Hvordan være Chivalrous - Koden for moderne ridderlighet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan være Chivalrous - Koden for moderne ridderlighet
Hvordan være Chivalrous - Koden for moderne ridderlighet
Anonim

Vil du vite hvordan å være ridderlig? Her er en historie om hvordan alt begynte, og hvordan du kan imponere en jente i dag ved hjelp av koden for moderne ridderlighet.

Før du forstår hvordan du skal være ridderlig i disse moderne tider, må du vite hva en kvinne forventer av en mann og hva du kan gjøre for å være den mannen.

Reflektere tilbake på middelalderen, kan en mann virkelig være ridderlig i dag, eller ville det bare bli ansett dumt?

Hvordan være ridderlig

For mange århundrer siden, da kongene regjerte, tråder riddere av verdighet og ære tread jorden.

De etterlot en arv av ridderlighet og kjærlighet. Kvinner vil fortsatt ha det.

Dessverre vet mennene i dag ikke hva den arven handlet om, og de fleste menn har ingen anelse om den ærverdige koden til ridderne.

Men igjen, hva er det med kvinner i disse dager?

På den ene siden svømmer de over menn som viser den minste bit av ridderlighet, og på den annen side synes kvinner å drepe ridderi sakte!

For å være ganske realistisk er ridderlighet faktisk død.

Tilbake i dagene av øya, visste menn hvordan å være ridderlig. Riddere pleide å ta av seg kappen og slippe den over en pølse, slik at deres dame ikke ville skitne føttene. De pleide å plukke opp en damels skjerf da hun droppet det på bakken i et trice. Kan menn virkelig gjøre det i dag?

Lære å være ridderlig gjennom erfaringer

Den siste gangen jeg egentlig hjalp en pen jente hente en hel pose dagligvarebutikk, hadde hun falt, alt hun gjorde, var å gi meg et smugblikk og gå bort, som om jeg var hennes blomstrende tjener eller noe.

Og jeg husker en venn av meg som ga sin date sin overkledning fordi det var drizzling ganske mye. Først fortalte han meg at hun var smil og giggles mens hun gikk nedover gaten. Når de til slutt ruset inn i en restaurant nedover gaten, hadde dråpen blitt til en downpour. De gikk inn i restauranten, og hans date tok av frakke for å avsløre en ren kjole, mens han derimot var sot og våt. Og den verste delen av det hele var at hans date var ganske ubehagelig for å komme seg nær ham eller erkjenne at han var drenket til beinet fordi han ga kappen til henne.

I stedet for å være takknemlig, ble hun faktisk miffed og sarkastisk latterliggjort ham for å være drenched og flau henne på restauranten. Den dagen ga han opp med å finne ut hvordan han skulde være ridderlig og gjorde seg oppmerksom på at han aldri skulle prøve å være ridder i skinnende rustning. [Les: Hvilke jenter ser alltid på en date]

Så hvem gjør vi skylden for ridningens død, oss menn, eller den typiske kvinnen som alltid synes å ha et problem med mangel på en ridderlig strek hos menn? Vel, alt jeg kan si her er, "hater ikke spillene, hater de jævla reglene!"

Kvinner og deres veier med ridderlighet

Merkelig, kvinner kan være veldig rart til tider. Og det er ganske vanskelig å behage dem når vi bare ikke vet om de leter etter en fyr med en ridderlig strek i dem eller ikke. Vi har de damsels-in-nød som bare ikke kan forestille seg livet uten en ridderlig mann. Og de er vanligvis de som blir forvirret hvis de ikke tørker sitt sete før de parkerer ryggen, eller blir helt opprørt og oppfører seg selv om du ikke trekker en stol tilbake til dem eller holder døren åpen.

Nå setter jeg pris på denne typen kvinne. Så krevende som hun ser ut, ville hun anerkjenne din gestus, eller i det minste vite dypt inne i det du bryr deg om (forhåpentligvis?). Hvis hun ikke synes å bry seg, så kutt du bare ned dine ridderlige bevegelser. Kland ditt tap av ridderlighet på henne, noe som er den virkelige sannheten uansett, fordi hun ikke gjorde en jævla når du var hyggelig, så hvorfor bryr deg.

På den annen side har vi den feministiske kvinnen. Hun er vanligvis den som vil gå rett foran deg på en restaurant og åpne døren selv mens du prøver å fange opp, eller den som bare ikke kan fordøye det faktum at du går til side slik at hun kan gå inn i heisen først.

Hun ville bare anta at du vil sjekke hennes rump som hun går framover! Hun er også den som gir deg en rar stirring når du holder døren åpen for henne. Selvfølgelig tror hun du tror at hun bare er for svak til å åpne døren selv!

Så hvordan i helvete finner du ut hvordan du skal være ridderlig og vise at du respekterer en kvinne? Vel, det er ganske enkelt egentlig. Bare vær veldig snill mot henne, men hun oppfører seg. Akkurat som om vi har en rivaliserende rivalisering i oss, har kvinner også en strekk av jeg, som ønsker å bli bortskjemt i dem. Så uavhengig av om hun tror du sjekker henne eller ikke, vær høflig. Så hva hvis du sjekker henne rumpa, la henne få vite det er varmt! Men hvis hun er damsel-hvem-elsker-ridderlighet, må du være mye mer ridderlig enn du noensinne har vært. Hun vil elske deg for det, og du vil føle deg veldig bra med det. [Les: Hvordan få en jente til å like deg]

Chivalry og en kvinnes venner

Så du ønsker å danse en kvinne og imponere henne? Det første du må vite er hvordan du skal være ridderlig, og den andre tingen du trenger å vite er at kvinner alltid trenger trygghet. Kvinner trenger vennernes mening før de går ut i en ny kjole. De må ha en flertals stemme før de bestemmer seg for å ha en rask lunsj. Og om lunsjen må være rask eller ikke, vel, nå som også trenger en stemme for beroligelse.

Så hva får deg til å tro at du er annerledes ?! La oss nå prøve å finne ut hva som skjer i livet ditt etter din første kaffedato [Les: Beste steder å gå for en første date]. Hun hopper, hopper og hopper tilbake til hennes sted eller til en venns sted. Alle vennene hennes vil vite alle detaljene. Så det er enten en gruppeklubb eller en huddle. Og alt er diskutert i intrikate detaljer.

Dette er når ridderiet kommer inn i bildet. Uansett om din dame har lagt merke til det eller ikke, vil vennene hennes.

Jeg husker en gang da jeg hadde en første date. Jeg var eksepsjonelt hyggelig med henne, men hun anerkjente det ikke bare en bit. Jeg ga ikke opp skjønt. Jeg holdt opp med det hyggelige meg i alt jeg gjorde med henne. Jeg droppet henne tilbake til hennes sted, dro tilbake til meg og lurte på om jeg hadde noen innvirkning på henne. Jeg vet ikke hvordan det skjedde, men hun fortalte meg faktisk den kvelden, og snart begynte vi å gå ut. Jeg fant senere ut at vennene hennes hadde overbevist henne om at jeg var en fin fyr og ba henne om å ringe meg tilbake. Tilsynelatende trodde de at jeg var den dårlige definisjonen av en ridderlig ridder! [Les: Hvordan sjarmere en jente]

Jeg mener, hvor vanskelig kan det være å støte sitt sete, trekke en stol tilbake, gi henne kappen din og hold døren åpen for henne? Men du skjønner, det gjorde hele forskjellen. Den moralske av dette? Selv om hun ikke viser sin takknemlighet, ikke gi opp på å finne ut hvordan han skal være ridderlig. Hennes venner kan se din ridderlige natur som et tegn på gentleman oppførsel. [Les: Hvordan tiltrekke seg kvinner]

Ridderi, kvinner og ditt daglige liv

Ridderi er en livsstil, og en som kan hjelpe deg med å vise kvinnen med deg at du respekterer henne og setter pris på hennes selskap. Å forstå hvordan å være ridderlig er ikke bare en måte å imponere på kvinner. Det gjør deg til en prinsipper og kan gjøre deg til en bedre mann som er verdsatt og klarert av menneskene rundt deg.

Noen kvinner tror kanskje du er latterlig ved å være ridderlig eller ved å prøve å tilfredsstille dem med ridderlighet. Men sannheten blir fortalt, de vil angre å ha gått ut av livet ditt en dag. [Les: Hvilke kvinner vil ha på en mann]

Å vite hvordan å være ridderlig er ikke en kunst for å tilfredsstille kvinner, det er en livsstil å sette pris på menneskene rundt deg. Og hvis en kvinne du har datert foretrekker å lede et ulykkelig liv med en mann som ikke setter pris på henne eller respekterer henne for det hun er verdt, er det noe hun kommer til å angre seg til slutt.

Så hvis noen noen gang forteller deg at ridderligheten er død, ikke tenk to ganger om det. Ridding kan være døende rundt deg, men en ridderlig ridder er alt som trengs for å bli forelsket i en eventyropplevelse for den spesielle kvinnen i livet ditt.

[Les: Spørsmål å spørre om en dato og teste kompatibiliteten din]

Å vite hvordan å være ridderlig er lett hvis du forstår det virkelige essensen av ridderlighet. Klikk her for å lese om de tolv middelalderlige koder av ridderlig kjærlighet og hva ridderlighet handler om i hva er ridderlighet?

Populært emne