Hvordan være venner med en eks uten noen komplikasjoner

Innholdsfortegnelse:

Hvordan være venner med en eks uten noen komplikasjoner
Hvordan være venner med en eks uten noen komplikasjoner
Anonim

Du kan lære å være venner med en ex her, men det store spørsmålet du må spørre er om du skal være venner med en ex i utgangspunktet.

Elven mellom elskere og exes er bred og med god grunn.

Når noen bryter opp med en eks og blir over smerten av oppbruddet, er en av de vanligste tingene de vil gjøre, å forstå hvordan man skal være venner med en ex igjen.

Det er forståelig. Selvfølgelig er et stort tomrom skapt i hjertet ditt etter at kjæresten din har forlatt lokalet.

Og et sted inne, du vil fylle all den plassen igjen med det du kan redde ut av det døde forholdet.

[Les: Hvordan komme over et ødelagt hjerte i 15 trinn]

Hvordan være venner med en eks

Å prøve å være venner med en eks, ligner på en ape som prøver å stikke en tigerens rumpe med en pinne. Det er fornærmende, irriterende og til tider, kan til og med ha katastrofale konsekvenser.

Før du prøver å være venner med ex, må du spørre deg selv om det er en god grunn til å være venner etter alt som dere har vært gjennom.

Egentlig, hva kan du komme ut av et forhold som aldri kommer til å oppnå sin tidligere herlighet?

Men likevel, hvis du virkelig vil vite hvordan du skal være venn med en eks, bruk disse trinnene for å hjelpe deg med å oppnå et stabilt vennskap med din gamle flamme.

Ta en pause etter oppbrudd

Hvor dypt var dere begge forelsket, og hva var forholdene du brøt opp i? Så lenge det er felles, er det en god setting for et vennskap. Men hvis du dumpet din eks til noen andre, vil din ex tilgi deg lett og være forberedt på å være venner?

Uansett hva som er tilfelle, la støvet slå seg ned etter oppbrudd. I løpet av denne tiden må dere begge holde seg utenfor hverandres liv. Du prøver ikke å kontakte hverandre eller ringe for å spørre om en av dere er ute av vevservietter. Hold deg unna hverandres måter og prøv å fylle tomheten med andre aktiviteter. Ikke disrespect din eks eller tispe om dem hvis du har tenkt å bli som venner.

[Les: Hvordan komme seg over en ex kjæreste]

[Les: Hvordan komme seg over en eks kjæreste]

Koble til igjen via et sosialt nettverk

De første ukene eller månedene av en oppbrudd kan være vanskelig for dere begge. Hvis du føler at du har mistet en spesiell venn som er viktig utover sex, er kanskje den beste måten å koble deg til din ex, ved å bruke et sosialt nettverk.

Ikke snakk eks, eller legg inn en offentlig melding på veggen. Send en privat melding og en vennsinvitasjon (hvis dere har kuttet hverandre), og forklar at du kanskje har sluttet forholdet, men du verdsetter fortsatt din eks som en spesiell venn. Gjør det klart at du ikke prøver å reignere noen gamle kjærlighetsminner, men bare tenkt å starte et nytt forhold som venner som kan være der for hverandre.

Send en hyggelig melding og hold fingrene krysset. Det er den enkleste måten å koble seg til en ex subtilt uten å vri på armen for å ta en avgjørelse. Du trenger ikke å møte eller ringe hverandre over telefonen enda en gang. For det første, bli vant til det faktum at dere begge er bare venner. [Les: Tegn på at exen tenker på deg]

Bli forelsket i noen andre

Nå er dette ikke et nødvendig skritt, men det kan hindre dere begge til å løpe tilbake i hverandres armer. Dette kan være et rebound-forhold eller et håp om ekte romantikk, men det viktige aspektet er at alle seksuelle og kjærlige deler av hjernen din er opptatt av den forfølgelsen du har for noen andre. Det gjør det mye lettere å se hverandre øye til øye når du husker at andres hender kommer til å glide inn i buksene dine når du kommer hjem. [Les: Den gode siden av rebound-relasjoner]

Start et platonisk forhold

Dette er som å gå på en landminne. De første møtene mellom exes er alltid. Du vil kanskje være venner, men alt du trenger er en ensom gate eller baksetet til en bil for å endre forholdet ditt på et øyeblikk. Så er du klar til å ta en sjanse til å være venner med en eks?

Når du begge har mulighet til å trekke av en vennlig samtale via et sosialt nettverk, og til og med braved en sjanse til å snakke over telefonen, er det på tide å møte ansikt til ansikt. Til å begynne med kan du møte med vanlige venner, eller du kan få en kaffe, ikke å minne om din ødelagte romantikk, men å snakke om muligheten for å bli venner.

Selv om du er klar til å være bare venner, og du finner ut at exen din prøver å få beroligende fei, vær fast og la din kåt håpfulle eks vite at du bare vil være venner.

Introduser din eks til din nye elsker

Hvis du vil være venn med en eks, må begge av dere være komfortable med hverandre og dating-livene som følger med.

På den annen side kan din nye elsker kanskje ikke være veldig behagelig å vite at du kobler sammen med din eks, og prøver å ta et skudd på å være venner. Ved å introdusere hverandre kan du få din partner til å føle seg trygg og samtidig la exen din vite at du er helt utenfor grenser. [Les: Hvordan overvinne usikkerhetene i kjærlighet]

Det vil være klosset

Hvis du vil vite hvordan du skal være venn med en eks, må du vite hvordan du skal håndtere den plage som er forbundet med dette skjøre forholdet. Begge må forstå at du kan være to perfekte personer som bare er veldig ufullkomne for hverandre.

Selv om dere begge blir venner etter en stund, kan dere egentlig ikke være beste venner.Og du trenger ikke å være beste venner uansett.

Hvis dere begge er i stand til å komme sammen med hverandre uten å prøve å komme seg tilbake eller komme seg inn i en kamp, er det fortsatt en perfekt start. Det vil alltid være et snev av klosset i luften, du må bare lære å håndtere det hvis du vil være venner med en eks.

Unngå fristelser

Å ha en ex som en venn, bringer med seg sin egen andel av fristelser. Du kan være i et perfekt forhold til noen andre, men de andre tingene blir dårlige i ditt nåværende forhold, du kan føle deg som å hoppe inn i dine vennlige exs armer for noen trøstende og kjærlige.

En av dere kan fortsatt ha undertrykte følelser for den andre og bruke vennskapet til å forsøke å bringe hverandre nærmere, noe som bare kan føre til en ny forvirring, og du vil gå fra å lure på hvordan du skal være venner med en eks til hvordan du kan bli kvitt av en venn som er ex.

Og til slutt, unngå alle fristelser å ha en affære med en ex. Å ha en affære med noen du har vært intim med tidligere er egentlig enkel, tross alt. Du vil vite hvordan du skyver de riktige seksuelle knappene og får din eks i seng på kort tid. Så hvis du vil være venner med en ex, lær å unngå alle former for fristelser, men sterkt kan opplevelsen av følelser være. [Les: Komme tilbake med en eks for sex]

Ikke snakk om gamle minner

Ditt gamle forhold kan være spesielt, men du prøver å starte et nytt forhold som venner nå. Snakker om favorittgruppen din som et par eller jubileumet som aldri vil være, kommer ikke til å hjelpe noen av dere. Helt slutt å snakke om ditt gamle forhold og alle de spesielle minner som er knyttet til det. Det hjelper deg ikke. Det vil ikke hjelpe din eks. Og det vil definitivt ikke hjelpe ditt skjøre vennskap.

[Les: Gamle kjærlighetsbrev og kjærlighetsminner]

Vil du fortsatt være venner med en eks?

Du vet, de kaller dem exes av en grunn. Du kan kanskje vite hvordan du skal være venn med en eks, og ha et vellykket vennskap, men på slutten av dagen er det virkelig verdt innsatsen? Det er alltid så mye lettere å bare koble til igjen som venner på Facebook og møtes av og til når vanlige venner møtes eller støter på hverandre og bøyer en hyggelig hei når du møter på et bryllup.

[Les: Den dårlige siden av googling en eks]

Men alt sagt og gjort, er avgjørelsen din. Bruk disse tipsene for å være venner med en eks med forsiktighet. Det kan virke som en varm tanke, men smerten og innsatsen kan langt oppveie lykken dette forholdet kan bringe inn i livet ditt.

Populært emne