Hvordan være lykkelig å være Single & Utforsk Friheten til Singledom

Selv om du kanskje ikke ser det akkurat nå, er det måter å nyte å være enkelt og gratis. Og ærlig, å lære å være glad å være single er hjulpet med det synspunktet.

Samantha fra Sex i byen var ikke feil. Enkelhet er ikke så ille, spesielt hvis du lærer å nyte de unike frihetene for å lære å være glad å være single.

Hvordan være glad å være single

Da jeg var singel, prøvde jeg alltid å finne en partner. Jeg ville være med noen så desperat fordi jeg følte at det var tid. Ironisk nok endte jeg med å møte noen, og vi ble forelsket, men da hadde jeg allerede gitt opp og vant til å være single.

Nå, hvis du spør meg om jeg savner det enkle livet, sier jeg selvsikkert at jeg gjør det. Men hvorfor skulle jeg savne det? Vel, det er noe vakkert om å ha valg å gjøre hva du vil uten å konsultere noen andre.

Hvis du ønsker å dusje, kan du ha en. Hvis du vil bruke åtte dager i undertøyet ditt, kan du også gjøre det, og ingen vil si noe. Men ting er litt annerledes når du er med noen. Det handler ikke lenger bare om deg, som ærlig kan være en vanskelig pille å svelge når du er vant til å være singel. [Les: Jeg har en bekjennelse - jeg var gladere da jeg var singel]

Hvis du er singel, ikke bekymre deg, møter du noen. Men for nå, nyt hvert øyeblikk av å ha hele tiden i verden å fokusere på deg selv. Det er nøkkelen til å forstå hvordan å være lykkelig å være single.

# 1 Setter pris på din egen tid. Når du ikke er på jobb eller går ut med vennene dine, kan du tenke at overtidet du har på egenhånd, er kjedelig. Men du har feil. Dette er tiden du kommer til å gjøre hva du vil.

Du kan ha et to-timers langt boblebad, du kan se en tv-serie i fire timer rett, eller nyt en kopp kaffe på balkongen din med din favorittmusikkavspilling. [Les: Hvordan gjøre det absolutt mest ut av din egen tid]

# 2 Fokus på folkene som betyr noe. Nå er det på tide å investere i å utvikle relasjoner som betyr noe for deg. Hvis du ikke ser din mor som ofte, tilbringer mer tid med henne. Hvis du vil se vennene dine fra videregående skole, kan du se dem. Å være singel handler ikke om å være alene. Du er ikke alene, det er det du ikke skjønner. [Les: Hvordan berike livet ditt ved å bygge ekte relasjoner]

# 3 Ta på utfordringer. Når vi er i et forhold, pleier vi å stole på den andre personen for å hjelpe oss, men når du er singel, må du finne ut ting på egen hånd. Selvfølgelig kan dine venner og familie hjelpe deg, men hvis ditt toalett går over, kan du ikke ha tid til å spørre andre om hjelp. Dette er når du kommer til å være kreativ og løse utfordringer på egen hånd.

# 4 Møt nye mennesker. Å være single er flott for å møte nye mennesker. Når vi er i relasjoner, pleier vi å nestes og tilbringer det meste av vår tid på å se Netflix, kose opp på sofaen og spise farlig addicting snacks. Nå er dette ikke dårlig, men hvis dette har skjedd med deg, merker du at du vanligvis ikke har mange venner igjen.

# 5 Fokus på deg selv. Hør, når du har en partner og barn, distraherer de deg, og du noen ganger ender med å miste deg selv i prosessen. Men når du er singel, handler det om deg som er det som gjør det så bra. Tilbring tid for å se hvilke områder du trenger å jobbe med. På den måten, når du vil ha en partner, går du ikke inn i et forhold fullt av uberørt bagasje. [Les: Hvordan fokusere på deg selv - 17 måter å bygge ditt eget solskinn på]

# 6 Gjør meningsfylt arbeid. Fordi du er singel, kan du bare fokusere på dine egne behov. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for noen andre, og du kan ta risiko som bare påvirker deg. Men det er det som er fantastisk.

Nå er det på tide å prøve ut ting du alltid har ønsket å gjøre. Hvis du ikke liker jobben din, er det nå sjansen for deg å gi en jab på noe nytt. Selvfølgelig kan du gjøre dette mens du er i et forhold, men du kan ikke fordi du vil ha sikkerhet. [Les: Hvordan finne deg selv når du føler at du har mistet deg]

# 7 Gå på datoer. Du er singel, ikke død. Dette er tidspunktet hvor du skal gå på datoer og se på kvaliteter som du vil ha i en partner. Å være single betyr ikke at du må sitte hjemme og gråte om hvordan du ikke har noen. Aldri. I stedet er det nå tiden du burde ha det gøy i dating scenen.

# 8 Reise. Du kan reise alene, med familie eller med venner. Poenget er at du ikke trenger å bruke tiden på å vente på at noen fyr eller jente skal gå og stjele hjertet ditt. Gå med flybillett og fly et sted nytt! Gå oppleve livet! Hvorfor trenger du en partner å ha et eventyr? Her er svaret: det gjør du ikke. [Les: Hvordan bli singel til du er seriøs klar til å mingle]

# 9 Vær helt rar. Hvis du vil sette pris på ditt enkeltliv, må du la deg gå og være rar. Vi er alle rare, og nå bør du bruke din rare og vise den til verden. Gjør ting du vil gjøre det du aldri har gjort. Selvfølgelig, sørg for at det er trygt, men ikke begrense deg selv fordi du tror det er også merkelig. Ingenting er også merkelig. Ok, vent ... kanskje et par ting ... 

# 10 Gjør hva du vil. Men egentlig, gjør hva du vil. Dette er den beste måten å leve ditt enkeltliv på. Hvis du vil sove på helgene, gjør du det. Hvis du vil danse på en tirsdag kveld, gjør du det. Du trenger ikke å bekymre deg for noen andre, du har bare å tenke på deg selv. Som er bra!

# 11 Gjør feil. Gjør mange feil. Du er singel, dette betyr ikke at livet ditt er over. Hvis noe, dette er hvor livet ditt begynner. Ok, ikke sett deg i fryktelig farlige situasjoner, men risikerer det noen ganger. Livet er ment å være levet, uavhengig av forholdsstatusen du har på Facebook. Så gjør feil, vær så snill. [Les: 30 sassy egenskaper av en feisty jente som gjør henne farlig utrolig]

# 12 Ta deg tid til å helbrede. Du kan være frisk enkelt, noe som betyr at du kan føle deg trist eller vondt, og følelsene er helt normale. Dette er tiden hvor du gir deg selv kjærligheten og tiden til å helbrede. Hvis du vil være glad for å være single, helbrede dine tidligere sår.

[Les: Å være single - 30 glade, inspirerende sitater for singler som vil leve livet deres]

Nå som du vet hvordan du skal være glad for å være singel, er det på tide at du gjorde det! Å være single er flott, og en mulighet til å virkelig investere tid i deg selv.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar