Hvordan være interessant og bli hjertet til enhver samtale

Har du noen gang snakket med noen og ser øynene deres glasere over da de nikkes ubøyelig med det du sier? Her er hvordan du skal være interessant og unngå å være boringen.

Ingen forteller deg å være den mest interessante personen i verden. La oss ikke sette den typen press på deg selv. Lære å være interessant betyr ikke at du skal være høyere eller crazier. Du trenger ikke å være det for å få folk trukket til deg.

Men for mange mennesker, når de hører at de er kjedelige eller uinteressante, har de en tendens til å gjøre det - ikke på en god måte. Du trenger ikke å gjøre håndtak i midten av rommet eller ha latterlig tema bånd for å få oppmerksomhet. Det er ikke poenget. [Les: De 20 livhackene du trenger for å øke din selvtillit]

Hvordan være interessant

Så, hva skal du da gjøre? Vel, du kjenner meg, jeg er her for å hjelpe deg. Selvfølgelig er jeg ganske sjarmerende. Men da jeg var yngre, prøvde jeg å være den høyest og mest påståtte personen i rommet. Å tenke folk ville se meg som interessant.

Snarere så de meg som irriterende ... Etterpå ser jeg hvorfor, selv jeg er irritert når jeg tenker på det. Men gjennom tiden lærte jeg at jeg ikke behøver å være den høyeste personen i rommet for å få folk til å grave mot meg. Her erIkke sant måte å være mer interessant.

# 1 Lev et interessant liv.Nå har vi alle forpliktelser som arbeid eller skole, men det betyr ikke at du ikke kan bruke fritiden til å gjøre ting somdu finn interessant. Prøv nye ting eller gjør ting som faktisk oppfyller deg.

Hvis du bekymrer deg for bare å kunne snakke omHolde opp med Kardashians,slutte å se det showet og prøv en serie ut i stedet. Hvis du ikke vil være generisk, ikke gjør generiske ting. [Les: 13 måter å sette bort frykt og leve livet ditt]

# 2 Det må være interessant for deg.De tingene du gjør, bør være interessante ådu.Det er riktig,du må finne det interessant hvis du vil at andre skal tenke på hva du gjør interessant. Hvis ikke, når du snakker om det, vil de ikke føle spenningen og lidenskapen. Det er det som holder folk lytter.

# 3 Det handler ikke bare om ordene.Mange tror at det å være interessant, må du snakke interessant. Det er ikke galt, men du har sikkert møtt noen som er stille, men du er fascinert av dem. Hva er det? Det folk flest ser er kroppsspråk og stemme tone. Spill rundt med gestikulasjoner, toner, og vær ikke redd for å vise energien din. [Les: Hvordan mestre kunsten til småprat]

# 4 Hopp over liten snakk.Ok, liten snakk er nødvendig for de første par minuttene. Hvis du ikke vokser samtalen, så kommer det til å ende ganske raskt. Jo, hvis du vil vite hvordan du kan være interessant, kan du snakke om været, men det er ikke interessant utover et punkt. Det burde være din siste utvei.

Hvis du må trekke ut det kortet, avslutter du bare samtalen. I stedet, under liten snakk, fokuser på bestemte ord som brukes, ord som du kan utdype på, skape en faktisk samtale.

# 5 Snakk om dem.Folk elsker å snakke om seg selv. Du burde se meg. Seriøst er det alt jeg snakker om. Meg, meg, meg, meg. Men det er sant, hvis du ikke vet hva du skal snakke om, snakk om dem. Ironisk nok ende de med å finne deg interessant, selv om du ikke har sagt et ord for den siste timen. [Les: 35 strålende samtale spørsmål for når du er tunge

# 6 Vær ekte.Hvis du ikke vil snakke med noen, med mindre du må, så ikke. Hvis du vil være interessert, oppriktig bryr deg om personen du snakker med. Hvis du ikke bryr deg, så gjør det som om du gjør det. Mesteparten av tiden, folk elsker å snakke om seg selv. Så, hvis du ikke finner dem interessante, kommer de ikke til å finne deg interessant.

# 7 Har et par historier.Jeg foreslår at du har tre, det er et trygt nummer. Når du ser en komiker, har de sine historier ned til en kunst. De repeterte dem igjen og igjen, og sørget for at de perfeksjonerte deres levering. Nå trenger du ikke å gjøre dette, eller du kan. Det er opp til deg. Folk elsker å høre historier. Så, ha et par historier klar til å gå hvis nødvendig. [Les: 9 sikre måter å være mer karismatisk på]

# 8 Vet hvordan du forteller en historie.Storytelling er en ferdighet. Du kan ha en fantastisk historie, men hvis du ikke vet hvordan du forteller det, mister du enkelt publikum. Å vite hvordan du forteller en historie er seriøs virksomhet. Du bør med hensikt legge det ut på en interessant måte. Prøv å finne ut når en historie er for kort eller for lang, hvilke ansiktsuttrykk fungerer, og sørg for at historien har en begynnelse, midt og enden. [Les: Hvordan mestre kunsten å fortellere og være mer interessant]

# 9 Vær deg selv.På slutten av dagen virker ingen av dette hvis du ikke er deg selv. De rare ting du sier eller gjør er det som gjør deg til en interessant person. Hvis du maskerer dem, blir du kjedelig og som alle andre. Vis av hva som gjør deg annerledes enn resten.

# 10 Vær en god lytter.Interessante mennesker er de som lytter og hører godt. Husk da jeg sa folk elsker å snakke om seg selv? Vel, det gjør de, bare så mange av oss er skitne lyttere.For mennesker, når vi snakker om oss selv på en positiv måte, utløser det samme følelse av glede i hjernen som mat eller penger. [Les: 10 måter å være en bedre lytter]

# 11 Være lidenskapelig om noe.Jeg bryr meg ikke om du liker å samle sommerfugler. Poenget er at du har en lidenskap, noe som driver deg fremover i livet. Selv om de kanskje ikke deler samme lidenskap, finner de det beundringsverdig og interessant at du har noe som gjør deg glad, siden mange ikke gjør det.

[Les: Hvordan være sjarmerende og likte alle]

Nå som du vet hvordan du skal være interessant, kan du prøve å sette noen av disse tipsene til handling. Bare vær sikker på at du ikke helt forandrer hvem du er.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar