Hvordan være bare venner med en gutt når han vil ha mer

Gutter og jenter har alltid hatt en vanskelig tid å være bare venner. Men hvis det bare er det du vil ha med en fyr, bruk disse tegnene på hvordan du bare skal være venner.

Gutter og jenter kan bare ikke være gode venner.

For å være sannferdig kan jenter.

Men gutta kan ikke. Gutter kan ikke være venner med noen de finner attraktive. De kan skjule sine følelser for en attraktiv jente, men inne er det alltid der.

For det første er du sikker på at du bare vil være venner, og ikke noe mer?

En fyr som virker som en perfekt venn kan også lage perfekt kjæreste materiale, vet du.

Mange nære vennskap som involverer motsatte kjønn, blir vanligvis i seng eller med skjulte forferdelser, så du må virkelig lære å tråkke forsiktig.

Folk sier at gutter og jenter kan være venner, og ja, selvfølgelig kan de. Men kan de være gode venner som henger ut med hverandre hele tiden?

Det er den vanskelige delen.

I stedet for å prøve å finne ut hvordan du bare er venner, bare gå og se hvor vennskapet tar deg. Du kan bare ende opp med å like destinasjonen.

[Les: Hvordan spørre en fyr venn ut den stilige måten]

Hvordan være bare venner med en fyr - Din side

Hvis du er sikker på at det er bare venner i tankene dine, og du vil gjøre det klart for en venn av din venn, er det alt du trenger.

# Husk intensjonene

Noen ganger er det lett å ha en latter og en god tid med en fyr og glemme alt om dine opprinnelige intensjoner for å bli som venner. Hver gang du tilbringer en stund med en fyr og finner deg selv lurer på om det er en sjanse for noe bedre, minn deg selv hvorfor du synes det er bedre å være bare venner. Kanskje er han en spiller eller en seriell snyder eller til og med en hjelpeløs to timer. Påminn deg om ting som gjør ham til en dårlig kjæreste, og det kan bare fungere.

# Ikke få beroligende feely

Donâ € ™ t bli beroliget feely på en romantisk måte. En kosle eller en lang klemme kan føles som en myk pute. Men vær borte fra en overdose fysisk intimitet hvis du ikke vil sende feil signaler.

En ruffle på håret eller et klapp på ryggen er akseptabelt, men langvarig berøring vil bare sende feil melding.

# Donâ € ™ t ha for mange samtaler

Lange telefonsamtaler og sen kveldstekster kan virke som gøy, men du trenger virkelig å unngå det. Donâ € ™ t snakke for ofte eller hver natt med samme fyr. Det er en god sjanse at alle de lange samtalene kan bli til flørtende samtaler eller kjærlighetsord. Dette er spesielt sant hvis du allerede er i et annet forhold og finner deg selv bitching om hvor ille ditt forhold er til en fyrvenn.

# Håndter avhengigheten

Når du har mange fellesinteresser, er det åpenbart at du kommer til å ha mange gode samtaler med hverandre. Men hvis du noen gang finner deg selv avhengige av ham eller omvendt, prøv å ha noen samtaler med noen andre i noen dager. I nesten alle tilfeller fører det å dele for mye spesiell tid med hverandre bare til et nærmere forhold som kan ende i kjærlighet. [Les: Slik kysser du en venn og kommer unna med det]

Hvordan bli venner når han er i deg

I de fleste tilfeller mellom venner av motsatt kjønn, kan fyren opprinnelig oppføre seg som en god venn. Men etter hvert som forholdet vokser, kan han prøve å woo deg, flørt med deg eller til og med prøve å forføre deg med berører og ord. Hvis du vil vite hvordan du bare er venner med en fyr som er i deg, bruk disse tipsene. [Les: Er han i deg?]

# Gi ikke ham for mye oppmerksomhet

Du kan ha en flott tid rundt denne fyren vennen din, men det er lett for intensjoner å forveksle. Med mindre du vil at vennen din skal tro at du liker ham, gir han ikke all oppmerksomhet når andre venner er rundt. Ved å fokusere på andre mennesker og ha samtaler med andre gutter, kan han se at han ikke får noen spesiell oppmerksomhet fra deg.

# Slip et par tips

Av og til slippe noen få tips for å la ham få vite at du ikke har noe mer enn bare venner i tankene. Neste gang du har en samtale med ham, minner du om hvor flott en venn er han til deg. Og på et tidspunkt i samtalen, la han vite at du er så glad med ham, og du kan aldri tenke på å endre dette perfekte vennskapet du har med ham. Når han hører det, er det en god sjanse for at han kommer tilbake.

# Del kjærlighetsidéene dine

Gi ham beskjed om ideen om den perfekte kjæresten. Hvis han noen gang spør deg hva slags fyr du vil gå ut med, fortell ham den nøyaktige typen fyr du liker. Men uten å skade hans følelser eller være for direkte om det, legg til noen trekk han ikke har. Hvis han er kort, fortell ham at du liker lange menn. Hvis han er muskuløs, fortell ham at du liker lean guys. Du får bildet, ikke sant?

Hvis alt annet feiler

Noen ganger kan en fyr bare ikke få hinten. Han kan hele tiden forsøke å bli berørt med deg eller prøve å flørte med deg i håp om å bli mer enn bare venner.

[Les: Signerer du er mer enn bare venner]

Hvis du har prøvd alle de tidligere trekkene, og han fortsatt ikke får poenget, er det kanskje på tide å fortelle ham sannheten.Noen ganger kan en fyr være så slått av deg eller så blind for alt, men din komplimenter at han kan anta at du liker ham, uansett hvor mange subtile hint du fortsetter å slippe på ham.

Hvis alt annet feiler, fortell ham rett at du ikke har noe mer enn bare venner i tankene dine. Noen ganger må en fyr høre sannheten som det er å få poenget.

â € œHey, du vet, jeg har tenkt â € | det virker som om forholdet vårt har endret seg ganske nylig. Vi har vært venner i lang tid, men plutselig føles det som om det går i en annen retning som jeg ikke er så glad for. Jeg liker deg mye som en venn, og jeg tror ikke vi vil være like glad i noe annet forhold, du vet ... Jeg vil ikke at vårt vennskap skal bli ødelagt ved å gjøre det noe dumt. Jeg håper du vet det. Jeg følte meg bare som jeg måtte få det tenkt ut av hodet mitt

Si disse linjene, og han vil vite nøyaktig hva du mener. Og det beste, ville du ikke fornærme ham heller!

[Les: Hvorfor fyren beste venner er ingenting annet enn problemer]

Neste gang du finner en god fyr venn som prøver å være mer enn venner, husk bare disse pekene på hvordan du bare skal være venner. Det er den enkleste måten å fortelle ham at det ikke er noe mer enn bare venner på tankene dine.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar