Hvordan være i et forhold når verden av monogami er så ny

Innholdsfortegnelse:

Hvordan være i et forhold når verden av monogami er så ny
Hvordan være i et forhold når verden av monogami er så ny
Anonim

Hvis du aldri har vært monogamous før, men ser ut til å slå seg ned, må du kanskje lære å være i et forhold. Her er hvor du kan begynne.

Ikke alle går gjennom livet etter å ha vært i et monogamistisk forhold. Noen begynner ikke engang før de er fullvokst og klar til å slå seg ned. Men disse menneskene finner mye problemer med å være med noen og begå. Å lære å være i et forhold er et perfekt sted å starte hvis dette er deg.

Å være monogamistisk, i motsetning til populær tro, er ikke helt naturlig for mennesker. Vår naturlige tilbøyelighet er å spre DNA vår over alt. Og å være med en enkelt person gjør ikke akkurat det. Men det er fortsatt hvordan vi har valgt å være og leve livet vårt. Det er bare ikke alltid lett hvis du aldri har gjort det før.

Å være monogamous handler om mer enn bare å bo hos en person

Det er en forpliktelse. Du sier i utgangspunktet noen du liker dem mer enn noen annen person der ute, og så vil du bare være intim med dem. Det er en ekstremt verdifull, dyrebar ting.

Men hvis du aldri har vært monogamous før, kan det være vanskelig å forstå denne meningen. Du tror sannsynligvis at du bare blir hos en person, og det er det. Visst, det er det som ser ut til, men grunnlaget for det er mye viktigere og verdifullt. [Les: Hvordan definere hva monogami betyr egentlig]

Hvordan være i et forhold når monogami er fremmed for deg

Det er greit hvis du aldri har vært i et seriøst forhold før. Men du kan være freaking out fordi du bare ikke er sikker på hva du skal gjøre. Det er her vi kommer inn. Her er våre beste tips for å lære å være i et forhold når det er noe så nytt for deg.

# 1 Lett i ting. Hvis du aldri har vært i et forhold og du hopper i en med noen du bare har vært på en enkelt dato med, blir det vanskelig. Du må bevege deg sakte. Hvis du ikke gjør det, kan du ende opp med å bli veldig freaked out av engasjementet i utgangspunktet.

Så forklar dette til dem og ta det enkelt. Folk er mye mer forståelse med noen som aldri har vært i et fullt engasjert forhold. Snakk det ut og hold tinget i et lavere tempo for litt. [Les: Hvordan ta det sakte og sette deg opp for suksess]

# 2 Bli kjent med personen helt. Denne typen går hånd i hånd med å ta ting sakte. Du vil virkelig være sikker på at personen du inngår i et forhold til, er den rette personen. Så ta deg tid og bli kjent med dem på et dypere nivå før du forplikter deg. Dette hjelper deg å være sikker og mindre redd når du endelig gjør det.

# 3 Ikke la dem presse deg. Dette er den verste måten å inngå i et ekte forhold. Du kan ikke la dem gi deg et ultimatum eller tvinge deg. Hvis noe, bør de være langt mer forståelse av situasjonen din.

Å lære å være i et forhold for første gang er ikke en rask prosess. Å presse deg inn i det vil bare føre til en frykt for engasjement på slutten. Ikke la det skje.

# 4 Når du gjør det, mener du det. Dette er ekstremt viktig. Bare du vet når du er klar og hvis du forplikter og ikke egentlig vil, vil den ende i grusomheter. Hvis du ikke kan være trofast eller ikke vil være, så ikke lyv og si at du vil begå. Bare vær ærlig og redd både besværet med hjertesorg. [Les: 13 harde utfordringer for å være i et forpliktet forhold]

# 5 Ikke slipp opp. Når du er i et forhold, så er det det. Du er i det, og du kan aldri glide opp og være utro. Å gjøre det vil bare medføre vanskeligheter på dere begge og sannsynligvis avslutte forholdet.

Så vær alltid lojal. Det er ikke vanskelig hvis du faktisk vil være med den personen. Et forhold er mer meningsfylt enn du sannsynligvis innser på dette punktet, og lojalitet er kjernen.

# 6 Kommunisere så mye som mulig. Hvis det er en ting du tar bort fra dette, er det forholdet ta kommunikasjon. Du må snakke med hverandre om hva som fungerer og hva som ikke er for å lykkes.

Betyr, hvis du føler deg litt iffy om ting fordi de er så nye, fortell dem om det. Hvis du er usikker på noe fordi det er fremmed for deg, spør om det. Det er greit å være uvitende så lenge du er villig til å spørre og prøve å fikse ting. [Les: 14 trinn for bedre å kommunisere i et forhold]

# 7 Vet at det tar mye arbeid. Forhold er ikke lett. De er ikke som det du ser i filmer. Du må aktivt prøve veldig hardt for å gjøre ting med hvis du vil ha den personen i livet ditt. Hvis du ikke er klar til å jobbe, er et forhold ikke for deg.

# 8 Viser forståelse er utrolig undervurdert. En av de beste måtene å lære å være i et forhold er å prioritere å være takknemlig for hva de gjør. Vær takknemlig uansett hvor liten favoriet er. Når du gjenkjenner kontinuerlig når noen gjorde noe snill og søtt for deg, vil de fortsette å gjøre det - så lenge du gjør det samme. [Les: 16 måter å vise takknemlighet for noen du elsker]

# 9 Hvis du har problemer, snakk du opp. Ting vil være vanskeligere for deg enn det er for dem hvis de har vært i relasjoner før.De vet ins og outs og du er nybegynner. Det er greit å fortelle dem når du sliter med noe. Bare ikke lash ut. Hold det rolig og kontrollert.

# 10 Ikke skjerm deg selv av. Den største feilen folk som aldri har vært i et engasjert forhold gjør gjemmer seg. De gir ikke hele seg til sin partner, og det fører til mange problemer.

De kan fortelle når du gjør dette, og det gjør vondt dem. Du må være villig til å være åpen og ærlig om alt. De er med deg fordi de bryr seg om deg. La dem bryr seg om ALLE av dere.

# 11 Nyt de små tingene. Ikke glem å nyte de små, søte øyeblikkene i forholdet ditt. Det kan være lett å bli fanget opp i det faktum at du aldri har vært monogamous, men det er faktisk veldig enkelt. Ta deg tid til å ikke tenke på det, slik at du kan nyte de små øyeblikkene som betyr mest. [Les: Alle de små tingene i kjærlighet som gjør romanse bedre]

# 12 Stol på fullt. Det er vanskelig å gå inn i et forhold som stoler på noen fullt når du aldri har vært i en før. Og saken er, du har sannsynligvis ikke vært i en fordi du kanskje har noen tillitsspørsmål.

Gå inn i forholdet som stoler fullt ut. Denne personen bryr seg virkelig om deg og kommer ikke til å skade deg. Husk at og det vil hjelpe deg å lære å stole på mer. Å ha tillit problemer vil ikke gjøre noen av dere noe bra.

# 13 Husk at det er et partnerskap først. Dette er samarbeid. Det handler ikke om at du bare prøver å komme forbi med noen andre. Du er i dette sammen, og det betyr at hvis du sliter, hjelper de å ta opp slakk og omvendt. Du er et team og et partnerskap. Husk at du ikke er i dette alene.

[Les: 16 tegn på at du ikke er klar for et seriøst forhold]

Å lære å være i et forhold når du aldri har forpliktet før, kan være en lang prosess. Bare husk å være tålmodig og kommunisere så mye som mulig, og du vil bare ha det bra.

Populært emne