Hvordan være mer attraktiv: 31 måter å spille opp dine beste funksjoner

Er noen noen gang fornøyd med hvordan de ser ut? Alle vil lære å være mer attraktive. Disse 31 måtene viser deg hvordan du kan spille opp dine beste funksjoner!

Du kan kanskje tro at du sitter fast med det du er født med, og på en måte som er sant. Det er imidlertid viktig å jobbe med det du har, kjenner dine beste funksjoner, og forstå at det å være attraktivt handler ikke bare om det vakreste ansiktet eller den beste kroppen i rommet. Å lære å bli mer attraktivt betyr ikke alltid å justere ditt fysiske utseende på noen måte!

Hvordan bli mer attraktiv: 31 tips for å være den beste du

Enten det er fordi du bare vil ha et tillitssøk, eller du prøver å få øye med en bestemt person, blir mer attraktiv gir mange fordeler. Det hjelper deg ikke bare å finne en partner, men også føle deg lykkeligere med hvem du er. Dette får deg til å føle deg mer positiv, energisk og tro på deg selv - og hvem vil ikke ha det? [Les: De 14 hemmelighetene til selvverdighet og selvtillit]

Så, hva er måtene du blir mer attraktiv? Her er 31 topp tips for å lære seg å bli mer attraktiv. Noen er raske løsninger, og noen mer langsiktige mål, men hvis du jobber gjennom dem, er du sikker på å føle deg super attraktiv, trygg og glad i slutten!

# 1 Smil. Smilende gjør at du ser åpen, vennlig og varm. Folkets ansikter lyser når de smiler. Så ikke tenk å se sulten og sulten får deg hvor som helst. Bare dine pære hvite i stedet. Hvis du ikke liker smilet ditt, er det mange alternativer for behandling for å rette og hvite dem som virkelig kunne øke selvtilliten din. [Les: 6 baby trinn for å smile mer og forandre livet ditt for det gode]

# 2 Vær interessant. Tiltrengelighet tar mange former. En er en person med mye som skjer. Hvis du har mye å si, forstå hva som foregår i verden, og har mange lidenskaper, hobbyer og interesser, er du langt mer spennende og attraktiv enn noen som egentlig ikke gjør noe. [Les: 43 tegn for å gnist smart snakk med noen]

# 3 Vær interessert. Å stille mange spørsmål og vise at du vil bli kjent med den andre personen, få dem til å føle seg lyttet til og interessant, er også en god måte å vises mer attraktivt for personen du har en samtale med.

# 4 Skum masse. Hvis du ser ut som om du alltid har det bra og å være partiets liv og sjel, vil andre mennesker naturligvis bli trukket til deg. Dette er en av de enkleste måtene når det gjelder å forstå hvordan du skal være mer attraktiv.

# 5 Få andre til å le. Hvis du tar et smil til andres ansikter og får dem til å le, vil de bruke mer tid med deg. Fordi du får dem til å nyte seg mer. Det er så enkelt! [Les: Hvordan tegne noen til deg og gjøre dem som deg]

# 6 Har en stor gruppe venner. Å ha en stor gruppe venner gjør at du virker super populær; derfor mer attraktiv for motsatt kjønn. Forskning viser at "cheerleader-effekten" virker for både gutter og jenter. Det er hvis du er i en stor pakke med mennesker av samme kjønn, har du en tendens til at alle virker mer attraktive enn om det bare var en eller to av dere.

# 7 Vær trygg. Tillit spiller selvsagt en stor rolle i å avgjøre om vi finner noen attraktive eller ikke. Å være trygg og komfortabel med hvem du er, er ubestridelig attraktiv.

# 8 Gå høyt. Bruk kroppsspråket ditt til å vise tillit. Du vil virke mer attraktiv så snart du går inn i et rom. [Les: Hvordan få tillit og slå livet ditt rundt]

# 9 Vær åpen. Å være åpen og ærlig er en annen attraktiv kvalitet. Ved å være vennlig og dele dine følelser og historier med andre, føler de seg som om du stoler på dem som naturlig bringer paret sammen.

# 10 Kjole godt. Å ha god klesfølelse gjør også hele forskjellen når det gjelder å finne noen attraktive eller ikke. Du trenger ikke å se ut som om du gikk rett ut av catwalken, men lærer det som ser bra ut på deg, hva smiler på figuren din, og det er virkelig en forskjell å ha din egen unike stilstilstand. [Les: Hotness dekoderen - Hvordan vite om noen finner deg attraktiv]

# 11 Bruk rødt. Hvis du vil vite hvordan du skal være mer attraktiv, må du huske at rødt har vist seg å være en farge som skiller seg ut og får merke til og også gjør at du ser mer attraktiv ut. Dette gjelder spesielt når kvinner har rød leppestift.

# 12 Bruk briller. Søte briller har vist seg å være et tegn på intelligens og gir deg også det geeky, men sexy utseende som så mange mennesker finner attraktive. Hvorfor ikke prøve dem?

# 13 Grow a skegg. En for bare herrene åpenbart! Voksende stubbe eller skjegg øker din attraktivitet. Gjør deg mer robust og mannlig. [Les: 12 grunner til at gutta med skjegg gjør de beste kjærester]

# 14 Få andre til å føle seg bra. Hvis du komplimenterer andre, støtter dem og får dem til å føle seg bra om seg selv, føler de seg selvsagt godt også.

# 15 Vær sjenerøs. Generøsitet er en annen attraktiv kvalitet som ofte overses.

# 16 Vær snill. Vennlighet koster ingenting. En person som er åpenbart snill og mild i naturen, er langt mer attraktiv i forhold til noen mener eller sullen.

# 17 Slapp av. Folk som ikke blir stresset og har en tendens til å leve i øyeblikket, anses også å være mer attraktive enn de som bekymrer seg og stadig bekymrer seg for noe. [Les: 14 enkle mantraer som vil forandre livet ditt]

# 18 Don'å gråte. Gråt for mye, om en fyr eller en jente, kan faktisk være ganske off-putting. Selvfølgelig, hvis det er hensiktsmessig å gråte, er det greit, men ikke gå over bord. Ellers slår du raskt den andre personen av.

# 19 Være eventyrlystne. Å ha en eventyrlystne ånd, være modig og dristig, og opp for nye opplevelser er en seriøst attraktiv kvalitet i noen.

# 20 Intelligens. Hvis du vil vite hvordan du skal være mer attraktiv, må du sørge for at du er informert, godt leset og oppfylt. Disse egenskapene er mye mer attraktive enn noen som ikke vet noe om verden.

# 21 Ha livet ditt sammen. Folk har en tendens til å finne de mer, som er mer attraktive i livet. Hvis du har en god karriere, et fint hus, og generelt virker som deg, har jeg fått handle sammen, dette er et enormt pluss i attraktivitetskolonnen! [Les: Hvordan få livet ditt sammen og få kontrollen igjen]

# 22 Vær ærlig og respektfull. Cheesy chatte opp linjer og behandle andre respektløs gjør den mest fysisk attraktive personen virker stygg. Så vær sikker på at du ikke er en av dem!

# 23 Vær ekte. Ingen liker noen falske. Pass på at du er ekte som gjør at du naturlig ser ut som mer attraktiv.

# 24 Arbeid med det du har. Alle har funksjoner de ikke liker og andre de gjør. Spille til dine sterke sider og fremheve de vakre øynene, krakkene, de smale beinene, arbeidet med det du har. Du ser umiddelbart og føles mer attraktiv.

# 25 Spis sunt. Sunn mennesker har en tendens til å bli ansett som mer attraktiv. Så vær oppmerksom på kostholdet ditt og sørg for at du spiser riktig mat. [Les: En elsker, må vite guide til å spise godt]

# 26 Vær oppmerksom på hud og hår. Glatt hud og skinnende hår er super attraktivt, så sørg for at du gir huden og håret et løft når du kan.

# 27 Trene ut. Å trene regelmessig gjør ikke bare du føler deg bra, men også toner opp kroppen din og gir deg mer energi. Å ha en sunn, tonet kropp er også ekstremt attraktiv.

# 28 Bruk sminke. Mens duper på lag etter lag av sminke ikke er en god titt for noen, gjør bruk av sminke for å markere funksjonene dine, at du virker mer attraktiv.

# 29 Drikk mye vann. Drikker mye vann vil holde deg hydrert med klumpete, glatte hud og lyse øyne.

# 30 Lag øyekontakt. Husk å se folk i øyet når du snakker med dem. Dette gir en luft av tillit og attraktivitet. [Les: 10 morsomme og flørtende måter å få øyekontakt med noen]

# 31 Få en hund. Hvis du er i tvil, få et søtt kjæledyr! Mens du får en hund er en seriøs forpliktelse, viser forskning en bedårende firbenet venn som hjelper deg til å virke mer søt selv!

[Les: De 15 banene for å oppdage selvkjærlighet og lykke]

Disse 31 tipsene er alle nyttige, enkle og praktiske måter å vite hvordan du blir mer attraktiv, så vel som å hjelpe deg å føle deg frisk, tro på deg selv og generelt føle deg bra. Hva er ikke å elske om det ?!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar