Hvordan være mindre Clingy: 13 måter å unngå å være et trinn 5 Clinger

Hvis kallenavnet ditt er "scene 5 clinger", har vi et problem. Vel, du har et problem, men vi tilbyr en løsning for å lære å være mindre klossete.

Når vi er forelsket i noen, har vi en tendens til alltid å være magisk rundt dem. Men det er på tide å finne en sunn balanse mellom å vise din kjærlighet og gi dem personlig plass. Hvis du lærer å være mindre clingy, er det ingen måte at de ikke vil være i deg. Så det er på tide du lærte hvordan!

Fordi det fortsatt er en måte å henge ut med dem uten å se for clingy. Husk at du vil gi dem plass til å puste og tenke på deg uten å ha deg alltid ved deres side. Ser du hvor jeg går med dette? La oss slippe det "stadiet 5 clinger" kallenavnet. Det passer deg ikke. [Les: 8 tegn på at du kommer på vei for sterk]

Hvordan være mindre clingy

Selvfølgelig, som noen som har opplevd sin gode andel av knusninger, vet jeg hvordan dette fungerer. Du kjenner deres tidsplan, du vet hvor de henger ut i helgene eller hvem deres venner er. Det er ikke din feil at de legger alt på Facebook! Ok, men fortsatt blir dette et problem, selv om de liker deg.

Hvis du ikke lar noen puste og ha sin egen plass, er det kvelende og klossete. Jeg vet at det ikke er din hensikt, jeg vet at du liker dem og bare vil bruke tid med dem, men det kommer ikke over slik.

# 1 Det er deg. Jeg vet at du vil at jeg skal fortelle deg at det er fordi de oppfører seg som dette. Saken er, denne klamrende oppførelsen er på grunn av deg, ikke dem. Sikker, de kan virke fjernt, men du reagerer på denne måten. I stedet for å kommunisere med dem eller se på deg, griper du på dem fordi du er redd for å miste dem. [Les: 9 effektive måter å slutte å være trengende og usikre]

# 2 Innrøm at du er clingy. Kanskje noen fortalte deg at du er clingy, så det er derfor du leser dette. Men hvis du ikke faktisk tror du er klosset, vil ingen av dette hjelpe deg med å lære å være mindre klossete. Før du gjør noen endringer, aksepterer du fullstendig at du viser klamrende oppførsel. Dette er den eneste måten å gjøre permanente endringer på.

# 3 Det handler om selvtillit. Det er en grunn til at du opptrer på denne måten. Du er redd for å miste dem. Hvorfor ville du være redd for det? Din usikkerhet og frykt overtar deg, slik at du oppfører deg på en klumpete måte. Arbeid på selvtillit i stedet. Gjør ting som får deg til å føle deg godt, sørg for at du gjør disse tingene utenfor ditt forhold. [Les: 11 kraftige tillit øker for å forandre livet ditt]

# 4 Du må sortere gjennom dine tillitsproblemer. Du er clingy fordi du frykter å miste denne personen, men du stoler heller ikke på dem eller forholdet. Du må fullt ut stole på din partner. Hvis ikke, vil du aldri kunne gi dem den plassen de trenger.

Dette betyr å grave gjennom dine tillitsspørsmål og komme til roten. Snakk om det med dem, med en terapeut, og med deg selv.

# 5 Plassen er en god ting. Folk blir fanget opp i ideen om at de trenger å være med noen døgnet rundt for å vise dem at de bryr seg om dem. Dette er ikke hvordan det fungerer. For mye nærhet setter på relasjonen. Du ser sannsynligvis det i ditt forhold akkurat nå. De kan skyve deg bort fordi de føler seg fanget. Gi dem plass, det gjør forholdet sterkere. [Les: 10 åpenbare tips gutta gir når de vil ha mer plass i forholdet]

# 6 Sett deg først. Akkurat nå, alt du tenker på, er dem. Det er alle dem, dem, dem. Slutt med det. Det er på tide å vende det rundt og begynne å tenke på deg selv, jobbe gjennom dine problemer og reflektere. Gi deg selv avgjørende alene tid. Det gir deg plass til å balansere dine tanker og følelser.

# 7 Ta kontroll over din angst. Dette er også knyttet til selvtillit. Du er engstelig fordi du vil at din partner skal like deg og bli hos deg. Men dette legger mye press på dem. Et trykk som ikke er nødvendig i et forhold. Fokuser på å ta din angst og gjøre den til en positiv utsikt. Ta på vaner som reduserer din angst og gjør at du føler deg internt i fred. [Les: 20 feil å slutte å lage og la forholdsangst gå]

# 8 Clinginess er også fysisk. Vi bruker ikke-verbal kommunikasjon som en måte å kommunisere med våre partnere også. Vi holder hender, kyss, klem, lene seg inn i dem. Dette er alle måter å vise kjærlighet som er bra, du trenger det. Imidlertid går det noen ganger over bord og får personen til å føle at de bokstavelig talt ikke kan komme seg ut av din forståelse. Det er ikke slik de burde føle seg. Så respekter deres personlige grenser.

# 9 Det er for mye av dem. Clinginess er fra å være rundt for mye av en ting. I dette tilfellet er det din partner. Hvis de er den eneste personen du henger med, er dette et godt tegn, det er på tide å utvide din sosiale sirkel. Selvfølgelig, bruk fortsatt tid med dem. Men sørg også for at du ser andre mennesker minst en eller to ganger i uken. Det reduserer din klamrende oppførsel.

# 10 Snakk med partneren din. Snakk med dem ærlig og åpent. Finn ut hvilken oppførsel partneren din har problemer med å håndtere og hva deres grenser er. De kan være for redd for å fortelle deg at de trenger litt tid alene eller å henge sammen med venner.Hvis du vil ha et pålitelig forhold, må du begynne å snakke om dine problemer, og vise dem som du er klar over. De hjelper og støtter deg. [Les: Hvordan gi noen plass uten å miste dem]

# 11 Ikke tenk "hva hvis." Jeg vet, jeg pleide å tenke slik. Jeg ville være hjemme og kjæresten min da ville være i baren med vennene sine. Jeg satt hjemme og tenkte: "Hva om han møter en annen jente?" Disse tankene gjør ikke ting bedre for deg mentalt. Ta kontroll over frykten din og fokus på de positive aspektene i forholdet ditt.

# 12 Ikke prøv å kontrollere alt. Du kan ikke kontrollere forholdet ditt. Det er to involverte personer, det er ikke bare deg. Jeg vet at du vil at alt skal fungere på en bestemt måte, men dette er svært giftig atferd for ethvert forhold. Hvis noen vil være med deg, vil de være med deg. Du kan ikke kontrollere din partner. [Les: 20 tydelige tegn du har et kontrollfreak i deg]

# 13 Snakk med en profesjonell. Hvis du finner at du ikke kan kontrollere din angst eller kommunisere effektivt med partneren din, så hvorfor ikke se en profesjonell terapeut? De vil kunne finne roten av hva som virkelig forårsaker disse følelsene inne i deg. Noen ganger blir vi så innpakket i hodene våre at vi ikke kan finne en vei ut.

[Les: Den riktige måten å gi plass i et forhold uten å skyve fra hverandre]

Nå som du vet hvordan du skal være mindre klosset, er det på tide å sette disse tipsene i praksis. Hvis du virkelig liker denne personen, lær hvordan du balanserer måten du viser dine følelser på.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar