Hvordan være venner med en gutt og aldri krysse den platonale linjen

Kvinner og menn kan sikkert være venner hvis de begge bestemmer seg for ikke å krysse linjen. Slik er det å være venner med en fyr og vise ham at du bare er platonisk.

Det er altfor mange mennesker der ute som sier at menn og kvinner ikke kan være bare venner. Mens grunnlaget for deres argument er en lyd en, er det bare ikke sant. Så lenge du begge har en platonisk forståelse av hverandre, kan du lære å være venner med en fyr.

Problemet oppstår når en person prøver å gjøre et trekk for det andre. Det kan også være et problem når du er både singel og henger ut hele tiden. Hvis andre antar at du er et par, må du kanskje huske noen regler for å sikre at du ikke krysser den platonale linjen.

Noen mennesker kan bli tiltrukket av hverandre, men helt feil for hverandre

Dette er en annen grunn at du kanskje vil vite hvordan du skal være venn med en fyr uten å bli for intim. Selv om du kan bli tiltrukket av ham, og han kan føle det samme, kan det være en veldig stor grunn at det aldri ville fungere. Kanskje dere begge har forskjellig tro eller vil ha forskjellige ting i livet.

Poenget er at du fortsatt vil ha dem i livet ditt, men du vet at du aldri kunne være med dem romantisk. Det er imidlertid ikke alltid lett å stoppe deg selv. Å vite hva du skal gjøre for å forbli platonisk, kan hjelpe. [Les: Hvordan være bare venner med en fyr når han vil ha mer]

Hvordan være venn med en fyr og aldri krysse den linjen

Hvis du har en fyr, vil du være venn med, men ikke sikker på hvordan du kan unngå å krysse linjen, kan vi hjelpe. Her er alle måtene du kan unngå å gå over bord som også vil bidra til å holde ham i kø.

# 1 La ham få vite hvordan du føler deg like. Dette betyr at du bare må fortelle ham med det samme at vennskapet er alt han får fra deg. Visst, dine følelser kan vokse nedover linjen, og hans kunne også, men på denne måten forteller du ham med det samme at det aldri kommer til å skje.

Dette vil hindre ham fra å gjøre bevegelser i fremtiden, og det vil hjelpe deg med å holde fast ved de opprinnelige ordene dine. Det vil heller ikke være noen forvirring. [Les: Hvordan uttrykke din mening uten overstepping]

# 2 Opprett minst en liten avstand. Ikke snakk med dem og prøv å være rundt dem hele tiden. Jo mer du avstand deg fra ham, desto lettere blir det å være platoniske venner. La noen tekster gå ubesvarte, men åpenbart ikke alle av dem. Hvis han tror du ikke lenger er interessert i ham enn bare venner, vil han ikke prøve noe.

# 3 Spør vennene dine om hjelp noen ganger. Dine venner kan skape en veldig fin barriere mellom deg og han. Hvis du føler deg spesielt kjærlig mot ham, spør vennene dine om å gå inn. Få dem til å minne deg om hvorfor du ikke kan være med ham, og du kommer til dine sanser.

# 4 Kom deg unna ham hvis ting blir litt oppvarmet. Hvis du begynner å ha følelser for ham eller flirter ganske, kan du lage litt avstand. Kom deg bort fra ham og fjern deg selv fra den situasjonen.

Ikke la deg fortsette til et punkt du ikke kan komme tilbake fra. Stopp flørten på slutten med en gang, og ignorér noen flørting som kommer fra ham. Det blir mye lettere å være venner hvis du ikke blir involvert i det. [Les: 15 åpenbare tegn på flørting å se opp for]

# 5 Forfølge andre mennesker. Finn noen andre for å holde deg opptatt! Hvis din oppmerksomhet og tid blir brukt på noen andre, vil det forhindre at noe blomstrer mellom deg og dine venner. I tillegg kan du fortsatt være venner, selv om du daterer noen andre.

# 6 Ikke bli full med ham alene. Dette er trolig den verste ideen noen kunne ha, noensinne. Aldri bli full med vennen din hvis du vil forbli som bare venner. Noen ganger er det bra, men alt øker når du blir full.

Det betyr at hvis du har den minste bit av hengivenhet for ham, kommer det ut en mye mer når du er full med ham. Hvis du vil vite hvordan du skal være venn med en fyr og ikke noe mer, ikke bli full, uten noen andre der.

# 7 Unngå å tilbringe tid sammen alene generelt. Selv om du ikke drikker, er det ikke en god ide å tilbringe alene sammen. Det føles veldig date-lignende selv om du to er bare venner. Husk at du prøver å være venner og ikke ende opp med å danse denne personen! [Les: 12 raske tips for å legge til flere personer i din sosiale sirkel]

# 8 Prøv å ikke skjørt rundt problemet. Betyr, ikke ignorér dine følelser eller den seksuelle spenningen hvis du føler noe. Innrøm at deg selv som deg gjøre føler noe for ham. Å ignorere dem vil bare få deg til å vokse nærmere ham, og det vil ødelegge vennskapet helt og holdent.

# 9 Ikke bli fysisk på noen måte. Ingen klemme eller flørtende berører. Det er egentlig ikke riktig hvis du prøver å unngå å falle for den personen. Hvis du ikke har noen følelser for ham i det hele tatt, må du være sikker på at en klem er her og der. Men du vil ikke få det til å virke som om du har hengivenhet for ham, noe som betyr at du unngår fysisk berøring.

# 10 Ikke la folk anta ting. Hvis andre ringer til deg to kjærester og kjæreste, stopper du det. Ingen av dere må begynne å tenke på den andre på denne måten, og stoppe det vil bidra til å unngå at dere to glir inn i de respektive roller.[Les: 17 tegn han liker deg mer enn bare en venn]

# 11 Slå av sine fremskritt hvis de gjør noe. Hvis han begynner å gjøre bevegelser og ting mot deg, må du slå ham ned. Ikke bare ignorere dem fordi det ikke vil få dem til å gå bort i det hele tatt.

Du må faktisk stenge dem og kommunisere at du ikke er interessert. Åpenbart, for å opprettholde vennskapet ditt, kan du ikke si noe om det. Men du må være ganske streng, så han vet at du ikke bare spøker eller knuser rundt på noen måte.

# 12 Husk hvorfor du vil forbli platonisk. Dette vil hjelpe deg mest. Du må fortsette å minne deg selv hvorfor du bare vil være venner og hvorfor et forhold aldri ville fungere. Hvis du fortsetter å tenke på disse grunnene når du har lyst til å være noe mer, vil det bidra til å holde deg ren.

[Les: 14 platonske vennskapsregler for å være bare venner uten drama]

Å vite hvordan å være venner med en fyr betyr å vite hvordan du kan kontrollere deg selv litt. Han har kanskje ikke alltid de samme tankene som deg, så det er viktig å være den som opprettholder platonisk status hvis han ikke gjør det.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar