Hvordan være lykkelig igjen: 20 måter å tegne lykke fra innen

Noen ganger føles livet som en rekke oppgaver og forpliktelser. Hvis du vil lære å være glad igjen, må du slutte å søke utenfor deg selv og se på deg.

Det er tider i livet hvor det er lett å bli sittende fast i en rut. Når du er der, virker hver dag som Groundhog Day. En morgen våkner du, stopper og ser deg rundt, og det du finner er det ikke så mye at du finner glede i eller som gjør deg glad. Hvis du vil vite hvordan du skal være glad igjen, handler det om å omskole hjernen din, komme deg ut av funk og tenke positivt.

Lykke er ikke en statisk ting. Det kommer, og det går. Det finnes i de små øyeblikkene i livet som du tar inn og holder med deg.

20 måter å lære å være glad på igjen

Veien til helvete er brolagt med negativitet. Det er ingenting som kaster noen lykke mer enn å være negativ i dine tanker, forventninger og forhold. Som en kreft i sinnet, forventer du alltid det verste, og det fører til en selvoppfyllende profeti.

Fordi, uansett hva virkeligheten er, er alt du ser negativt i noen erfaring. Nøkkelen til livet er om resultatet er det du forventet eller ikke, for alltid å finne en sølvfôr.

Hvis du vil vite hvordan du skal være lykkelig igjen, handler det om å gjøre disse 20 enkle endringene som gir deg forbi din nese, å flytte deg nærmere målene dine, og få deg til å innse at selv i de tøffeste tider er det en lys skinner, og du kan lære å være glad igjen. Du må kanskje bare se litt vanskeligere ut av det.

# 1 Tenk positivt. Hvis du vil være glad igjen, så begynn å tenke positivt. Vi skaper vår egen virkelighet. Hvis du tror at bare gode ting kan komme til deg, så oppfatter du livet på en helt annen måte.

Når du bare tenker på positive måter, så er det ikke noe som veier eller ting som kan komme i veien. Ditt livs reise er alle vidt åpne veier for å få det du ønsker og det som gjør deg glad. Å tenke positivt betyr aldri å slutte eller ta "nei" for et svar. [Les: Positive vibes: 17 måter å velkommen positiv energi inn i livet ditt]

# 2 Se alltid etter sølvfôr. Selv i de verste situasjonene og utfallene, er det noe positivt å lære. Livet handler om erfaringene vi har med verden rundt oss.

Hvis du vil vite hvordan du skal være glad igjen, så se alltid etter det gode som kommer fra reisen. Se alle situasjoner som skjebne og måten den skal være på. Finn den reneste av glede i situasjoner, selv når de ikke går slik du vil. Det er veien å finne lykke igjen.

# 3 Ta stolthet i små seire. Noen ganger fokuserer vi bare på den store premien og negerer de fantastiske seiene underveis. For hvert to skritt fremover kan det være ett skritt tilbake mot å finne ditt lykkelige sted. Men den virkelige lykken er funnet i hvert trinn og den gradvise forandringen som den skaper i oss og i våre liv.

# 4 Nyt reisen. Vi blir så fikserte på sluttspillet at vi ikke slutter å nyte utflukten der. Livet er som en biltur. Det handler ikke om å komme til reisemålet alene, men turen kommer dit.

Ikke prøv å rush gjennom livet for å komme til slutten, og nyt den tiden det tar, og opplevelsene du tar med deg hele veien langs veien. [Les: Hvordan leve i nået: 20 positive måter å leve i nå]

# 5 Ikke hold deg fast. Ingenting gjør deg ulykkelig enn å bli sittende fast. Den eneste som holder deg fast i en dårlig situasjon eller noe du ikke vil være i, er du. Selv om du er i noe du ikke vil være, har du alltid to valg.

Du kan forandre ting og gjøre dem bedre, eller du kan komme deg ut og fortsette. Å holde seg fast ved ikke å gjøre noe for å forandre omstendighetene er en sikker brann måte å forårsake ulykke. Hvis du vil være glad igjen, så bare du endrer ting i livet ditt for å være deg, du vil være.

# 6 Endre de tingene som gjør deg ulykkelig. Å være glad handler ikke om å ha alt du vil ha, men vil ha alt du har. Hvis noe gjør deg ulykkelig, så er det på tide å grøft det. Uansett hva det er, er det ikke verdt å holde på eller ha det hvis det gjør deg ulykkelig.

Hvis du vil vite hvordan du skal være glad igjen, handler det om å gi slipp på de tingene som ikke gjør deg glad og finne de tingene som gjør.

# 7 Dream igjen. Hvis du spør deg selv hvordan du skal være glad igjen, så gjenkjenner du at det var en tid i det siste da du var glad. Sannsynligvis, et sted underveis, glemte du enten målet eller mistet drømmene dine.

Drømmer er de tingene som holder oss i gang, får oss til å føle oss levende og gi oss håp om at ting kan og vil være det vi vil ha, hvis vi holder fast og gjør det beste av ting. Hvis du har sluttet å drømme, er det på tide å huske hva dine drømmer var og begynne å skyte for dem igjen.

# 8 Bli kvitt giftige forhold og vennskap. Giftige relasjoner eller venner er de største lykkemordene som det er. Den beste måten å være glad igjen er å dike den personen som er en negativ kraft i livet ditt, eller gi slipp på forholdet som drar deg ned og gjør deg ulykkelig.

Det er tider når to mennesker bare ikke er ment for hverandre og er ikke noe annet enn giftig. Det er greit å gi slipp. Noen ganger må du slå folk løs, hvis de står i veien for at du er lykkelig. [Les: Hvordan gjenkjenne og avslutte giftige forhold]

# 9 Vær tilstede. Å være lykkelig betyr å være tilstede i ditt eget liv. Det betyr ikke bare å gå gjennom bevegelsene, men føle alle følelsene. Hvis du vil finne din lykke igjen, kan det bare være å ta deg tid til å stoppe og se deg rundt og nyte de små øyeblikkene i stedet for å la dem passere deg fordi du er kontinuerlig på autopilot.

# 10 Få prioriteringer i kø. Når du har prioriterte oppgaver, er det lett å bli ulykkelig. Fokusere din innsats eller all energi på feil ting gjør at du føler deg tom og faller kort.

Hvis du vil være lykkelig, kan det være på tide å se hvor prioriteringene dine ligger og finn ut om du jobber med det som gjør deg glad eller hva du tror andre vil ha. Prioritere hva som er viktig for deg og gjøre lykken til ditt første mål

# 11 Ikke prøv å kontrollere alt. Livet skal ikke kontrolleres. Det er vill og uforutsigbar, skummelt og overveldende, og trist og lykkelig, alt på samme tid. Unhappiness kommer når du prøver for hardt for å kontrollere livet ditt og hva som skjer i det. Alltid å tenke med hodet og forsøke å forutse resultatene, gir deg følelsen ute av kontroll og hjelpeløs. Det er to følelser som aldri fører til din lykke.

For å finne lykke, slutte å prøve å kontrollere ting og bare la dem komme som de gjør. Du kan ikke forandre alt. Så, i stedet for å kjempe mot livet, jobber med det for å få det du vil ha og for å finne ditt lykkelige sted. [Les: 20 tydelige tegn du har et kontrollfreak i deg]

# 12 Stopp å sammenligne hva du har til andre. Hvis du alltid ser på hva andre har det du ikke gjør, vil du aldri gjenkjenne dine velsignelser. Det kommer alltid til å være noen som ser ut til å ha mer enn du gjør, være lykkeligere enn du er, og ute synes å ha alt.

Men sannheten er at du har alt du trenger inni deg for å være lykkelig. Stopp å sammenligne deg med andre eller prøve å leve opp til det de har, og vær takknemlig for de tingene du har.

# 13 Gi tilbake. Å gi tilbake og frivillig arbeid for de rundt deg som trenger hjelp, er en sikker måte å finne lykke på. Det er ikke bare at du skjønner at folk er mye verre enn deg, det gjør bare deg til å føle deg godt inne for å hjelpe de mindre heldige enn deg.

# 14 Gjenkjenne dine velsignelser. Alle har fått velsignelser i livet. Jo, noen har hatt en hard vei eller mistet flere ting enn andre. Men hvis du har elsket, så er du velsignet. Prøv å se på alt du har og glemme de tingene du tror mangler.

# 15 Gjør det som gjør deg glad. Å ta tid til å gjøre de tingene som gjør deg glad er viktige. Det er lett å bli fanget opp og slutte å gjøre de tingene som gjør deg glad. Livet er for kort til å leve det, og gjør aldri det du vil ha. Hvis du vil finne lykke, så finn de øyeblikkene og opplevelsene som bringer ut din lykkelige side. [Les: Hvordan oppmuntre deg selv: 21 måter å finne din indre lykke]

# 16 Lag tid for deg. Stopp å leve for alle andre og leve for deg selv. Hvis du finner at du alltid har litt ekstra tid til å hjelpe alle, men aldri ha alene tid til å gjøre deg glad, så start å sette dine egne behov over andre. Du vil finne at å være "egoistisk" er en god ting for din lykke.

# 17 Lær å si nei. Stopp med å si ja til alle som trenger deg eller din hjelp. Å si ja kan føles bra hvis du er en pleaser. Men sjansene er at du ikke føler deg så glad når du heller vil gjøre noe annet. Eller gjør du ikke det du skal fordi du er for opptatt med å gjøre ting for andre mennesker. Å lære å si nei til andre kan være en av de beste tingene for å få frihet og finne lykke igjen.

# 18 Slip løs tankene dine. Ikke tenk at ting ikke er mulig. Alt er mulig hvis du tenker på det. Tenk utenfor boksen for å få det du vil, og aldri overbevise deg selv om noe. Gå inn for å få det du vil ha og for å gjøre deg glad.

# 19 Koble fra. Lykke er ikke funnet på en dataskjerm. Det er funnet i ansiktene til de du elsker. Hvis du vil finne lykke, må du slutte å bygge et liv og vennskap på Facebook og skape et ekte liv og forbindelser rundt deg. Sett din elektronikk unna og begynn å leve i denne verden, det er den beste måten å lære å være glad på igjen. [Les: Sabotere din lykke: 12 måter du kan ødelegge livet ditt]

# 20 Øvelse. Øvelse hjelper deg med å jage bort følelser av depresjon eller humørhet som kan holde deg fast uheldig. Å holde fysisk sterk bidrar til å holde deg det samme mentalt. Sunn går hånd i hånd med lykke, så slå det store ute, eller treningsstudioet, for å finne smiley ansiktet ditt.

[Les: Hvordan føle seg lykkelig: 13 velprøvde strategier for øyeblikkelig lykke]

Hvis du spør hvordan du skal være glad igjen, så var du glad på en gang. Det er en god ting. Alt du trenger å gjøre er å finne ut hva som endret seg og finne veien tilbake. Lykke kommer ikke fra utsiden; den kommer fra innsiden.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar