Hvordan være kul: 13 Lærdommer å essere kunsten å være beundret og beundret

Vi vil alle vite hvordan vi skal være kule, men bare en liten håndfull mennesker drar det faktisk av. Det tar litt dyktighet, men det er ikke uoppnåelig.

På videregående skole var jeg ikke kult. Ok, jeg var heller ikke helt utestengt. Jeg likte å kalle meg en flyter. Jeg ville gå fra sosial gruppe til sosial gruppe, sprer ut tiden min jevnt blant alle, og det fungerte for meg. Jeg ville og vil fortsatt fortsatt være den kule jenta. Jeg mener, det ser ut til at de har det gøy. Og det er derfor vi vil alle vite hvordan vi skal være kule. Å være kult ser morsomt ut.

Sikker på at jeg ville bli invitert til de "kule barna" -partiene nå og da, men på ingen måte, form eller form var jeg en kul gutt. På noen måter tror jeg det var best at jeg ikke var en kul gutt i videregående skole. De fleste av de kule barna, vel, de toppet i videregående skole og det har ikke skjedd noe mye siden. Så vær forsiktig med det du ønsker. [Les: Hvordan være sjarmerende og likte alle]

Hvordan være kult

Nå, hvis du tenker på de menneskene du anser for å være kule, vil du legge merke til at de alle ser ut til å dele et par liknende egenskaper: de er trygge, vennlige med alle, og det er noe unikt med dem. Men bortsett fra det, er det ingen formel som viser hva som er kult, fordi det er subjektivt.

Du kan tro at noen er kule der jeg tror de ikke er og omvendt. Imidlertid er det noen grunnleggende retningslinjer du kan følge for å bidra til å støte på kjøligheten din. Tross alt, å vite hvordan å være kul er en kunst.

# 1 Ikke fokus på det. Her er saken, vi alle kjenner folkene som prøver å være kule. De vil henge rundt de kule barna og kysse sine esler hvis de trenger det, bare for å få validering. Men, virkelig kule folk er ikke fokusert på hva som får dem til å se kult ut. De er bare hvem de er. Så, selv om du skal følge disse retningslinjene, må du ikke være obsess med dem, fordi folk lett vil ta på seg. [Les: Hvordan du eier din egen unike type attraktivitet]

# 2 Ikke vær trengende. Kule barn har folk komme til dem, ikke omvendt. De er ikke trengende eller desperate. Når du er trengende, føler folk ikke at du er pålitelig når det gjelder din mening. Men hvis du er avslappet tilbake, vil folk føle behovet for å komme til deg og søke råd.

Og pluss, vi vet alle at behovet ikke er attraktivt, uansett hvem du er. Ikke be folk, ikke klamrer seg rundt dem, og ikke andre løser dine problemer. [Les: 20 av de vanligste årsakene til at folk ikke liker deg]

# 3 Du ha å være deg selv. Hvis du vil vite hvordan du skal være kul, må du være deg selv. Jeg vet at du tenker, men å være meg selv er ikke kult! Men det er. Du er din egen person som er det som gjør deg unik. Å være kult betyr å være deg selv på den mest ekte måten, og egentlig som deg selv for hvem du er. Hvis du kopierer andre mennesker og er noen du ikke er, får alle på, noe som gjør deg ukjent.

# 4 Hold din egen reklame til et minimum. Du vet i filmen hvordan den kule mannen alltid er den sterke og stille typen som leser en filosofibok i hjørnet av kafeteriaen? Ok, det er en grunn til at folk blir trukket til ham. Det er fordi han er mystisk. Han forteller deg ikke alt du vil høre.

Du trenger ikke å fortelle alle om deg selv. Du kan holde noen ting til deg selv eller dine nærmeste venner. [Les: Forførelsens kunst - 25 sexy måter å smoldere og ose sexklager på]

# 5 Vet hvordan du skal snakke. Du trenger ikke å høres ut som om du selger biler, men du må jobbe med hvordan du snakker. Kule barn bruker ikke slangord som du ikke forstår. De kan faktisk snakke med deg og holde en anstendig samtale. Det er det som gjør dem kule. Du kan faktisk snakke med dem. Allure er borte når du møter noen som du syntes var kult, og de kan knapt gni to hjerneceller sammen.

# 6 Arbeid på din selvtillit. Du ser aldri det kule barnet med hodet ned og spiser lunsjen alene i kafeteria. Nei, det kule barnet har hodet høyt, går med selvtillit. Det er derfor de er kule. Folk ønsker at de hadde muligheten til å få denne personens tillit til livet. Husk at det som gjør noen kule, er at de er komfortable med seg selv og ikke bryr seg om hva andre tror. [Les: 16 enkle måter å bygge selvtillit til og innse at du er verdt det]

# 7 Vet at ikke alle vil like deg. Dette er noe du må godta. Ikke alle kommer til å like deg, og det er greit. Vi kan ikke alle som alle vi møter, ellers ville vi bokstavelig talt ha tusenvis av gode venner, og det er bare ikke realistisk. Så, selv om noen kanskje tror du er kul, kan andre ikke, og det er noe du trenger for å komme over.

# 8 Finn din egen stil. Hvis du vil være kult og ha folk beundre og respektere deg, må du holde fast i din egen stil på slutten av dagen. Din personlighet er ikke noe du kan endre, dette er kjernegenskaper som gjør deg som du er.Så, din stil bør komplimentere dem og bidra til å få fram disse egenskapene fra deg. [Les: Hvordan oppdage selv kjærlighet og lykke]

# 9 Behandle alle som likeverdige. Det er noen som har det heldig og er kult fordi de henger ut med de riktige personene eller er veldig varme. Men når du snakker med dem, innser du at de faktisk er fryktelige mennesker. Hvis du vil være kult, må du behandle alle som likeverdige. Du er ikke bedre enn noen andre, og folk bør ikke få det inntrykk av deg.

# 10 Mindre er mer. Her går vi. Mindre er mer, du vet ordtaket. Og det sier 100% riktig. Når det gjelder å være kult, er mindre mer. Du trenger ikke å bære en hel Gucci outfit fra skoene til hodebåndet for å se kult ut. Hvis noe ser ut, ser du ut som en idiot. Kule folk prøver ikke så hardt. Hvorfor var James Bond kult? Fordi alt han gjorde var glatt og rolig. [Les: 35 hacks å gjøre folk som deg og sjarme absolutt alle]

# 11 Du trenger ikke å følge reglene. Nå betyr det ikke at du burde begå en liste over kriminelle handlinger, det er ikke meningen. Det jeg prøver å få på er at kule folk bryter reglene når de trenger det. Det er denne opprørskhet som vanligvis finnes i kjølige mennesker. De er villige til å bryte reglene om nødvendig, pluss, det gjør dem også til å virke kraftige som legger til den "kule" faktoren.

# 12 Cool er ikke den kuleste. Bare fordi noen er kule, betyr det ikke at livet skal gå glatt for dem. Her er saken, noen ganger å være kul kan være en god hjelp mens du i andre situasjoner, ønsker du at du kanskje ikke var så kul. Ja, å være utgående, kan vise at du er kult, men det kan også ses som at du er en rykk. Det er en balansehandling som du trenger å finne ut på egen hånd. [Les: Hvordan fortsette å vokse til et snilt menneske]

# 13 Slapp av. Hvis du vil være kult, må du slappe av. Jeg vet at du leser alle disse tipsene, og prøver nå å finne ut hva og hvordan du skal bære alt ut, men lytt, slapp av. De kule menneskene er ikke freaking out og blir dramatiske hvert våkne øyeblikk.

De kalles kule av en grunn, og det er fordi de er avslappet og avslappet. Så, å være avslappet kommer til å være noe du trenger å jobbe med.

[Les: Hvordan være mer komfortabel når du møter nye mennesker]

Vi ønsker alle å være kule. Alle elsker å ha folk som og respektere dem. Nå som du vet hvordan du skal være kul, trenger du bare å sette hjulet i bevegelse.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar