Hvordan være grasiøs og elegant i 10 enkle trinn

En grasiøs kvinne tiltrekker seg oppmerksomhet og trekker respekt fra alle menn. Finn ut hvordan du skal være grasiøs og elegant, og wow noen eller noe sted du går inn i.

Kunsten å være grasiøs er ikke et trekk som bare brukes til å imponere en fyr eller se bra ut på en sosial sammenkomst.

Det er nøkkelen til et bedre liv.

Menn elsker en grasiøs kvinne.

Kvinner misunner en grasiøs kvinne.

Det er lett å være grasiøs. Faktisk er alt du trenger å gjøre, å følge ti små trinn.

[Les: Hvordan se sexy ut uten å prøve]

Hvordan være grasiøs og elegant

Å forstå hvordan å være grasiøs, er fylt med selvreflekterende leksjoner som trenger din oppmerksomhet.

Hvis hele ideen om å tilbringe tid foran speilet, miming og late som om du har en samtale eller lærer å smile og pout setter deg av, vel, du kommer til å ha det vanskelig å lære å være grasiøs.

Du er din egen kritikk. Og du kan lære å være grasiøs bare hvis du er forberedt på å se på deg selv i speilet og velge dine egne feil.

Tross alt lærte alle de perfekte kjendiser ikke å gå med en grasiøs svaneaktig ganggang da de tok sitt første barnesteg.

Hvis du vil være grasiøs, er det ti trinn du må hengi deg til.

# 1 Vær oppmerksom på din egen kropp

Selv når du sitter, kan du føle de forskjellige kroppsdelene? Kjenner du nøyaktig plasseringen av tærne eller ryggen din? Kan du visualisere posisjonene til kroppsdelene dine uten å se på det? For å være grasiøs må du være helt klar over kroppen din uansett hvor du er. Hver bevegelse du gjør bør beregnes og presis. [Les: Tips for å få en fyr til å like deg]

# 2 Ta danselektioner

Lær ballett eller annen form for dans som salsa som legger vekt på grasiøs og beregnet væskekroppbevegelse. Mens du er klar over hvor kroppsdelene dine er, kan du være oppmerksom på kroppen din, det krever forståelse for jevn bevegelse for å bevege seg og bære deg selv med nåde.

Først og fremst står du foran speilet og jogger på ett sted. Ser du at kroppen din beveger seg ubehagelig, eller gjør det til at du ser ut som en idrettsutøver? Du kan tenke deg at du beveger deg perfekt mens du jogger på stedet eller løper om, men det tar å se på et speil for å se hvor klumpete uprofesjonelle løpere egentlig er. [Les: Hvordan menn blir virkelig forelsket i en kvinne]

# 3 Fleksibilitet og yoga

Lære å være fleksibel kan gjøre underverk for holdningen din. Ta noen yoga leksjoner og se om du liker det. Hvis du er seriøs om god holdning og total kroppskontroll, kan yoga hjelpe deg med å bli bedre, mentalt og fysisk. Det er ingenting i verden som kan hjelpe deg med å kontrollere kroppen din og være helt klar over det bedre enn yoga.

# 4 Øv en god holdning

Uansett hvor du er, gå med en rett bak som føles behagelig. Mens mange jenter foretrekker å lære å gå rett med en haug med bøker over hodet, kan du hoppe over det hvis du tror det er over toppen. Men prøv det minst en gang for å virkelig forstå hvordan det føles. Tross alt er det den beste testen for å finne din virkelige holdning.

Stå foran speilet og spør deg selv om du liker det du ser når du står med en rett rygg? Føler du deg trygg og komponert?

# 5 Se og lær av andre mennesker

Alle av oss har noen få rollemodeller som vi liker av forskjellige grunner. Beundrer du noen for hvordan de ser ut eller hvordan de går? Eller kanskje er det deres tillit? Folk som synes trygg og full av energi, har alltid en god holdning. Det er ingen unntak her. [Les: 20 ting som seksuelt tiltrekker en fyr når han ser en jente]

Hvis du virkelig ønsker å forbedre stillingen, ser du bra ut og føler deg god, noen ganger kan det være lettere å se og lære av noen andre.

# 6 Tap det fett

Det er ingen bias her at overvektige kvinner er ungraceful. Men du må forstå hvordan du er grasiøs. Du kan bare være grasiøs hvis du er helt klar over kroppen din og har full kontroll over den. Du kan kontrollere musklene dine, men du kan ikke kontrollere fettet i kroppen din fordi de ikke er egentlig kontrollerbare av tankene dine.

Så hvis du har deler du ikke kan kontrollere, må du jobbe så mye vanskeligere å se grasiøs ut. Det er lettere å bare kaste fettet ved å delta i yoga eller danseklasser. Du vil ha mye mer moro, se bedre og være grasiøs, alt på samme tid.

# 7 Manners mens du sitter ned

Vær oppmerksom på hva kroppen din gjør uansett hvor du er. Ikke plun deg selv tungt på et sete. Ta deg tid til å sitte ned i en beregnet væskebevegelse og gå tilbake grasiøst. Uansett hva du gjør, må dine bevegelser være glatte som en dansrutine. Og ikke spred beina etter å ha satt deg ned, i stedet krysse føttene dine.

# 8 Lyd vakker og høflig

Alle er tiltrukket av en høflig høyttaler som gjør den andre personen komfortabel. Snakk mildt og lydsomt. Snakk ikke for fort, rop eller nyt deg i grove bevegelser. Se deg selv i speilet og praktiser ditt lykkelige smil. Det kan definitivt smelte hjerter. [Les: Hvordan snakke med en fyr og gjør ham som deg]

# 9 Gå som en stjerne

Gå målrettet med en oppreist bakside. Ikke dra eller stamp føttene dine og ikke vær nervøs eller nervøs. Ta deg tid før du tar det første skrittet i stedet for å gå et par ganger og bestemme hvilken vei du skal gå. Flytt med nåde, enten du kjører eller går.[Les: Hvordan få en manns oppmerksomhet under noen omstendigheter]

# 10 Ikke vær klumpete

Klumpete mennesker har ingen kontroll over kroppen deres. De har ingen anelse om hvor bred deres rumpe er eller hvordan heaving deres bryst er. Ikke vær den kvinnen. For å teste din kløhet, spill et lite spill med hopscotch og se om du kan kontrollere kroppen din. Ønsker du å bli bedre, spill spillet på tærne dine. Hvis du kan stå høy selv etter en runde av spillet på tærne, er du definitivt grasiøs!

[Les: 10 tips for å øke din sexklager på kort tid]

Hvis du virkelig vil vite hvordan du skal være grasiøs, stol på disse 10 trinnene. Det vil hjelpe deg å forstå hvor grasiøs du virkelig er og hvor grasiøs du virkelig kan være!

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar