Hvordan være glad alene: 20 måter relasjoner er overvurdert

Det er mye press for folk å være i relasjoner. Og noen ganger føler folk seg rart å være single. Men her er hvordan å være lykkelig alene.

Hva er den gamle dobbelte standarden? En enkelt 45 år gammel mann er en bachelor og lykkelig singel. Men en kvinne av samme alder er bare en gal kattdame som ikke kunne få en mann. Ikke sant? Feil.

Det er trist at vårt samfunn legger så mye press på oss for å være i et forhold eller til og med gift. Og la oss innse det - selv menn blir dømt hvis de er single for lenge. Folk kan tro at han er homofil, eller en annen latterlig grunn. Så det er vanskelig for singler der ute noen ganger.

Men vær ikke redd. Hvis du vil vite hvordan du skal være lykkelig alene, er det mange grunner til å være glad for å være singel!

20 ting å fokusere på når du lærer å være glad alene

Hvis du er singel, bør du slutte å suge tommelen i hjørnet og bli lei deg for deg selv. Embrace å være single! Det er veldig gøy, og når du vet hvordan du skal være lykkelig alene, vil du lure på hvorfor du noen gang ønsket et forhold til å begynne med. Her er noen tips for hvordan du skal være lykkelig alene.

# 1 Du kan være egoistisk. Det er ikke kult for folk å være egoistisk i det store ordningen av ting. Faktisk forsøker foreldre å sosialisere barna uten å være egoistisk. Men det jeg mener her er at du kan gjøre hva du vil når du vil! Du kan gjøre hva du vil, og så fortsett og vær selvsagt overbærende noen ganger. [Les: 10 mulige grunner at du fortsatt er singel og sliter]

# 2 Du kommer til å ta alle dine økonomiske beslutninger. Har du lyst til å kjøpe en ny bil bare fordi du er syk av den du har? Gå for det! Du er singel! Du har ikke noen til å svare på. Du har ingen som sier, "Hva? Vi har ikke råd til det! "Hvis du vil ha det, kjøp det. Hvor kult er det?

# 3 Du har ingen som blir sint på deg. La oss innse det - de fleste forhold inkluderer konflikt. Og nesten ingen liker konflikter. Så når du er singel, har du ikke en signifikant annen til å starte noen kamper. Du kan leve i fred og ikke ha det konstante stresset med å snakke med partneren din.

# 4 Du trenger ikke å sjekke inn med noen om ditt oppholdssted. Jobber sent? Ikke noe problem. Vil du gå til happy hour etter jobb? Bånnski! Du trenger ikke å ringe noen til å spørre "tillatelse" eller til og med å sjekke inn og gi dem beskjed om hvor du er og at du er trygg. Du kan gå hvor som helst, så omfavn det! [Les: 13 tegn på at du er lei av å være singel og trenger en forandring]

# 5 Du kan være spontan. Når du er med i et par, må du synkronisere dine tidsplaner. Og på grunn av det, kan du ikke bestemme deg for å ta en spontan veikur når du vil. Men hvis du er singel, kan du. Faktisk kan du gjøre noe på et øyeblikk, hvis du vil.

# 6 Du kan bli lei meg for folk som ikke har disse fordelene. Selv om det virker som de fleste ønsker å være i et forhold, la oss innse det, mange mennesker er hemmelig misunnelige av enkeltpersoner * av alle de grunnene som er nevnt i denne funksjonen *. Så i stedet for å bli lei meg for deg selv fordi du er singel, beklager folk som har en ball-og-kjede de er bundet til. [Les: En bekjennelse - jeg vil virkelig være singel igjen]

# 7 Du kan lære om deg selv. Når du er koblet sammen, har du ikke mye tid til å utforske deg selv. Du er så opptatt med å gjøre ting med dem at du ikke har tid til å oppdage hvem du er og hva du liker. Så, hvis du vil vite hvordan du skal være glad alene, husk denne enorme fordelen.

# 8 Du kan få nye venner. Mange mennesker som er i et forhold kommer ikke ut mye. Hvis de gjør det, er det med hverandre. Så hvordan kan du muligens møte nye mennesker hvis du alltid henger ut med din betydelige andre? Nøyaktig. Å være single gir deg tid til å gå, finne kule nye venner. [Les: 11 ting om å være single at folk frykter mest]

# 9 Du kan koble deg til gamle venner. Ikke bare har du ikke tid til å få nye venner når du er romantisk engasjert, du har sannsynligvis ignorert noen av vennene du allerede har. Ikke at du ikke snakker med dem, men bare ikke så ofte. Så, hente den telefonen og ta noen ordninger for å henge med dine gamle venner.

# 10 Du kan dekorere huset ditt, men du vil. Har du alltid ønsket et rosa soverom med blomster overalt? Eller hvis du er en fyr, vil du ha hvite vegger med ikke noe på dem? Flott! Gjør hva du vil. Hvorfor? Fordi du kan. Ikke mer cringing når partneren din ønsker å gjøre noe heslig til stedet du bor på. [Les: 15 grunner til at det er enkelt kan være så mye moro også!]

# 11 Du kan reise alene. Ok, noen mennesker liker ikke å reise alene. Men hvis du gjør det, så er dette en annen fordel! Kanskje du er en ekstrovert som elsker å møte nye mennesker. Gå på et cruise, ta en ensartet tur, eller bare gå hvor du vil. Igjen, ingen grunn til å gå på kompromiss.

# 12 Du blir ikke irritert. Vi har alle vært der. Selv om de fleste relasjoner starter lykksalig, så finner vi partneren vår irriterende på noen måter. Og jo verre forholdet blir, desto mer legger vi merke til hvor irriterende de er. Men gjett hva? Du trenger ikke å sette opp med noen andre lenger. Jippi!

# 13 Du kan jobbe med dine karriereoppdrag. En annen ting å huske om å lære å være glad alene er at du kan fokusere på karrieren din. Hvis du er en workaholic, så vær en workaholic. Ingen venter på at du kommer hjem for å spise middag med dem. Klatre den bedriftens stige. [Les: 15 ting å gjøre når du føler at du vil være singel for alltid]

# 14 Du kan være urealistisk. Har du alltid ønsket å starte en restaurant? Ryggsekk gjennom Europa og finn merkelige steder å jobbe? En signifikant annen vil trolig snakke deg ut av det fordi de ville tro det er urealistisk. Men hvis du er den eneste som svarer på, så er du urealistisk hvis du vil.

# 15 Du kan flørt med folk uten at noen blir sjalu. Hvis du går til en fest eller ute til en bar med vennene dine, kan du være en sosial sommerfugl og flørt med alle du møtes uten en sjalu elsker som gir deg det onde øyet over rommet. Flørting er flott for selvtillit, og nå kan du gjøre det når du vil.

# 16 Du kan bli mer selvsikker. Dette kan ikke høres ut som et tips for å lære å være glad alene, men bære med meg. Enten du må lære å fikse noe rundt huset ditt eller sy på en knapp, er det flott å lære å gjøre noe selv. På den måten trenger du ikke å stole på andre mennesker hvis du ikke vil.

# 17 Du kan unngå et dårlig forhold. Det er ingenting verre enn å være i et dårlig forhold. Vel, sikkert, jeg antar det er. Men du vet hva jeg mener. Du trenger ikke å være konstant stresset og negativ hvis du er singel. Fordi hvis du er singel, betyr det at du ikke er i et dårlig forhold. Ikke sant? [Les: Tørsten er ekte - 15 realiteter for å være single for lenge]

# 18 Du føler deg ikke skyldig i noe. Alle de tingene jeg nevnte ovenfor ... å kjøpe en ny bil, holde seg på jobb sent, ta en spontan tur ... de kommer alle uten skyld. Ingen vil få deg til å føle deg skyldig, men deg selv - men det foreslår jeg ikke.

# 19 Du får sengen helt til deg selv. Mens noen mennesker elsker å snuggle med noen mens de sover, hvis du ikke er en av dem, så kommer du til å hogge sengen. Gled deg over alt du har! Det er ingen snorking høyt, eller beveger seg rundt og stadig vekker deg opp. Du vil sove som en baby. [Les: Damer, her er de 17 største fordelene med å være single]

# 20 Du kan bidra til å bryte samfunnets stereotyper. Stereotypen til en enkelt person er ikke alltid en god en. Men gå videre og vis verden at du vet hvordan du skal være lykkelig alene. Ikke bare vet du hvordan du absolutt elsker det! Til slutt vil folk slutte å dømme singler og bare tenke på sin egen virksomhet.

[Les: Enkel og klar til å blande seg? Det er på tide å komme seg ut der ute i verden]

Hvis du vil vite hvordan du skal være lykkelig alene, vil disse tipsene hjelpe deg. Så, er du klar til å omfavne å være singel? Gå for det! Du lærer å elske det.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar