Hvordan være følelsesmessig tilgjengelig, slik at du faktisk kan finne kjærlighet

Uansett årsaken til at du er lukket, må du være åpen hvis du vil finne kjærlighet. Å vite hvordan å være følelsesmessig tilgjengelig er viktig for det.

Det er mange grunner til at du kan bli lukket og følelsesmessig utilgjengelig. Kanskje noen brøt hjertet ditt før, eller kanskje du bare hadde en skummel oppdragelse og er ikke sikker på hvordan du kan være sårbar hos noen. Hvis du vil finne kjærlighet, må du lære å være følelsesmessig tilgjengelig først.

Og det er noe du faktisk kan lære også. Du trenger ikke å være alene for alltid hvis du er den typen som ikke ser ut til å komme nær noen. Hvis du virkelig ønsker å være forelsket, må du lære å være følelsesmessig tilgjengelig.

Hvorfor noen mennesker bare ikke kan koble til andre på en intim måte

Det er bare folk der ute som kjemper med dette. De kan ikke virke sammen med noen på et dypere nivå, og dette etterlater dem alene og uten kjærlighet. Fordi for å bli forelsket og få noen til å bli forelsket i deg, må du kunne åpne for dem.

Mange mennesker sliter med dette. Det kan være fordi de har blitt skadet så ille at deres sinn ikke vil la dem få det igjen. Det er en metode for beskyttelse for dem. Andre har bare aldri vært nær med noen, så de er ikke sikre på hvordan det er gjort. [Les: 25 røde flagg av en følelsesmessig utilgjengelig mann]

Hvordan være følelsesmessig tilgjengelig, slik at du kan være glad og finne kjærlighet

Å åpne opp og la noen få vite det virkelige kan du være veldig skummelt. Du viser dem alle deler av deg og ikke alle disse bitene er flotte. Frykt er helt forståelig.

Men kjærlighet er noe nesten alle mennesker krever, og hvis du er en av dem og ikke er sikker på hvordan å være følelsesmessig tilgjengelig, kan vi hjelpe. Slik lærer du å komme nærmere noen og være deg selv, slik at du kan åpne følelsesmessig.

# 1 Finn kjernen av problemet. Det er et større problem å spille her. Hvis du ikke kan åpne for folk og bli sårbar, skyldes det vanligvis et mye større problem. Tenk tilbake og finn ut hva som kan være problemet.

Har en tidligere ødelagt hjertet ditt? Har du aldri vært nær noen før? Har noe i barndommen påvirket din evne til å komme nær noen? Å finne ut roten til problemet, vil hjelpe deg med å reparere det. Først da kan du begynne å lære å være følelsesmessig tilgjengelig. [Les: 16 tegn på at du ikke er klar for en reell relatoinship]

# 2 Flytt sakte. Ikke rus dine forhold. Hvis noen prøver å bli veldig nær deg og du begynner å freaking ut litt, bare kommuniser med dem. Forklar at du ikke er så stor på å være følelsesmessig tilgjengelig, men du jobber med den.

Hvis de virkelig liker deg, vil de akseptere det. Helvete, de kan til og med ønske å hjelpe på noen måte de kan. Bare snakk med dem og ta forholdene dine litt tregere, slik at du virkelig kan skape en nærbinding med personen du liker.

# 3 Vær venner først. I stedet for å gå rett inn i et forhold med noen nye, bare fokus på å være venner først. De som har problemer som er følelsesmessig sårbare med noen, kan finne det lettere om de begynner som venner.

Dine vennskap er trolig mye dypere enn noen av dine romantiske forhold har vært. Senker ned og bestemmer seg for bare å være venner for en stund kan hjelpe deg å åpne opp uten det ekstra trykket av alt dramataten kan bringe. [Les: Hvordan fortell om du kan gå fra venner til elskere]

# 4 Snakk om komplekse saker. I stedet for bare å snakke om hverdagen, gå til de større emnene. Når du blir kjent med noen, unngå å snakke om jobb eller barndom. I stedet snakke om problemer i verden og komplekse saker.

Dette vil hjelpe deg å bli kjent med dem på en intim måte, men det vil også tvinge dem til å bli kjent med deg. Når du diskuterer kontroversielle emner, tenker du ikke på det når det gjelder åpning. Det føles bare som om du bare snakker om ting du har sterke meninger om.

# 5 Forplikte seg til ideen om å åpne opp. Hvis du ikke kan forplikte seg til å være mer følelsesmessig tilgjengelig, vil du ikke være. Du må gjøre en bevisst beslutning om å være mer åpen og holde fast ved den.

Å arbeide mot det hver eneste dag vil sikre at du kommer dit en dag. Hvis du prøver å være følelsesmessig tilgjengelig noen dager og deretter bestemmer deg for å slå ned på andre, kommer du ikke til å komme noen steder. [Les: 12 åpenbare tegn du har store engasjementsproblemer]

# 6 Vær empatisk. Tenk på hvordan den andre personen føler. Tror du det ville virkelig gjøre dem glade for å se at du er så fjern hele tiden? Det gjør sannsynligvis vondt. For ikke å nevne det faktum at de sannsynligvis ikke tror at du bryr deg om dem så mye som du gjør.

Sett deg i skoene sine. Hva om de handlet som du er? Du vil nok være ganske opprørt. Å forsøke å bry seg om noen som stadig trekker seg bort, er frustrerende og sårende.

# 7 Realiser hvor mye du bryr deg om den personen. Er du virkelig bekymret for personen du vil komme i nærheten av? I så fall må du virkelig jobbe for å vise dem hvor mye du bryr deg om. Og det betyr å åpne opp for dem.

Du kan ikke, i god samvittighet, bryr seg om noen dypt uten å vise dem hvem du egentlig er. Hvis du skjønner at du ikke vil miste den personen, vil det være langt lettere å åpne opp for dem.[Les: 10 typer omsorgsfull kjærlighet du vil oppleve i livet ditt]

# 8 Play fair. Hvis de åpner opp for deg, hvorfor ville det være rimelig å holde alt tilbake? Du er ikke lik med hverandre. De gjør alt arbeidet i forholdet, og du går bare på skøyter, knapt til og med å sette fram en innsats.

Fordi relasjoner tar arbeid på den emosjonelle enden også. For å gjøre dem rettferdige og sunne, må dere begge være åpne og sårbare. Det er den eneste måten du kan bygge et vellykket forhold sammen.

# 9 Ta ansvar. Mens du ikke fullt ut kan kontrollere dine følelser, har du det kan kontroller dine handlinger. Du må ta ansvar for ditt kjærlighetsliv og innse at det er din feil at du ikke finner kjærlighet.

Det kan høres hardt ut, men det kan være det du trenger å fortelle deg selv for å komme over å være følelsesmessig utilgjengelig. Hvis du eier opp til dine egne handlinger og tar ansvar for det faktum at du forblir stengt, blir det lettere å slippe den delen av deg selv slik at du kan finne kjærlighet.

# 10 Vær tålmodig med deg selv. Å forstå hvordan å være åpen er ikke en enkel ting. Ditt sinn har vært så beskyttende for dine følelser så lenge at det tar litt tid å lære å være følelsesmessig tilgjengelig.

Så vær tålmodig. Ikke bli frustrert og gi opp. Ta ting en dag om gangen og husk hvilke metoder som fungerer for deg og hvilke som er vanskeligste. Du får til dette. Lære å være følelsesmessig tilgjengelig vil ikke være lett, men det vil definitivt være verdt det til slutt.

[Les: Hvordan åpne seg for noen og danne en dypere tilkobling]

Å lære å være følelsesmessig tilgjengelig vil ikke skje over natten. Det vil ta litt tid og omprogrammering av dine instinkter for å komme dit. Hvis du virkelig vil finne kjærlighet en dag, begynn å åpne nå.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar