kan ikke finne ut dem. Og det er akkurat hvorfor vi fortsetter å ha mer, så vi kan forstå dem. Når du har den luften av mystikk, forlater du potensielle partnere som krypterer ledetråder for å finne ut mer om deg. Og vi har alle en indre Nancy Drew inne i oss et sted.

De mystiske er alltid en utfordring. De lar folk forvirret og forvirret, men til slutt også tiltrukket av det de ikke finner ut. Det er som å være litt av en drøm, men de spiller med tankene dine så godt at du ikke vil kunne slutte å tenke på dem. Nå er det ikke en veldig morsom, men effektiv strategi som du kan bruke i datinglivet ditt?

Hvordan være mer mystisk

Hvis du ønsker å komme over som et mysterium selv, men også ønsker å sørge for at du ikke skremmer av din potensielle partner uten å vises fjernt, kan du prøve disse tipsene nedenfor.

# 1 Donâ € ™ t svare med en gang. Hvis du vil være mystisk for personen du snakker med, er det veldig enkelt å gjøre det, ikke å svare på hver tekst og / eller ring med en gang. Jeg vet, med teknologi, er vi alltid så innstilt at det kan være vanskelig å unngå å svare på noen umiddelbart.

Men hvis du vil oppstå mystisk, så begynn ikke å svare på en tekst eller ring så snart du mottar det. Vent en halv time, eller til og med et par timer. Du er faktisk ikke ignorere dem, du lever bare livet ditt, og er så opptatt med å gjøre andre ting du ikke kunne reagere med en gang. Det er det motsatte av clingy, og vi vet alle at det å være klossete er ikke et godt utseende. [Les: Den virkelige grunnen bak hvorfor å få noen til å jage deg, fungerer så bra]

# 2 Donâ € ™ t alltid være tilgjengelig. Sammen med å ikke svare med en gang, hvis din fyr eller jente ber deg om å henge ut eller gjøre noe, sier du ikke alltid ja. I stedet sier ja noe av tiden. Hvis du ikke har lyst til å gjøre noe, så gjør du det ikke. Ingen tvinger deg til å gjøre det. Dessuten, når du to til slutt henger ut, vil du sikkert nyte det enda mer fordi du ikke alltid er sammen. [Les: 10 forferdelige datingvaner som holder deg singel]

# 3 Mindre er mer. Bare fordi du møter noen du er inn i og begeistret for, betyr det ikke at du må fortelle dem hele livshistorien din i de første 30 minuttene av å møte hverandre. Mindre er mer, og i dette tilfellet er mye mindre mer. Hvis du vil at ditt mystiske-nessfreak-flagg skal fly, så husk å bli en stor lytter, og gjør mindre av snakkene.

Du kan snakke om deg selv, men du trenger ikke å nevne alle kjærester du gikk for å se en film med eller alle gutta som fortsatt er hengt opp på deg. I stedet kan du si noe som: "Ja, jeg liker å gå på filmdatoer," eller "Ja, noen ganger får jeg fortsatt anrop fra gutta jeg gikk ut med." Hold det kort, hold det enkelt , og de kommer til å prøve å finne ut mer om deg. [Les: Hvordan være en sexy foresatte uten å gjøre det klart]

# 4 Være unik. Når du har din egen følelse av stil, betyr det at du har ditt eget utseende, og du ser ikke ut som alle andre rundt deg. Det betyr at du setter din egen scene. Hvis du vil være mystisk, så vær den unike du som du alltid har vært.

Ikke bland med alle andre. Stå ut fra mengden ved å ha den uhyrlige antikken du har alltid ønsket å ha på deg. Bytt hårfarge. Uttrykk en upopulær mening Vær hvem du egentlig er uten å føle presset for å bare gå med strømmen hele tiden. Den fyren eller galen du kommer inn i, vil definitivt bli fascinert av måten du ikke blir fazed av andres mening. [Les: 10 måter du kan skille seg ut fra mengden]

# 5 Bruk din sans for humor. En ting folk elsker er noen som kan få dem til å le. Hvis du alltid har tenkt på deg selv som å være ganske vittig, så er det din tid å skinne. Du trenger ikke å være sarkastisk eller gjøre knock-knock vitser hele tiden fordi det kan være veldig irriterende * som er helt motsatt av mystiske *, men det er godt å bruke det fra tid til annen for å holde ting interessant.

Mesteparten av tiden når folk spør noe om â € œwhatâ € ™ s upâ €? De er vant til å få det typiske svaret på â € œnot mye, hva med deg? Â € œSå hvis det er hvordan samtaler alltid gå med noen du er i, slå dem opp med en vittig en-liner eller bemerkning. Det er ikke noe de mottar hver dag, og det vil øke dem rett opp fordi de fikk et svar og et forspill til en smart samtale. Vinn-vinn! [Les: Den komplette veiledningen til å være morsom og få folk til å elske din bedrift]

# 6 Vær trygg. Hvem ønsker å være rundt en usikker person? Jeg vil fortelle deg: ingen. Tillit er alltid sexy, alltid. Det legger til mysteriet fordi den du liker kan begynne å lure på hvor du får all din selvtillit fra. Hvorfor er du så trygg i deg selv? Hvorfor ser du alltid og fungerer som ingen kan slå deg ned? Hvorfor er du så jævla sexy?

Når du vil utstråle en mystisk aura, er du ikke ute for å plage dem, såre dem, og spesielt ikke å presse dem bort, men du vil holde dem på tærne og lurer på deg, hvem du er, hva du liker, hva du ikke liker, og alt annet i mellom. [Les: Den sosialt plagefulle personens guide til flørting]

Å være mystisk legger øyeblikkelig mer karisma poeng. I stedet for å gå ut og kaste deg selv hos noen, la dem bli lokket inn i din mystiske allure!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar