Hvordan være mindre skygge og vær mer komfortabel når du møter nye mennesker

Å være sjenert er som en forbannelse. Hvis du vil vite hvordan å være mindre sjenert, så du kan få nye venner og møte den spesielle personen, har vi svarene.

Det er egentlig ikke din feil, du er sjenert. Det er mange grunner folk blir på denne måten, og det kan til og med bli født i deg. Men det betyr ikke at du ikke vil vite hvordan du skal være mindre sjenert. Å være mer utgående betyr at du kan møte flere mennesker og til og med oppdage kjærligheten i livet ditt.

Det kan også være veldig frustrerende å være en sjenert person. Du vil snakke med folk og du vil være involvert, men du kan bare ikke gjøre det. Du sitter der og lurer på hvorfor du ikke kan ha forholdene andre gjør, og hvorfor du ikke bare kan snakke med folk når du finner dem interessante.

Å være sjenert er ofte arvelighet og er en personlighetstrekk

Det kan være grunnleggende grunner til din skamhet - som angst eller til og med lavt selvtillit - men det er ofte bare en personlighetstrekk. Du var nettopp født på den måten. Det er folk som vokser opp veldig snakkesalig og utadvendt, og andre som gjemmer seg bak sine mødre og ønsker å forlate gruppens innstillinger.

Det er ikke noe galt med det. Men det gjør det litt vanskeligere å komme forbi. Du må jobbe mye for å komme over skinnhet hvis det bare er hvordan du ble laget, men det betyr ikke at det ikke er mulig. [Les: 10 motiverende tips og triks for sjenerte mennesker og introverter]

Hvordan være mindre sjenert, slik at du kan møte nye mennesker

Jeg vil være ærlig, sjenerøs er vanskelig å håndtere. For å lære å være mindre sjenert, må du først forplikte seg til å forandre et personlighetstrekk av deg og deretter gå først til å jobbe med å komme over syndigheten. Slik gjør du det.

# 1 Bestem årsaken til din skamhet. Det kan bare være et personlighetstrekk, som nevnt ovenfor, men det kan skyldes usikkerhet eller andre grunner. Din jobb er å bare finne ut hva det er.

For å bestemme hvordan du skal gjøre om å fikse det, må du først finne den underliggende årsaken. Hvis det er usikkerhet, vil du jobbe med selvtillit. Hvis det er en personlighetstrekk, må du bare øve deg utadvendt. [Les: 13 trinn for å komme ut av skallet ditt og slutte å bli sjenert rundt folk]

# 2 Forplikte seg til forandringen. Du kan ikke bare være sjenert og bare jobbe mot det noen ganger. Det er ikke som noen andre ting der å gi bare litt innsats vil fungere.

Du må forplikte deg til det. Dette er en livsstilsendring, virkelig. Du prøver å forandre en stor del av personligheten din, og hvis du ikke er forpliktet til den ideen, vil du bare ikke gjøre det. Så hvis du virkelig vil endre, hold deg til den.

# 3 Spør venner om hjelp. De kjenner deg bedre enn noen andre, egentlig. De kommer til å kunne fortelle deg når du er sjenert og hvordan du best kan bekjempe det basert på hvordan de har sett deg samhandle med mennesker.

Så få dem involvert! De kan til og med hjelpe deg med å introdusere deg til folk for å lindre det nivået av din skamhet. Når du snakker med den søte kutten, blir det lettere å øve seg ikke å være sjenert.

# 4 Øk tilliten din. Mystheten av sjelhet skyldes usikkerhet og føles ikke bra om deg selv. Det får deg til å gjemme seg bort og ikke snakke med folk. Det er veldig enkelt å være sjenert når du føler deg dårlig om hvordan du ser ut eller når du devaluerer hvem du er.

Så arbeid på å øke den tilliten. Jo bedre du føler om deg selv, desto mer sannsynlig vil du være å sette deg der ute. Du vil føle deg bra og vil at andre skal trives også. [Les: 11 kraftige endringer for å forandre livet ditt med mer selvtillit]

# 5 Øv innledende samtale foran et speil. Dette kommer virkelig til å hjelpe deg med å få et script ned. Mange sjenerte mennesker vet bare ikke hva de skal si, og det er derfor de føler seg sjenert. De frykter å rote seg og ikke si det riktige.

På denne måten kan du øve på å si det rette. Når du vet hva du skal si og hvordan du sier det, vil du ha det bra med å gå opp til den hottie - eller egentlig noen - og snakke med dem. [Les: Din veiledning for å snakke tydelig og vellykket]

# 6 Fokuser på å få øyekontakt mer. Dette vil virkelig hjelpe deg med å komme deg ut av din egen lille boble. Å gjøre øyekontakt tvinger deg til å koble til noen. Denne forbindelsen skal virkelig hjelpe deg til å føle deg mindre alene - noe som ofte kan føre til skygge.

Så når du snakker med noen, ser du dem i øyet. Ikke bare heng ned hodet eller se bort fra flau og coy. Se dem i øyet og bare snakk. Det er så enkelt. Jo mer du gjør det, jo lettere blir det. [Les: 10 subtile øyekontaktflytter som alltid fungerer]

# 7 Smil oftere. Dette vil bare få deg til å føle deg bedre. Når vi smiler, anerkjenner hjernen vår at vi er glade og har en god, avslappet tid. Derfor, jo mer du smiler - selv når du ikke føler deg spesielt glad - jo mer vil du slappe av og være mindre sjenert.

# 8 Slå av de indre tankene. De kommer til å være der. Det er den smertefulle tingen om å være sjenert. Du har alltid de tankene som forteller deg ting som bare får deg til å trekke inn i deg selv mer.

Ikke hør på dem. Jo mer du slår dem ned, desto lettere vil de håndtere. Fokus på positive og fortsett å si glade ting ditt sinn.Du kan omskole hjernen din på denne måten, og du vil ende opp med mye mindre sjenert i slutten. [Les: Hvordan slutte å ha negative tanker som drar deg ned]

# 9 Se utgående mennesker og etterligne dem. Hvis du vil vite hvordan du skal være mindre sjenert, bare tilbringe tiden med å se på dem. Hvis du har en utgående venn, er det enda bedre. Still spørsmål og se hva de sier. Men ellers, bare etterligne det utgående folk gjør.

Hvordan nærmer de seg grupper? Hvordan ser kroppsspråket deres ut når de samhandler med mennesker? Kopier hva de gjør og hvordan de bærer seg selv, og det vil hjelpe deg å lære hvordan du slutter å være sjenert.

# 10 Øv så mye du kan. Dette er virkelig den eneste måten å kvitte seg med den skyggen for godt. Du må øve og gjøre det ofte. Gå ut og møt så mange som du kan, og du vil se hvor mye det kan hjelpe din sjenerøshet.

Jo mer du snakker med folk, jo mer trygg vil du få. Det er som en syklus som bare holder fôring selv og til slutt, vil du være en utgående person som kan snakke med omtrent alle du vil.

[Les: 16 raske tips for å overvinne din sjenert og forandre livet ditt]

Den beste måten å være mer utgående og finne ut hvordan å være mindre sjenert, er å få litt selvtillit og praktisere så mye som mulig. Med tiden kan du gjøre det personlighetstrekk til noe mye mer tilnærmet.

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar